- 4 Ekim 2023
- 2.364
- 1.657
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.461
6 gün varmış kuzum regline çok normal bu değerYok ben ilk defa kan testi yaptirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün varmış kuzum regline çok normal bu değerYok ben ilk defa kan testi yaptirdim
İnşallah yaaİnşallah yukselicek canım daha 6 gün kız yükselir dikkat et
Hic hatirlamiyorum ama en son kimyasal da adetten iki gün önce 59 cikmiscanım durumunu ve öncekileri bilmiyorum ama bukadar erken 6 gün önce böyle sonuç almışmıydın hiç
İnşallah dediğiniz gibi olur6 gün varmış kuzum regline çok normal bu değer
Ay tövbe bismillah okurken hiç başıma gelmedi kuzum benim bakarken yaşamıştım ama korkma kötü bir şey değilAy kızlar garip bişey geldi başıma L A L önerisiyle gece yatmadan 21 tane falan ismi azam duası okudum sabah bi uyandım elimde kına var yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyoor
Aaa bilmiyordum bende 110 kere tamamlayacaktım okuyabildiğim kadar okuyayım demiştim. Bidaha 11 kere okurum. Çok inandım ya elimi karnıma koyup okudum hep rahmimde bi kıpırtı hissettimAy tövbe bismillah okurken hiç başıma gelmedi kuzum benim bakarken yaşamıştım ama korkma kötü bir şey değil
Bu arada ismi Azam duası ya günde 11 kere yada 110 kere okunması lazım
Cokca aminnnnn hemen bekliyorumAlıcaksın bak gör hiç canını da sıkma biz de yetişicez sana inşallah ikizlerimle
Gerçekten okurken içim huzur doluyordu benim alışkanlık yapmıştı artık hergün 12den sonra okuyordum gece okunması lazım bu aradaAaa bilmiyordum bende 110 kere tamamlayacaktım okuyabildiğim kadar okuyayım demiştim. Bidaha 11 kere okurum. Çok inandım ya elimi karnıma koyup okudum hep rahmimde bi kıpırtı hissettim
Hayır kuzum ağustos annesisin senKızlar ben şimdi hangi ayın annesi oluyorum temmuz oluyor dimi
Ağustos annesisinKızlar ben şimdi hangi ayın annesi oluyorum temmuz oluyor dimi
Şimdi öylemi oluyor temmuz degilmiHayır kuzum ağustos annesisin sen
Evet öyleymiş hiç hesaplamistimAğustos annesisin
Google'dan bakabilirsin doğum tarihini hesaplama yaz son adet tarihini istiyor zatenEvet öyleymiş hiç hesaplamistim
Evet baktım 23 AğustosGoogle'dan bakabilirsin doğum tarihini hesaplama yaz son adet tarihini istiyor zaten
Aslan annesiyizzEvet baktım 23 Ağustos
Evet aslan annesiyiz benim yengem oğlu oldu aslan burcu aslanda liderlik var oğlunun adını lider koyduAslan annesiyizz
İyi aslan koymadıEvet aslan annesiyiz benim yengem oğlu oldu aslan burcu aslanda liderlik var oğlunun adını lider koydu
Koyan var vallahi bende Ağustos annelerine gelsem mi ya çok erken daha ama bilemedimİyi aslan koymadı
13 betayla gittim ben grubaKoyan var vallahi bende Ağustos annelerine gelsem mi ya çok erken daha ama bilemedim