- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Bence yerleşme olabilir o leke eğer iğne vurulmadiysan bı erken gebelik testi deneYa bazen düzensiz olurdu ben zaten gecikmesinden çok gördüğüm femara tedavisi doktorun bu ay kesin olur yumurtaların çok iyi demesi ilk defa adetimden önce iki damla kahverengi gelmesi ben adet oldum sandim ped de taktim megerkim adet değilmiş sadece iki damla leke değdi dahada gelmedi ve genelde adetim gecikince kolay kolay göğüs agrim olmaz bazen adetten önce başlardı ama çok hafif olurdu ve kaç güne agrisi dinerdi ama 13 gün oldu tık azalma yok tam tersi gittikçe agrisi acayip artıyor bide leke dedikten sonrada hep beyaz akintim oldu fazlalasti
İgne vurmamstim cok yumurta vardı hepsi tutabilir diye doktor vurmadi testi ilk firsatta yapacam insllh sonucu sizedeatarimBence yerleşme olabilir o leke eğer iğne vurulmadiysan bı erken gebelik testi dene
Bence de bitmesini bekleyin öyle bırakın doktor da öyle demişti dengesizlik yaratabilir diye. Ben daha erken bırakacaktım ama tatildeyken pat ara kanama falan yapar korkumdan devam ettim balayımda adet olmuştum çünkü travma oldu kdldk Farklı bir şey derken ne gibi? Ben de şu an şeyi merak ediyorum normalde 33-34 günde bir adet olurdum hemen ona dönecek miyim çünkü yumurtlama günüm baya farkedecek öyle olursaBana da 2-6 ay dedi ama videolara baktım bırakıldığı ay yumurtlamaya başlıyormuş vücut aslında. Farklı bi şey yaptınız mı? Ben de 3 gün sonra bırakacağım, aslında heyecanlandığım için bugünden bırakmak istiyorum ama sonra düzensizlik olur falan üzülürüm
İnşallah varsa eğer çıkar artık diye düşünüyorum inşallah da vardırİgne vurmamstim cok yumurta vardı hepsi tutabilir diye doktor vurmadi testi ilk firsatta yapacam insllh sonucu sizedeatarim
Bugun 4 gün olacak daha oncede kaç kere femara kullanmıştım kistte çıkmıştı ama ne leke olmustu ne göğüs agrisi ve günü gunune hasta oluyordumCanım kaç gün gecikmen var şuanda yerleşme kanaması olabilir o leke de
İnşallah varsa eğer çıkar artık diye düşünüyorum inşallah da
Bilmiyorum ya benim de korkum reglim çok ağrılı geçiyordu, haptan sonra hiç olmadı şükür. Şimdi o ağrılar geri dönecek miBence de bitmesini bekleyin öyle bırakın doktor da öyle demişti dengesizlik yaratabilir diye. Ben daha erken bırakacaktım ama tatildeyken pat ara kanama falan yapar korkumdan devam ettim balayımda adet olmuştum çünkü travma oldu kdldk Farklı bir şey derken ne gibi? Ben de şu an şeyi merak ediyorum normalde 33-34 günde bir adet olurdum hemen ona dönecek miyim çünkü yumurtlama günüm baya farkedecek öyle olursa
Ay o da var tabiki benim de berbat geçerdi baya azaltmıştı ağrılarımı hap, herkes niye kullanıyorsun yan etkileri çok fazla diyordu ama ben çok memnundum hafif geçiriyordum hem de günlerim belliydi diye. Folik asite de yaklaşık iki ay önce başladım ama hiç düzenli kullanamadım unutuyorum almayı.Bilmiyorum ya benim de korkum reglim çok ağrılı geçiyordu, haptan sonra hiç olmadı şükür. Şimdi o ağrılar geri dönecek migecikme yapabiliyor diye izledim bazı doktor videolarında hap bıraktıktan sonra, o yüzden düzensizlik ve döngüde de değişiklik oluyordur belki bana bilemedim, ben de heyecanla bekliyorum bakalım. Folik asite hap bitince mi başladınız ya da başladınız mı?
Tabi tabi gecikme devam ederse öyle yapıcam eylülden beri bi senedir nerdeyse yumurtlamadan sonraki 14. Gün ( yumurtlama gününü saymıyoruz yani ) hep adetim başlamış uygulamayı bir senedir kullanıyormuşum2 3 gün sonra tekrar edin bence
Ben de memnundum valla aklım olsaydı daha önceden başlardım diyordum hepAy o da var tabiki benim de berbat geçerdi baya azaltmıştı ağrılarımı hap, herkes niye kullanıyorsun yan etkileri çok fazla diyordu ama ben çok memnundum hafif geçiriyordum hem de günlerim belliydi diye. Folik asite de yaklaşık iki ay önce başladım ama hiç düzenli kullanamadım unutuyorum almayı.
Adetiniz gecikti mi bu ayTabi tabi gecikme devam ederse öyle yapıcam eylülden beri bi senedir nerdeyse yumurtlamadan sonraki 14. Gün ( yumurtlama gününü saymıyoruz yani ) hep adetim başlamış uygulamayı bir senedir kullanıyormuşum
Bende kullanıyorumdum dk hapını 2 ay kullandım sadece dış gebelik geçirdigim için bu ay içmiyorum ben adetin 3 günü başladım folik asiteBen de memnundum valla aklım olsaydı daha önceden başlardım diyordum hepben hap bitince başlayayım diye düşündüm folik asite ondan sordum, aldım dün ama cuma cumartesi gibi başlayayım bari. Teşekkürler
Ben pazartesi olacağım regl, cumartesiden başlasam sorun olmaz herhalde. Koca koca da hap yav hiç sevmiyorumBende kullanıyorumdum dk hapını 2 ay kullandım sadece dış gebelik geçirdigim için bu ay içmiyorum ben adetin 3 günü başladım folik asite
DünAdetiniz gecikti mi bu ay
Evet bat 11 eylüldüAdetiniz gecikti mi bu ay
Ay bende başladım bugün ikinci gün ben de çizgi falan göremiyorumEvet canım ovulasyon kullanıyorum 3 gün oldu başlayalı daha çizgi göremedim bakalım, bugün akıntım başladı aslında ben koyulaşmaya başlar diyordum ama ı ıh bakalım ne zaman gönlü olacak ☺sen de takip ediyor musun
Ya hadi inşallah güzel güzel yumurtlayalımAy bende başladım bugün ikinci gün ben de çizgi falan göremiyorum
Ya evetYa hadi inşallah güzel güzel yumurtlayalım2 gün var aramızda bakalım hangimiz önce yumurtlayacğız insan sabırsızlanıyor bir an önce olsun bitsin istiyor
Daha 4 gün varmış canım inşallah pozitiftir, değilse de moralini bozma önümüzdeki ay olur inşallah güzel düşünelimKızlar bat a 4 gün var testim negatif çıktı olsaydı çıkardı bence bu ay da olmadı. Moralim bozuldu açıkçası umutluydum bu aydan