- 4 Ekim 2023
- 2.360
- 1.656
- 30
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.261
Anladım bebeğimİğnenin 18. Günü regl oluyorum yani 7 gün önce yapmış oldum
Benimki tamamen nikotin bagimliligi canim asla severek icenlerden degilim. Planim hamilelik planlamadan 3 ay oncesinden birakmakti ama olmadi. Bakalim bugun hic icmedim mesela yarinda birseylerle ugrasarak atlatabilirsem eger iki gunde bile baya yol katetmis hissedecegim kendimiİlk gebeliğimde bırakamadım sigarayı. Baya azalttım tabi zor oldu. Doktor tamamen kesmemin verdiği nikotin eksikliği cok fazla gerginliğe asabiyete sebep olacağını bununda bebeğe %1ihtimalle bile zarar verme durumunun olduğunu söylemişti. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. İnşallah gebelik öncesi bırakabilirsin önemli olan bu kısımmış. Vücut nikotindem temizlenmedikçe sigara içmeye devam rttiğinde ki gibi zararı var
Canım naptın kan verdinmi tekrar inşallah olumlu şekilde yolundadır herşeyKızlaaarrr ben geldim kusura bakmayın yazamadım telefonumun şarjı bitti dışardaydık şimdi eve geldim. Lekelenme sabah yoktu ama sonra tekrar oldu gün içinde. Doktor değerin çok düşük lekelenme varsa kimyasal olabilir yarın tekrar kan ver dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı ama adet olucak gibi olmaya başladım bugün hafiften. Beni düşünen bekleyen bütün kızlara çok çok çok minnetdarım yalnız olmadığıma çok sevindim
Evet canım verdim yükselmiş ama biraz az galiba 25 olmuş cuma günü 13 düCanım naptın kan verdinmi tekrar inşallah olumlu şekilde yolundadır herşey
Canım yükselmil yine doktor pazartesiye dememişmiydi kan ver diye ama artmış bu bile iyi birşey bence üzülme iyi düşünKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
V Vavelya09lilyrosey sbkt86 sevayd M merveis B Beyond the sky Sopranoooo ArasaNillGerek tatluboncuk haticemm42
Genelde doktorlar yüzde 60 üstü yükselme için yeterli ve sağlıklı diyor içinizi ferah tutunKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
V Vavelya09lilyrosey sbkt86 sevayd M merveis B Beyond the sky Sopranoooo ArasaNillGerek tatluboncuk haticemm42
Olsun ya bu da bisey sonucta dusmemis canim. Iki gun arayla kan vermeye devam et bence bulundugun ulkede oyle bir imkanin olmuyorsada en kotu 4 gun sonra verir bakarsin. Orda bir bebis var sonuctaKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
Yine de artmış ve az da değilKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
Canım iyi düşün artmış sonuçta iyi giden bir şeyler var demeki iyi düşün iyi olsun inşallah bebişin sana tutunacaktirKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
Ya burda görüyorum 13ken 50 oluyor falan çoğu kişininCanım yükselmil yine doktor pazartesiye dememişmiydi kan ver diye ama artmış bu bile iyi birşey bence üzülme iyi düşün
İnşallah öyledirGenelde doktorlar yüzde 60 üstü yükselme için yeterli ve sağlıklı diyor içinizi ferah tutun
İnşallah canım sağlıklıdır burda çoğu kişinin 3-4 katı falan oluyor ya üzüldüm birazOlsun ya bu da bisey sonucta dusmemis canim. Iki gun arayla kan vermeye devam et bence bulundugun ulkede oyle bir imkanin olmuyorsada en kotu 4 gun sonra verir bakarsin. Orda bir bebis var sonuctainsallah sagliklidir ve tutunur kuzum.
Ya bilmiyorum 3-4 katı falan artar sandımYine de artmış ve az da değil
Kuzum bence bu iyi haber düşüş yok bildiğin yükselmiş değerin umutsuz olma inan güzel haberler alacaksın senin adına çok sevindimKızlar kan verdim yükselmiş ama biraz az yükselmiş 25 olmuş cuma günü 13dü iki katı bile değil
İnşallah tutunur canım herkesin ilk başta 3-4 katı artınca öyle bekledimCanım iyi düşün artmış sonuçta iyi giden bir şeyler var demeki iyi düşün iyi olsun inşallah bebişin sana tutunacaktir
Teşekkür ederim canım bilemedim burda herkesin 3-4 katı artıyor öyle bekledim bendeKuzum bence bu iyi haber düşüş yok bildiğin yükselmiş değerin umutsuz olma inan güzel haberler alacaksın senin adına çok sevindim
Doktorlar 2 kat artış istemiyor mu bence şuan çok yeni olduğun için böyle olabilir ilerleyen günlerde daha da artar sen gönlünü ferah tutTeşekkür ederim canım bilemedim burda herkesin 3-4 katı artıyor öyle bekledim bende