- 13 Aralık 2022
- 7.787
- 7.412
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.301
Alışkanlık oldu dimi sen batı özel at ben sana yaptırcam testTest yap, test yapsana, ee hadi ne bekliyosun falan bunlar olmadan olmazz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışkanlık oldu dimi sen batı özel at ben sana yaptırcam testTest yap, test yapsana, ee hadi ne bekliyosun falan bunlar olmadan olmazz
EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
Allahım şurada bir avuç insan kalmışız 2024te güzel haberler almayı nasip eyle
️ANNE ADAYI️ ️SAT️ ️BAT️ DURUM @zuzu3838 @rojbininannesi @ikikedibirdeli @palm angels @arkeolog01 @Dunyamelekoldu @Sevimli_35 @ecevekedileri @misket limonu @Clarkkent @L A L @haticemm42 @sed2 @eymosumcum @pempbepsikolog @Melegim96 @TurnaBulut @Snnn0 @birmucizeistiyorum1 @simurgggg @Nur61_ @Mevsimlisan @sacibelinde @beglu @Nooneathome9 @sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg @Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 @tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac blackkdahlia 20 Kasım 16 Aralık @Merveeee57 22 Kasım 18 Aralık @ahseva 24 Kasım 19 Aralık @bliiss 24 Aralık Zumruduanka96 25 Kasım 26 Aralık @blrr 26 Kasım 26 Aralık @tavsankulak_17 1 Aralık 30 Aralık
Offff lanet olsun dostum alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum benAlışkanlık oldu dimi sen batı özel at ben sana yaptırcam test
Bağımlılık yaptığım doğrudurOffff lanet olsun dostum alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum ben
Aminnnnnn kuzum aminnn ❤❤❤❤Oy şeninin güzel duanı Allah kabul etsin benim güzel arkadaşım @ArasaNillGerek
Az kaldı sona yaklaşıyoruz artıkAminnnnnn kuzum aminnn ❤❤❤❤
Ayyyy dur be ağlatcan mı gece gece ben de öyle bi huy alıştığım düzen, insanlar devam etsin istiyorum.Az kaldı sona yaklaşıyoruz artık
Am tabi her insan için olmaz bu ne zamandır buralardayım ilk defa böyle alıştım bu topiğe Zumruduanka96Ayyyy dur be ağlatcan mı gece gece ben de öyle bi huy alıştığım düzen, insanlar devam etsin istiyorum.
Bende çok duygulandımAyyyy dur be ağlatcan mı gece gece ben de öyle bi huy alıştığım düzen, insanlar devam etsin istiyorum.
Az değil kuzum evet 4 aydır buradayızAm tabi her insan için olmaz bu ne zamandır buralardayım ilk defa böyle alıştım bu topiğe Zumruduanka96
Değerlendirmeye devam ediyorum kuzum olsada pişman olmam çok testim kalmadı hem yaptıkça pik görünce moralim bozuluyorDevam etseydin canim belki siliklesmistir
Kadınlar kulubü oldu ağlayanlar kulübüBende çok duygulandım
Hay maşallah baya da olmuş yani az değil alışmam cok normal benimAz değil kuzum evet 4 aydır buradayız
Guzel haber yine veremedim kuzum.Gumbur gumbur geldi icimde sanki kurbanlar kesilmis gibi hem de o kadar yogun ki...İlk gun kahve kahve ve hic gelmeyince heveslenmistim.Napalim kismet degilmis bu ay da :/
Kanama yokta arada lekelenme var inşallah sağlıcakla tutunurYavas artanda çok okudum canim ben topiklerde senin gibi değeri olup sonradan hızla artan çok ornek var sakin umutsuzluğa kapılma kanama vs yoksa inşallah tutunması için dua et bizimde dualarımız seninle olsun canim
inşallah sağlıklıdır canımHerkesin ayni degil canim kendini kimseyle kiyaslama. Onemli olan artis olmasi takip edersin. Ben tam tersini duydum hcg dusukken artis daha yavas oluyor diye.
Çok teşekkür ederim canım çok iyisinCanım sen çok geç öğrendin zaten ben sana tüm kalbimle dua ediyorum canım
Tamam canım yerimBol bol havuç ye içini ferah tut sakın olmaya çalış dualarımız seninle
İnşallah canım sağlıkla devam iyiki varsınızHiç karartma canım gönlünü Allah büyük çok var öyle başta az ya da dengesiz yükselip sonradan rayına giren sağlıkla devam eden.Senin de inşallah sağlıkla hayırla devam eder