- 14 Haziran 2023
- 6.459
- 5.310
- 23
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.081
Maalesef burda acillerde kadın doğum doktoru olmuyor en erken yarın gidebilirimKuzum bi doktora mı gitsen cidden belki artacak hcg ?
Yaa cok iyi olmus bence canimcok sevindim. Tahlillerin vs her seyin yolunda olmasi ayrica sevindirici ama bence klomen gibi catlatma ignesi gibi destekleyici bir seyi denemek de ayrica umut oluyor insana. Ben de igneyle hamile kaldim ve psikolojik olarak da cok inanmistim dogrusu olacagina. o da onemli bence. Hadi bakalim yeni baslangiclar guzel haberler getirsin canim benim merakla bekliyorum
Gidebileceksen git kuzum doktoraYa bir garip böyle bir bakıyorum çok var tamam sökülecek diye bekiyorum bir süre sonra azalıyor bende anlamadım
Kuruma böyle olmaz ya inşallah vardırDayanamadım başka marka bir test daha aldım adete 5 gün var ..
Canım hassasiyetleri farklı olabiliyor inşallah yarın net bir çizgi görürüz hepsi yanlış olamazHepsini 2 saat içinde yaptım . İlk 3 ü erken gebelik testi sondakide zaten kaset..
Canım bir kaç gündür testlerini takip ediyorum sürekli böyle çıkması normal gelmedi bana sen gebelik testi denedin mi yada hormonlarına baktınız doktorKızlar reglime 8-9 gün kaldı tam 10 gündür ovülasyon testleri bu şekilde artık yapmasam mı test
Ovitrelle canim. Catlatma ignesiSenin kullandığın iğne neydi kuzum. Onu atlamışım. Kesinlikle umut veriyor bebeğim hayırlısı inşallah çok sağol iyi ki varsın
Bana da normal gelmiyor canım test yapmadım henüz çünkü reglime 8 günüm var adetimin 2. Günü gidip hormon testi yaptırıcamCanım bir kaç gündür testlerini takip ediyorum sürekli böyle çıkması normal gelmedi bana sen gebelik testi denedin mi yada hormonlarına baktınız doktor
Bi doktora gitsene kuzum ne dicek belki fitil mi bişi varmış ya ondan verir bişi yaparKanama sabahtan beri var bakıyorm çok ama bir süre sonra bakıyorum hiç birşey yok anlamadım
Ovitrelle canim. Catlatma ignesi
En zoru bu işte. Allahtan gelene boyun kıldan ince. İşte ancak O ol derse oluyor. Belki de zamanı var beklemek lazımSebep yok canım.
Hormonlarda bir duzensizlik, raahimde bir sorun spremde bir sorun hicbirsey yok. Sebepsiz infertilite.
Amin hadi hayırlısıyla olur inşallah canım.Canım bu ay hsg çekilip önümüzdeki ay aşılama yapılacaktı ama iptal oldu bende boş geçmek istemedim çatlatma iğnesi deneyelim dedim doktorum da kabul etti femara başladık bugün inşallah diğerlerine gerek kalmadan kavuşurum bebişe
Var gibi bir çizgi bana tamda anlamadım ben canım erken gebelik testi mi yapsan yada yarın ilk idrarla yaparsan varsa daha koyulaşır sanırım inşallah vardırHayırlı akşamlar kızlar ovulasyon ile yumurtlama gördüm yumurtlamanın üstünde 15 gün test yaptım 3 dk sonra hayali bir çizgi gördüm pazar günü adet günüm inşallah gebelik vardır benim gördüğüm çizgiyi gören varmı
Canım senin adına çok üzüldüm yaMaalesef burda acillerde kadın doğum doktoru olmuyor en erken yarın gidebilirim
Geçen hafta daha eşim sperm testi vermişti normal geldi sonucu. Ben rahim filmi cektiremedim daha cocuğum rahatsızlandı bu hafta full hastanelerde geçti. İyileşince kendime dönebilirim ancak. 5 mm olan nedir sizde sezaryenden dolayı yapışıklık falan mıMerhaba doktorlar size ne dediler peki bende de var 5 mm
Teşekkür ederim canım yarın tekrar yapacağım hakkımızda hayırlısıVar gibi bir çizgi bana tamda anlamadım ben canım erken gebelik testi mi yapsan yada yarın ilk idrarla yaparsan varsa daha koyulaşır sanırım inşallah vardır
Istmocel dikişin iyilesmemesi sonucu oluşan ceplesmeGeçen hafta daha eşim sperm testi vermişti normal geldi sonucu. Ben rahim filmi cektiremedim daha cocuğum rahatsızlandı bu hafta full hastanelerde geçti. İyileşince kendime dönebilirim ancak. 5 mm olan nedir sizde sezaryenden dolayı yapışıklık falan mı
Benim de ilk defa dusuk oldu arastiricam insaallah tesekkur ederimDoktorla tekrarlayan dusukler sonrasi bakiyorlar genelde. Ama burada tek gebelik kaybi yaşayıp gidip baktiran arkadaslari gordum bir cogunda da pihtilasma sorunu cikti canim. Baktirmak istersen genetik bolumunden randevu alip gidip kan verebilirsin.