- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.961
Evet ama işte şaşı oldum görmek için hahah en en doğrusu benim 4 gün kala çıktı yarın da yapsan sonraki gün de yapsan olur aslında bu testin üstünde 6 gün öncesine kadar yazıyor zaten canımayy nasılda koyulaşmış günden güne 6 gün kala olsada çıkmış yani
İlkine dikkat etmedim ilki işyerinde çay kahve içtikten sonra yaptığım. Diğer ikisi belirgin olanlar da ilk idrarla yaptıklarım. Ama ilki çok silikti arkadaşıma attım göremedi ben canlı canlı zor gördümtestleri yaparken ilk idrar falan dikkat ettin mi acaba gün içindemi yapmıştın
evet alırkende aczane 6 gün kala gösteriyor diyor .şuan acayip kasık agrım var ayy alıp yapıcam galiba yaaEvet ama işte şaşı oldum görmek için hahah en en doğrusu benim 4 gün kala çıktı yarın da yapsan sonraki gün de yapsan olur aslında bu testin üstünde 6 gün öncesine kadar yazıyor zaten canım
En güzeli kuzum bu süreçte bi battaniye başla mesela boş vaktinde onu ör hem sana bi eğlence olur kafan dağılırAynen canım sağol moral verdiğin için iki defa kürtaj oldum endişeliyim ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum
döngülerimizde benziyor bakarsın senin gibi erken öğrenirim bende olur mu olurrİlkine dikkat etmedim ilki işyerinde çay kahve içtikten sonra yaptığım. Diğer ikisi belirgin olanlar da ilk idrarla yaptıklarım. Ama ilki çok silikti arkadaşıma attım göremedi ben canlı canlı zor gördüm
Aynen canım zamanımi bir şeylere harcıyorum ve düşünmüyorum o kadar herhlade hayla kabulenemedim yaEn güzeli kuzum bu süreçte bi battaniye başla mesela boş vaktinde onu ör hem sana bi eğlence olur kafan dağılır
evet ilki baya gözükmüyor silik çıkmışİlkine dikkat etmedim ilki işyerinde çay kahve içtikten sonra yaptığım. Diğer ikisi belirgin olanlar da ilk idrarla yaptıklarım. Ama ilki çok silikti arkadaşıma attım göremedi ben canlı canlı zor gördüm
Benim de şüphem kasık ağrısıydı bir de 3 yaşındaki yeğenimin aylık okul programını okurken ağlamaya başladımevet alırkende aczane 6 gün kala gösteriyor diyor .şuan acayip kasık agrım var ayy alıp yapıcam galiba yaa
Aynen canım zamanımi bir şeylere harcıyorum ve düşünmüyorum o kadar herhlade hayla kabulenemedim ya
yumurtlamam sol tarafta olmuştu şuan acayip kasık agrım var neden anlamadım .şimdi gidip alayım test bakalım sabah yaparım olmazsa sağol cnaım inşallah senin gibi görürüm bendeBenim de şüphem kasık ağrısıydı bir de 3 yaşındaki yeğenimin aylık okul programını okurken ağlamaya başladımbir dk ya ben neden bu kadar duygusalım oldum birden bir de kasık ağrısı eklendi. Reglim geçince göğüs ağrısı başladı bende. Ay yarın sabah ve sonraki sabah ilk idrarla yap benceee
İnşallah canım :) benim de sağ ağrıdı sağdan olmuş soldaki tüpüm çalışmıyordu zatenyumurtlamam sol tarafta olmuştu şuan acayip kasık agrım var neden anlamadım .şimdi gidip alayım test bakalım sabah yaparım olmazsa sağol cnaım inşallah senin gibi görürüm bende
Hayırlısı diyorum canim yaa. İlle de olsun diye bir niyetim yok asla. Hayırlıysa olsun da hayırsızsa ille de olsun dimem yani.Cidden yakalamanın böylesi kızz
İnşallah topiğin son hamişi sen olursun
Ayyy inşallah ya uzun zamndir kalp atışı duymadımKalp atışını bi duy o zaman bak nasıl oluyorsun
Ayyy inşallah ya uzun zamndir kalp atışı duymadımdua edin bizlere sizler kalbimizde siniz
Öyle tabi canım hayırlısıyla sağlıcakla nasip etsin RabbimHayırlısı diyorum canim yaa. İlle de olsun diye bir niyetim yok asla. Hayırlıysa olsun da hayırsızsa ille de olsun dimem yani.Tişikkir ederim. Hepimizin hayırlısıyla olsun inşallah.
bugün yapmadım kuzum akşam eve gidince yapıcam.Dpo 11 deyim bugün. Dün yaptığım negatifti. Hiç hamile hissetmiyorum kendimi kesin değilim :)
Beni de ekler misiniz? Sat 29 Kasım bat 26 aralık inşallah yeni yıla güzel haberlerle gireriz hepimizTabikide eklerim kuzum
Canım 12 sinde muayene oldum kan aldılar betam 1.20 çıkmış yok yani doktor birşey demedi zaten ama daha önce gebelik yokken 0.1 veya 0.2 çıkıyordu Bi kafam karışmadı da değilCanım sen bi gebelik testi yapsana ?