- 7 Ocak 2015
- 1.991
- 1.286
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.041
Test yapaana bakalım çıkıcakmıKızlar bir iyi birde çok kötü haberim var. Kan verdim pozitif 13 çıktı ama kanamam başladı galiba kimyasal oldu
@goldBride @lilyroseytatluboncuk @Vavelya09 M merveis
Test yaptırma aşkında hiç eksilme yok kuzum ona güldüm
Çoğalma var azalma yok balımTest yaptırma aşkında hiç eksilme yok kuzum ona güldüm
Şükür kuzu Allah aratmadıCanım 3 ay içinde 1 kimyasal gebelik 1 kist ameliyatı 1 de şu an gebelik yaşadım. amh değerim 0.89du. Doktorum 3 aydan fazla erteleme denemeyi deyince ciddiye aldım. Ovulasyon testi aldım canım laboquick ama onu da yanlış kullanmışım su içmeye vs dikkat etmeden hiç burdaki resimlerdeki gibi kopkoyu pik görmedim kendimce en koyu olan gün ve telefon uygulamasındaki aynı gündü onu değerlendirdim. Zaten sol çalışmıyor sağdan hamile kalmışım canım
Lh yüksek olunca ne oluyorO bende de var canım ama lh yüksek değil demi senin ? Hiç baktırdın mı ?
Pcos işteLh yüksek olunca ne oluyor
Yani tek tüple hamile kaldın kuzum dimiHayırr benim tüpüm kist ameliyatında kist yapıştığı için alınırken koptu. Tıkalı değil komple kistle beraber koptu yani doktor öyle söyledi bir daha çalışmaz dedi amh da düşük çıkınca deneyin olmazsa tedaviye başlarız dedi çok şükür oldu bir tedavi görmedim. Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için
Kuzum LH kaç olursa pcos oluyorEvet evet canım git muhakkak bi hormon testi yaptır bakalım LH ne durumda
İnşallah canımTamam canım inşallah tertemiz çıkar testlerin
Bekle bakalım inşallah gelmez kirmizlarAnladım canım bende test alcaktım eczaneden markası değişik geldi almadım bende ama bugün kasık agrım oldu
Olmasın olmasın böyle sevdik seniiÇoğalma var azalma yok balımeskisi gibiyim
İnşallah canım inşallahÇok geçmiş olsun ama bı de iyi tarafından bak hamile kalabildin ve bı de en önemlisi genelde kimyasal gebelik geçirdikten sonra gebe kalmak kolaylasiyo gelecek ay tekrar gebe kalabilirsin yani hemen
Yok ya sanmıyorum bir azalıp bir çoğalıyor kanamaYaaa bir doktora gitsen hemen belki bir çözümü vardır
Değer çok düşük kanama kırmızı bir çoğalıp bir azalıyorYaaa bi doktoru arasan bişi yapsaydın yaaa
Ya bir garip böyle bir bakıyorum çok var tamam sökülecek diye bekiyorum bir süre sonra azalıyor bende anlamadımAh kuzum çok geçmiş olsun çok mu var kanama peki