- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.690
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.981
Amin inşallah tabi ediyorum canım hep kalbimde aklımdasıniz hepinizDuyacaksın inşallah canım dualarım seninle , sende bize dua et hamişssin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah tabi ediyorum canım hep kalbimde aklımdasıniz hepinizDuyacaksın inşallah canım dualarım seninle , sende bize dua et hamişssin
Allah Allah ya çok tuhaf senin bu testlerin peki sende pcos var mıydı ?Canım 12 sinde muayene oldum kan aldılar betam 1.20 çıkmış yok yani doktor birşey demedi zaten ama daha önce gebelik yokken 0.1 veya 0.2 çıkıyordu Bi kafam karışmadı da değil
Bana bu test de iyi dediler ama erken gebelik testi mi onu bilmiyorum?Eczaneye gittim predictor testi yoktu miratech vardı bende almadım ama marka fark edermi kızlar
Amin Amin Aminnnn Bu arada sen ne yaptın canım? Doktora gidiyordun en son. Herhangi bir işleme gerek var mıymış? İnşallah bir işleme gerek kalmadan kendiliğinden olur hayırlısıyla.Öyle tabi canım hayırlısıyla sağlıcakla nasip etsin Rabbim
Amiiinn
Erken gebelik testi dediler ama bilemedimBana bu test de iyi dediler ama erken gebelik testi mi onu bilmiyorum?
Benim arkadaşım miratech ile öğrenmişti bi dene istersen canım :)Erken gebelik testi dediler ama bilemedim
1 yıl önce gittiğim doktor var pcos görünümü var dedi ama sonra gittiğim hiçbir doktor bar demedi ben soruyorum var mı diye şekli öyle dedilerAllah Allah ya çok tuhaf senin bu testlerin peki sende pcos var mıydı ?
Benim normalde düzenli değildir ama iğne yaptığım için biliyorum. İğneden sonra 18. Gün regl oluyorum iğnenin 11. Günü pozitifii gördüm. Darısı sana inşallahkızlar kimindi 6 gün önce pozitif gören arkadaşımız
canım sen bat tarihinden 6 gün önce öğrenmiştin dimi erken gebelik testimi yapmıştın. bide renglin düzenlimidir 6 gün önce çıkmış ya benimde şuan 6 gün kaldı ondan sordum
Çok geçmiş olsun ama bı de iyi tarafından bak hamile kalabildin ve bı de en önemlisi genelde kimyasal gebelik geçirdikten sonra gebe kalmak kolaylasiyo gelecek ay tekrar gebe kalabilirsin yani hemen
Hiç sorma hep stres amin sağ salim kavuşalımEvet ya testte çizgiyi gördük aman beta güzel artsın beta artıyor bi kese de gözüksün kese göründü kalp atışınıza duyalım stresi inşallah herşey güzel ilerler. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dediğin gibi
Kuruma 1 saat sonra filan olur bence bilmiyorumKızlar bunlar kuruma çizgisi mi oluyor ? Bi 15/20 dakika sonra fotoğraf çekebildim.
Kuzum peki ilk dakikalarda oldumu bu çizgiKızlar bunlar kuruma çizgisi mi oluyor ? Bi 15/20 dakika sonra fotoğraf çekebildim.
Kuzum kuruma çizgisi daha geç oluşuyor benim testlerde ama hadi hayırlısıKızlar bunlar kuruma çizgisi mi oluyor ? Bi 15/20 dakika sonra fotoğraf çekebildim.