- 7 Ocak 2015
- 1.991
- 1.286
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.061
İnşallah canım benim bakalım görcezBekle bakalım inşallah gelmez kirmizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim bakalım görcezBekle bakalım inşallah gelmez kirmizlar
Değer çok düşük kesin kimyasal olduYaaa kuzu doktora mı gitseydin acabaaa
Kuzum benim görüyorum sadece şuantestlerin içini açtım onun için karaladım kızlar görüntü için kusura bakmayın.. İlk testten umutlanıp (days comfort) diğerlerini yaptım ama maalesef her ayki gibi yine olmamış görünüyor.. her ay üşenmeyip bana yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Kanama sabahtan beri var bakıyorm çok ama bir süre sonra bakıyorum hiç birşey yok anlamadımAaaaaa hadiiii yaaa çoook geçmiş olsun kuzummm Kanaman çok mu doktora gittin mi ?
Canım kimyasal da olsa bir doktora gitsen daha iyi değilmi evet çok üzüldüm senin için ama önemsemeni rica ediyorum sen den. Bunca gecikmeye doktora gitmemen yada bi kan vermemen hataydıDeğer çok düşük kesin kimyasal oldu
Evet canım buna katılıyorum bukadar bırakma bencede bir haftadır vardı demek doktor en iyisini bilir görünmende dayda var bence lütfen git bi acileCanım kimyasal da olsa bir doktora gitsen daha iyi değilmi evet çok üzüldüm senin için ama önemsemeni rica ediyorum sen den. Bunca gecikmeye doktora gitmemen yada bi kan vermemen hataydı
Ya bilmiyorum kanama bir azalıp bir çoğalıyor çok kötüyümCanım çok üzüldüm ya ama yine de bi doktora mı gitsen
Yaa bilmiyorum bir azalıp bir çoğalıyorAman allahımm sevinsem mi bilemedim canım dur dur kanama değildir o öyle deme
Testim yok ki burda saat 23:17 hiç bir yerede çıkamam bu saatteTest yapaana bakalım çıkıcakmı
Ya ben şimdi acile gitsem bakmazlar ki burda kadın doğum bile yok acillerdeCanım kimyasal da olsa bir doktora gitsen daha iyi değilmi evet çok üzüldüm senin için ama önemsemeni rica ediyorum sen den. Bunca gecikmeye doktora gitmemen yada bi kan vermemen hataydı
Ya ben şimdi acile gitsem bakmazlar ki burda kadın doğum bile yok acillerdeEvet canım buna katılıyorum bukadar bırakma bencede bir haftadır vardı demek doktor en iyisini bilir görünmende dayda var bence lütfen git bi acile
Yaa cok iyi olmus bence canim cok sevindim. Tahlillerin vs her seyin yolunda olmasi ayrica sevindirici ama bence klomen gibi catlatma ignesi gibi destekleyici bir seyi denemek de ayrica umut oluyor insana. Ben de igneyle hamile kaldim ve psikolojik olarak da cok inanmistim dogrusu olacagina. o da onemli bence. Hadi bakalim yeni baslangiclar guzel haberler getirsin canim benim merakla bekliyorumAmin kuşum inşallah. Tahlillerim güzel çıktı canım cok sukur. Doktor sen kendi kendine gebe kalabilecek bir durumdasın dedi esimin sperm sonuçlarına da iyi dedi. Birsey vermeyecekti canım ama sonra konuştuk ultrason da da kist falan görmeyince klomen verme kararı aldı. Klomen ve çatlatma kullanacağım bu ay bakalım kuzum hayirlisi insallah dua et
En erken yarın gidebilirimCanım kimyasal da olsa bir doktora gitsen daha iyi değilmi evet çok üzüldüm senin için ama önemsemeni rica ediyorum sen den. Bunca gecikmeye doktora gitmemen yada bi kan vermemen hataydı
Kuzucum kimyasal olabilir evet ki eger kimyasalsa zaten vucuttan atilmasi gerekiyor demektir onu durdursanda saglikli olmayacak. Belki kimyasal degil gec dollenme oldu kanaman cogalmazsa eger. Her durumda önce sen iyi ol Allah Kerim. Gelismelerden haberdar et kuzum dualarim seninle.Kızlar bir iyi birde çok kötü haberim var. Kan verdim pozitif 13 çıktı ama kanamam başladı galiba kimyasal oldu
@goldBride @lilyrosey @tatluboncuk V Vavelya09 @merveis
Kuzum o ne demek yaa biz birbirimize destek olmak için burdayıztestlerin içini açtım onun için karaladım kızlar görüntü için kusura bakmayın.. İlk testten umutlanıp (days comfort) diğerlerini yaptım ama maalesef her ayki gibi yine olmamış görünüyor.. her ay üşenmeyip bana yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Kuzum yanlış bilmiyorsam reglken bakılan LH 8 den yüksek olmamalıKuzum LH kaç olursa pcos oluyor
Kuzum bi doktora mı gitsen cidden belki artacak hcg ?Ya bilmiyorum kanama bir azalıp bir çoğalıyor çok kötüyüm
Hepsini 2 saat içinde yaptım . İlk 3 ü erken gebelik testi sondakide zaten kaset..Kuzum o ne demek yaa biz birbirimize destek olmak için burdayız
En alttakinde de var kuzum onu ne zaman yaptın
Evet canım hem de tıkalı da değil parça parça ameliyatta kopmuştu öyle diyimYani tek tüple hamile kaldın kuzum dimi valla böyle gördükçe umut doluyor içim
Desteğin için çok teşekkür ederim canımAllah tan hayırlısını dilemekten başka çare yokKuzucum kimyasal olabilir evet ki eger kimyasalsa zaten vucuttan atilmasi gerekiyor demektir onu durdursanda saglikli olmayacak. Belki kimyasal degil gec dollenme oldu kanaman cogalmazsa eger. Her durumda önce sen iyi ol Allah Kerim. Gelismelerden haberdar et kuzum dualarim seninle.