- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.585
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #32.021
Kuzum onun yüksekliği asıl pcos oluyo işte, sen bi doktora gitsen ya ?Yok kuzum baktırmadım hiç neden yüksek olur ki bir sorun mu var acaba
Gittim kuzum ama hiçbir doktor sorun görmedi şuana kadar hormon testi istedim adetinin 2 veya 3 günü gel dediler o zaman anlaşılır dimiKuzum onun yüksekliği asıl pcos oluyo işte, sen bi doktora gitsen ya ?
Yaaaa pembede bir şey görünmüyor bakınca telefonla çekince gördümYaaaa allahım gördümmm
Bekletmeden gelmesi iyi olmus canim benim. Iyi yapmissin hadi hayirli haberlerle gel insallah. Bu ay senin ayin olsun. Yeni yila bebisinle birlikte basla
Bebeğimmmm pembedeki yok gibi ya , diğeri de days Comfort , kızlar yalancı pozitif veriyor bazen diyorlar bunların hepsi beni aylardır buluyorsa valla ne deyimmmmSipseeer bu sefer gerçekten pozitif testleriinn, çok çok sevindimm sağlıcakla ilerlesin kuzucum
İnnovita dışındakilere güvenim sonsuz
Evet çiçeğim bugün 14. Gün ….Kuzum çatlamadan kaç gün geçti biliyomusunn
Kuzum bence bunlar gerçek güzel düşünelim bizBebeğimmmm pembedeki yok gibi ya , diğeri de days Comfort , kızlar yalancı pozitif veriyor bazen diyorlar bunların hepsi beni aylardır buluyorsa valla ne deyimmmm
Sabah çok geeeeççç nöbetçi eczane bulup biKuzum bence bunlar gerçek güzel düşünelim biz
Ne zaman tekrarlayacaksın sabah yapacak mısın
Evet evet canım git muhakkak bi hormon testi yaptır bakalım LH ne durumdaGittim kuzum ama hiçbir doktor sorun görmedi şuana kadar hormon testi istedim adetinin 2 veya 3 günü gel dediler o zaman anlaşılır dimi
Ay yapalım yapalımSabah çok geeeeççç nöbetçi eczane bulup bi
Prediktör yapmayalım mıııııııı
Yaa yapsana ben de çok merak ettimmSabah çok geeeeççç nöbetçi eczane bulup bi
Prediktör yokmuş ya …. 3. Farklı erken testini de yapıp aynı gün rekor mu kırsam çay filan da götürdüm bir sürü …Yaa yapsana ben de çok merak ettimminşallah vardır
Erken gebelikse çıkar kuzum içtiklerin etki etmez bence yaPrediktör yokmuş ya …. 3. Farklı erken testini de yapıp aynı gün rekor mu kırsam çay filan da götürdüm bir sürü …
Hay yap yap onda da çıkarsa kesin var diyebilirzPrediktör yokmuş ya …. 3. Farklı erken testini de yapıp aynı gün rekor mu kırsam çay filan da götürdüm bir sürü …
Yaptırıcam canımEvet evet canım git muhakkak bi hormon testi yaptır bakalım LH ne durumda
Ahh almadım çıktım başkada eczane yoktu geldim eve kaldı yaniBenim arkadaşım miratech ile öğrenmişti bi dene istersen canım :)
Ayyy yap yapppSabah çok geeeeççç nöbetçi eczane bulup bi
Tamam canım inşallah tertemiz çıkar testlerinYaptırıcam canım
Anladım canım bende test alcaktım eczaneden markası değişik geldi almadım bende ama bugün kasık agrım olduBenim normalde düzenli değildir ama iğne yaptığım için biliyorum. İğneden sonra 18. Gün regl oluyorum iğnenin 11. Günü pozitifii gördüm. Darısı sana inşallah
Aman allahımm sevinsem mi bilemedim canım dur dur kanama değildir o öyle demeKızlar bir iyi birde çok kötü haberim var. Kan verdim pozitif 13 çıktı ama kanamam başladı galiba kimyasal oldu
@goldBride @lilyrosey @tatluboncuk @Vavelya09 @merveis