- 27 Eylül 2022
- 54
- 38
- 24
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Acil ilçede ben köydeyim goturecek kimse yok.yengemin test getirmesini beklyrm bugün yada yarjn getirirAcile falan gitsene canım öğren biran önce belirtilerin var gecikmen de var zaten kesin çıkar kanda
Amin inşallah ya sağlasin❤Yaa çok tatlısın, hepimizin ihtiyacı olan şey aslındaRabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin inşallah
Hemn getirsin de sende bize güzel haberler ver canım inslalhAcil ilçede ben köydeyim goturecek kimse yok.yengemin test getirmesini beklyrm bugün yada yarjn getirir
Hiç bilmiyorum kenger sakızını köyde yiyormuş ona benzetmişKız hangi marka aldınız? Bi dahaki ay ben de alıcam. Tadı o kadar güzel miymiş? Kenger sakızının tadı nasıl damla sakızı gibi bişey mı?
Ben hala yumurtlama göremedim ya aramızda 1 gün varOhh şifa olsun kuzum. Ben bugün çatlamadan sonra bıraktım çakşırı. Afra öyle demişti.
@melisaa93 inofolici çatlamadsn sonra da kullanacak mısın kuzum? Ben benim kullandıklarını bıraksam mı devam mı etsem bilemedim
Geçmiş olsun canımmAy ınsallah bu ay hepimizin tutarilişkiye başladın mı başla testi bekleme adetin biter bitmez ilişkiye başla teste odaklı kalmadım bu ay ben , reglim 7 sinde bitti 8 i 9 u 11 i beraberlik oldu öyle de devam edicek adete kadar Allah’ın izniyle, bakalım bu ay az daha umutluyum çünkü geçen iki ay bu kadar sık olmadı ve istikrarlı olmadı bir önceki ay reglden sonra da oldu ama bu kadar düzenli devam etmedik eşim rahatsızdı biraz
Hadi bize güzel haberler ver bizde arkandan gelelim dök bizi sokaklara sevinçtenAcil ilçede ben köydeyim goturecek kimse yok.yengemin test getirmesini beklyrm bugün yada yarjn getirir
Aaa hiç duymadım ama iyi olmadığını biliyorum bence jelle deneme canımGeçmiş olsun canımmBaşladım başladım Bir dolu bir boş devam ediyorum yumurtlama gününde de jelle denicem, gynoseed jel duydun mu bilmiyorum yumurtlamayı da bir dolu bir boş yapcam mecbur, sperm hareketliliğinde sıkıntımız var bizim inşallah pozitifi görenlerden oluruz bu ay bizde
Ya çok olumlu sonuç alan duydum bu ay bi deneyim dedim sperm hareketliliğinde sorun olanlar için öneriliyormuş genelde kafam karıştı şimdiAaa hiç duymadım ama iyi olmadığını biliyorum bence jelle deneme canım
İnsllh canım sonucu öğrenir ogrenmez yazarim burayaHemn getirsin de sende bize güzel haberler ver canım inslalh
Hadi bize güzel haberler ver bizde arkandan gelelim dök bizi sokaklara sevinçten
Canım sat 26 Ağustos bat 24 Eylül hayırlı uğurlu bol bebişli bir topiğin olsun inşallahYeni katılacak arkadaşlar beni etiket yaparmısınız sat bat tarihleriminizi etiketi unuturyorsunuz
Bilmiyorum benim kullandığım suya karıştirilanBen pazartesi olacağım regl, cumartesiden başlasam sorun olmaz herhalde. Koca koca da hap yav hiç sevmiyorum
Canım sen sat bat yazmışmıydın gözden kaçırmış olabilirimBilmiyorum benim kullandığım suya karıştirilan
Evet baktım tabloda yokmuşumCanım sen sat bat yazmışmıydın gözden kaçırmış olabilirim
Canım hiç stres yapma, hep olacakmış gibi düşün pozitif yayalım evreneBen yine kafama takıp doktor videoları izledim. Biri hap bırakıldıktan sonraki ilk ay %40 şans var diyor biri aksine biz bazı hastalara doğum kontrol hapı verip 1-2 ay kullandırtırız çünkü bırakıldığında gebelik şansı daha yüksek diyorBunca zaman kafaya takma dediğim tüm kadınlardan özür diliyorum, daha denemelere başlamamışken bile takıyorsam çok normalmiş