- 20 Temmuz 2023
- 345
- 367
- 33
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
İnşallah canım ama artık yaş 32 oldu zaman geçiyor gibi hissediyorum. Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum araştırmaya başlayacağımDaha 4 gün varmış canım inşallah pozitiftir, değilse de moralini bozma önümüzdeki ay olur inşallah güzel düşünelim
Ben ertesi gün başladım hemen bugün 4.yü yapıcam bir saat sonra falan yaparım, diğer 3 ü tek çizgiYa evetama korkuyorum ya neden tek çizgi diye sanırım erken başladım , sen adetten kaç gün sonra başladın ve testlerin ne durumda
Hadi hayırlısı canım heyecan yaptım şimdi bakBugun 4 gün olacak daha oncede kaç kere femara kullanmıştım kistte çıkmıştı ama ne leke olmustu ne göğüs agrisi ve günü gunune hasta oluyordum
Daha gençsin canım maşallah, öyle düşünme inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir miniğinİnşallah canım ama artık yaş 32 oldu zaman geçiyor gibi hissediyorum. Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum araştırmaya başlayacağım
Allah senden razı olsun kafama çok takıyordum neden tek diye ama zaten adetten sonra 14 ve 16.günlerde bekleniyor bizim için henüz erken gibi sence de öyle mi ?Ben ertesi gün başladım hemen bugün 4.yü yapıcam bir saat sonra falan yaparım, diğer 3 ü tek çizgiama normal olduğunu söylüyor arkadaşlar bir anda pik olabiliyormuş bende bu ay ilk defa denediğimden acaba bir sıkıntı mı var diyordum kendi kendime çok da takmamak lazım göreceğiz eninde sonunda canım
Ay bence hamilesin ya anlattıklarınla gebeyim ben diyorsun resmenYa bazen düzensiz olurdu ben zaten gecikmesinden çok gördüğüm femara tedavisi doktorun bu ay kesin olur yumurtaların çok iyi demesi ilk defa adetimden önce iki damla kahverengi gelmesi ben adet oldum sandim ped de taktim megerkim adet değilmiş sadece iki damla leke değdi dahada gelmedi ve genelde adetim gecikince kolay kolay göğüs agrim olmaz bazen adetten önce başlardı ama çok hafif olurdu ve kaç güne agrisi dinerdi ama 13 gün oldu tık azalma yok tam tersi gittikçe agrisi acayip artıyor bide leke dedikten sonrada hep beyaz akintim oldu fazlalasti
Ay bende başladım bugün ikinci gün ben de çizgi falan göremiyorum
Bende bu ay hem Dr a gidip yumurta takip ettim hemde kendim ovülasyon testiyle takip ettim 3 4 gün önce benimde ikinci çizgilerim çoook silikti.. dün Dr gittim 24mm olmuş yumurtam ovülasyon testiyle de teyit etmek istedim kontrol çizgisinden daha koyu çıktı.. ilk defa böyle bişeye şahit oldum bende pcos var hiç bir zaman anlayamadım yumurtlamamı ve çatlamayı dün ovitrelle çatlatma iğnesi de yaptım 36saatin geçmesini bekliyorum ve sürekli kendimi dinliyorumYa hadi inşallah güzel güzel yumurtlayalım2 gün var aramızda bakalım hangimiz önce yumurtlayacğız insan sabırsızlanıyor bir an önce olsun bitsin istiyor
Senden de canımm, içimizi ferah tutalımAllah senden razı olsun kafama çok takıyordum neden tek diye ama zaten adetten sonra 14 ve 16.günlerde bekleniyor bizim için henüz erken gibi sence de öyle mi ?
Bide bendeki heyecanı görsenHadi hayırlısı canım heyecan yaptım şimdi bak
Yaa çok tatlısın, hepimizin ihtiyacı olan şey aslında3 yıldir ilk defa biri bana boyle moral veren bi mesaj attıaglamam geldi valla umarim dedign gibidir sagolasin
Takvim bende suan ovülasyon döneminde olduğumu söylüyor ama pik 16 diye gösteriyor bakalımSenden de canımm, içimizi ferah tutalımBenim döngüm kısa olduğu için yumurtlamamı erken gösteriyor takvim her zaman, akıntım da takvimle orantılı oluyordu 12. Gün falan olduğunu düşünüyordum bakalım ilk defa testle takip ediyorum bu ay öğrenirim nedir ne değildir
Ayy hadi hayırlısıı, inşallah hayırlı sonuçlarla buluşalım burdaBende bu ay hem Dr a gidip yumurta takip ettim hemde kendim ovülasyon testiyle takip ettim 3 4 gün önce benimde ikinci çizgilerim çoook silikti.. dün Dr gittim 24mm olmuş yumurtam ovülasyon testiyle de teyit etmek istedim kontrol çizgisinden daha koyu çıktı.. ilk defa böyle bişeye şahit oldum bende pcos var hiç bir zaman anlayamadım yumurtlamamı ve çatlamayı dün ovitrelle çatlatma iğnesi de yaptım 36saatin geçmesini bekliyorum ve sürekli kendimi dinliyorum
Benide ekleyin lütfen 29 ağustos sat 20 eylül batEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül S Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül B bernaad 2 Eylül 28 Eylül yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül
BEnimki de bu 3 günü gösteriyor bakalım doğru çıkacak mıTakvim bende suan ovülasyon döneminde olduğumu söylüyor ama pik 16 diye gösteriyor bakalım
Acile falan gitsene canım öğren biran önce belirtilerin var gecikmen de var zaten kesin çıkar kandaBide bendeki heyecanı görsen
İnşallah canım bu ay çok umutlu doktorum bende çok yükseldim inşallah pozitif sonuçlar görürüz hepAyy hadi hayırlısıı, inşallah hayırlı sonuçlarla buluşalım burda
Oyy inşallah inşallah çok aminnİnşallah canım bu ay çok umutlu doktorum bende çok yükseldim inşallah pozitif sonuçlar görürüz hep
Ay ınsallah bu ay hepimizin tutarBEnimki de bu 3 günü gösteriyor bakalım doğru çıkacak mı