-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Beni de eklermisin canım sat 26 ağustos bat 26 eylül.. bu ay çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyo ama mutlu sona hepimiz çok yaklaştık hepimiz güzel haberler alıcaz inşallahEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül S Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül E esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül L A L 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim A Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül B bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül G gucluol 19 Ağustos 18 Eylül
İnşallah canım ya hergun takip edeyim bundan sonraGünaydınnnYüksek çıkmış umut var
Günün geçmiş ve belirtilerinde var ay çok heyecanlııumarım bebiş vardır, ben olsam dokuz doğurmuştum ya nas
Test yok ki yapayım,Günün geçmiş ve belirtilerinde var ay çok heyecanlııumarım bebiş vardır, ben olsam dokuz doğurmuştum ya nasıl bekleyebiliryorsun
Ateş olayi nedir. Anlatabilir misiniz bilmediğim için soruyorum ve normal ateş ölçer ile mi ölçülüyorKızlar günaydın ateşimi ölçtüm bugün sabah 36.7 çıktıL A L
Bir kaç gün icinddNe zaman test yapıcaksın
Et canım öğrenince bize bile sormazsın artıkİnşallah canım ya hergun takip edeyim bundan sonra
Yaa tühh, sağlık ocağı falan da mı yok yakınlarda tahlil versenizTest yok ki yapayım,
Ya ben köydeyim babam kardesim var onlarda ise gittiler gelmiyorlar ilçeye gidende olmadığı icin test istymyrm belirtilrrim çok var ama hep negatif çıktı diye umutlanmak istmyrm duygularim çok değişikYaa tühh, sağlık ocağı falan da mı yok yakınlarda tahlil verseniz
Canım bnde dün sormuştum grupta önceden takip etmiyordum ateşimi okumussunudur belki belisimm arkadaşımız cevaplamıştı sabahları yataktan çıkmadan dil altından ölçuyoruz ateşimizi adet günü ateşimiz düşerse adet geliyor ateş düşmezse gebelik olabilir. Bende tam olarak bilmiyorum öğrenicem inslalhAteş olayi nedir. Anlatabilir misiniz bilmediğim için soruyorum ve normal ateş ölçer ile mi ölçülüyor
Anladım,hayırlısı inşallah bi arkdaşm da korunuyordu bıraktıgı ilk ay hamile kaldı ama ihtimal vermiyordu yeni bıraktıgı için o ay da grip filan olup ilaç kullanmş düşük olmuştu,yani ilk aydan kalanlar oluyor rabbim gönlünüze göre versinHa ahahbenim doğum kontrol hapı bu ay bitecek, ben Ekim için girdim topice
Doktor bana 2-6 ay arası dedi ama sonra rahmi inceltmemiş hap dedi. Etkisi var mıdır bilmiyorum, hayırlısı olsunAnladım,hayırlısı inşallah bi arkdaşm da korunuyordu bıraktıgı ilk ay hamile kaldı ama ihtimal vermiyordu yeni bıraktıgı için o ay da grip filan olup ilaç kullanmş düşük olmuştu,yani ilk aydan kalanlar oluyor rabbim gönlünüze göre versin
Tamamdır çok teşekkür ederimCanım bnde dün sormuştum grupta önceden takip etmiyordum ateşimi okumussunudur belki belisimm arkadaşımız cevaplamıştı sabahları yataktan çıkmadan dil altından ölçuyoruz ateşimizi adet günü ateşimiz düşerse adet geliyor ateş düşmezse gebelik olabilir. Bende tam olarak bilmiyorum öğrenicem inslalh
Ateş olayi nedir. Anlatabilir misiniz bilmediğim için soruyorum ve normal ateş ölçer ile mi ölçülüyor
Çok teşekkür ediyorumGebeliğe Hazırlık - Ateş Ölçme Yöntemi
Ateş ölçerek hamile kalmaya çalışan arkadaşlar; Ateş ölçme yöntemini uygulamak için; * Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte, * Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde * Dijital bir derece ile * Dil altından * Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz *...www.kadinlarkulubu.com
Bu yumurtlama gününü bulmak için miGebeliğe Hazırlık - Ateş Ölçme Yöntemi
Ateş ölçerek hamile kalmaya çalışan arkadaşlar; Ateş ölçme yöntemini uygulamak için; * Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte, * Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde * Dijital bir derece ile * Dil altından * Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz *...www.kadinlarkulubu.com