- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.621
Catlamanin kacinci gunu. Eger catlamayi net olarak biliyorsan 12. Gunu gorunur testte. Ama gec dollenmeyse testlerde cikmaz.Valla test yapmasam kendimi hamile ilan etmiştim çoktan daha önceki aylarda olmayan belirtiler var oyüzden bukada umutlandım bakalım hayırlısı ama hiç adet olacak gibi değilim
Hiç bilmiyorum canım çatlamayı takip etmedimCatlamanin kacinci gunu. Eger catlamayi net olarak biliyorsan 12. Gunu gorunur testte. Ama gec dollenmeyse testlerde cikmaz.
Bende seni seviyorum❤ dileğin karşılıklı biliyosun anneliği cok hak eden birisin tez zamanda inşallah❤ bünyem benimle yine oyun oynuyor sana sat yazdığımdan beri kahverengi hafif bi kanama oldu kırmızıya dönmeden kesildi yarın nolur aca
Canım adet olmadım ama testim negatif belirtiler var beklemedeyimGünaydın canlarımnasılnız
Kızlar sizde durumlar nedir hadi güncelleme alalım nazar boncuklarını koyalım güzel haberler bekliyorum
Clarkkent
Candy7777
F Fatmazehra02
Z ZeynpBuse
lilyrosey
tatluboncuk
elena10
bebekheyecani
Canim ignenin yapildigi gunun ertesini 1. Gun sayarsak eger bende hic silinme olmadan 10.gunun aksamina koyulasmaya baslamisti. 10.gun sabahi ile aksami arasinda gordum ilk farki. Insallah senin de oyle olur. 8.gun daha erken olabilir bence takibe devam et. Bu arada fotograftan mi bilmiyorum ama sanki 8 bana 7ye gore daha koyu geldiGünaydın arkadaşlar çatlatma iğnesi kullandım 1 inde. Takip yapiyorum ama silinmiyor 4. Gün dışında diğerleri aynı koyulukta gibi silinmesi gerekmez miydi? @edahandromelegim can @melisaa93 ve diğer arkadaşlar
Eki Görüntüle 3348950 Eki Görüntüle 3348951
Hayırlısı olsun canım Belkide geç döllenme olabılır herşey olabılırCanım adet olmadım ama testim negatif belirtiler var beklemedeyim
Ben 5 haftalık hamileyim. Yazmıştım buraya sizi etiketleyip ama gözden kaçmıştır.Günaydın canlarımnasılnız
Kızlar sizde durumlar nedir hadi güncelleme alalım nazar boncuklarını koyalım güzel haberler bekliyorum
Clarkkent
Candy7777
F Fatmazehra02
Z ZeynpBuse
lilyrosey
tatluboncuk
elena10
bebekheyecani
İnşallah öyledir canım çünkü diğer aylarda olmayan belirtiler var adet olacak gibide değilim bakak görekHayırlısı olsun canım Belkide geç döllenme olabılır herşey olabılır
Bır kan versenİnşallah öyledir canım çünkü diğer aylarda olmayan belirtiler var adet olacak gibide değilim bakak görek
Yokkk kuzummm ben hatırladım nazar boncuğunu koymuştum sanaBen 5 haftalık hamileyim. Yazmıştım buraya sizi etiketleyip ama gözden kaçmıştır.
Pazartesiye kadar olmzsam veririm artıkBır kan versen
Kuzucumm bende çok üzüldüm yaKızlar maalesef kırmızılar geldiherşey allahtan ama inanın bu sefer çok üzüldüm içimde hiç bir umut kalmadı sanki çok üzgünüm Buda benim sınavım biliyorum ama gerçekten çok yıprandım
Canım inşallah önümüzdeki ay pozitifi görürsün, hayırlısıyla nasip etsin RabbimKızlar test yaptım negatif. Kalbim pıtB bernaad @goldBride Gazel2110 @merveis @adamsu @ArasaNillGerek tatluboncuk lilyrosey Z ZeynpBuse ve diğer kızlar
Kuzucum seni çok iyi anlıyorum bu süreç kolay değil gende hiç değil ama olucak elbet birgün rabbim bizede nasip edecek ben inanıyorumKızlar maalesef kırmızılar geldiherşey allahtan ama inanın bu sefer çok üzüldüm içimde hiç bir umut kalmadı sanki çok üzgünüm Buda benim sınavım biliyorum ama gerçekten çok yıprandım
İğneden sonra sayıyorum bende canım kuruyunca daha belli olmuş koyulastigi inşallah cabim yaCanim ignenin yapildigi gunun ertesini 1. Gun sayarsak eger bende hic silinme olmadan 10.gunun aksamina koyulasmaya baslamisti. 10.gun sabahi ile aksami arasinda gordum ilk farki. Insallah senin de oyle olur. 8.gun daha erken olabilir bence takibe devam et. Bu arada fotograftan mi bilmiyorum ama sanki 8 bana 7ye gore daha koyu geldiinsallah vardir ve guzelce koyulastigini gorursun.
Reglime var canım regl akıntısi değil eminim inşallah dediğin gibi gebeliktir canımAdete yakın akintin dannfarkli bir durumsa gebeliğe işaret olabilir canım.
Kuzum bana 8. Gün bir önceki günden bir tık koyulaşmış gibi geldiGünaydın arkadaşlar çatlatma iğnesi kullandım 1 inde. Takip yapiyorum ama silinmiyor 4. Gün dışında diğerleri aynı koyulukta gibi silinmesi gerekmez miydi? @edahandromelegim can @melisaa93 ve diğer arkadaşlar
Eki Görüntüle 3348950 Eki Görüntüle 3348951
Kuzummmmm nasılsınnn bebişimiz nasılllKuzum bana 8. Gün bir önceki günden bir tık koyulaşmış gibi geldi