-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.281
Yavas artanda çok okudum canim ben topiklerde senin gibi değeri olup sonradan hızla artan çok ornek var sakin umutsuzluğa kapılma kanama vs yoksa inşallah tutunması için dua et bizimde dualarımız seninle olsun canimEvet canım verdim yükselmiş ama biraz az galiba 25 olmuş cuma günü 13 dü
Herkesin ayni degil canim kendini kimseyle kiyaslama. Onemli olan artis olmasi takip edersin. Ben tam tersini duydum hcg dusukken artis daha yavas oluyor diye.İnşallah canım sağlıklıdır burda çoğu kişinin 3-4 katı falan oluyor ya üzüldüm biraz
Canım sen çok geç öğrendin zaten ben sana tüm kalbimle dua ediyorum canımİnşallah tutunur canım herkesin ilk başta 3-4 katı artınca öyle bekledim
Bol bol havuç ye içini ferah tut sakın olmaya çalış dualarımız seninleCanım sen çok geç öğrendin zaten ben sana tüm kalbimle dua ediyorum canım
Dün yapmadım canım bugünde yapmadım sanırım hala aynıdır sanırım hormonsal bir problemim var reglime 7 gün var gebelik testi yaptım negatif çıktı artık postan şüpheleniyorumFatmaben naptin canim ovulasyon testin hala pik mi gidiyor
Pardon pcostanDün yapmadım canım bugünde yapmadım sanırım hala aynıdır sanırım hormonsal bir problemim var reglime 7 gün var gebelik testi yaptım negatif çıktı artık postan şüpheleniyorum
Kız ne havuçuBol bol havuç ye içini ferah tut sakın olmaya çalış dualarımız seninle
Havuç bebeğin tutunmasini sağlayan hormonların üretilmesi o tetikliyormus. Bizler için de yumurta catlamasini sağlıyor araştırın bakınKız ne havuçu
Ben bu ara beslenme şeklimi hamile kalmayı kolaylaştırır ürünler üzerine kurmaya çalışıyor da sürekli bunları okuyorum falan. Kırmızı meyveler, potasyum çinko içerikli yiyecekler birtakim hirmonlarin çalışması icin çok gerekliymişKız ne havuçu
Evde yaptıklarım hep negatif çıkıyordu sonra bende kan verdimDoktorlar 2 kat artış istemiyor mu bence şuan çok yeni olduğun için böyle olabilir ilerleyen günlerde daha da artar sen gönlünü ferah tutsen evde test yapmış mıydın orda nasıl çıktı
Devam etseydin canim belki siliklesmistirDün yapmadım canım bugünde yapmadım sanırım hala aynıdır sanırım hormonsal bir problemim var reglime 7 gün var gebelik testi yaptım negatif çıktı artık postan şüpheleniyorum
Sağol canım tavsiyen için. Bende yumurta çatlatmasi için biliyorum bebek içinde iyi ben her akşam bir tane yiyorum havuç seviyorum çok salatası olsun sade olsun yiyorum eskiden beri hep ben de sandım başka birine yazacaken bana yazdin sandımHavuç bebeğin tutunmasini sağlayan hormonların üretilmesi o tetikliyormus. Bizler için de yumurta catlamasini sağlıyor araştırın bakın
Hiç karartma canım gönlünü Allah büyük çok var öyle başta az ya da dengesiz yükselip sonradan rayına giren sağlıkla devam eden.Senin de inşallah sağlıkla hayırla devam ederKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
V Vavelya09 @lilyrosey @sbkt86sevayd @merveis @Beyond the sky Sopranoooo ArasaNillGerek @tatluboncuk @haticemm42
Çok geçmiş olsun kuzum. Tamam o zaman komple gitmek yok ama ben ondan merak edip sordum çok aktif olamasan da arada ses ver oldu mu haberlerini alalımÖzel değil kuzum ya bu ay gebelik oluşmazsa Ocak 3 de Türkiye’ye gidiyorum kısmetse hazır olmazsam hamile bu ay önümde fırsat varken çatlatma iğnesi denicem kuzum eşimde ameliyat olucak e ailemin yanında olcam için çok aktif olmaıcam gibime geliyo
Nikotin bağımlılığını iyi bilirim yüksek tansiyon hastasıyım yaş daha 30 raporlu ilaca başladım 8 aydır.. Hala bırakabildin mi de hayırBenimki tamamen nikotin bagimliligi canim asla severek icenlerden degilim. Planim hamilelik planlamadan 3 ay oncesinden birakmakti ama olmadi. Bakalim bugun hic icmedim mesela yarinda birseylerle ugrasarak atlatabilirsem eger iki gunde bile baya yol katetmis hissedecegim kendimi
Moralini bozma evrene güzel enerji ver güzel haberler seni bulsun sen de bizi bulKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
V Vavelya09 @lilyrosey @sbkt86sevayd @merveis @Beyond the sky Sopranoooo ArasaNillGerek @tatluboncuk @haticemm42
Tamam kuzum veririmÇok geçmiş olsun kuzum. Tamam o zaman komple gitmek yok ama ben ondan merak edip sordum çok aktif olamasan da arada ses ver oldu mu haberlerini alalım
Test yap, test yapsana, ee hadi ne bekliyosun falan bunlar olmadan olmazzTamam kuzum veririmkendimi unutturmam merak etme