- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.641
Kuruyunca daha belli oldu sankiKuzum bana 8. Gün bir önceki günden bir tık koyulaşmış gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruyunca daha belli oldu sankiKuzum bana 8. Gün bir önceki günden bir tık koyulaşmış gibi geldi
Bir önceki ay canimCanım sen geçen ay kimyasal geçirmiştin değil mi zuzu3838
Benim yumurtlamadan 3 gunsinra krem gibi akıntım.oldu . Sonra adet gunune kadar kupkuruydum. Akıntım hiç olmadı. Adetim geçtikten sonra bazen şeffaf sulu akıntım oluyor bazen krem gibi.Reglime var canım regl akıntısi değil eminim inşallah dediğin gibi gebeliktir canım
Evet canimKuruyunca daha belli oldu sanki
Eki Görüntüle 3349004
Ayyy bitanem bende sana yazıyordum tam ne durumdasın diye bebişim iyi çok şükür kızım olacak allah nasip ederse. Biraz sıkıntılı geçiyor gebelik alerjisi oldum tüm vucudumu sardı ilaçlarla yeni düzeldi ama kaşıntım geçmedi henüz kanım çok düştü haftada bşr kan serumu takılıyorum bunlar dışında bir sorun yok senin minnoşda bekletmeden gelir inşallah aminnnnKuzummmmm nasılsınnn bebişimiz nasılll
Kalp kalbe karşı derlerrrr oyyy prensesimiz mi geliyoooAyyy bitanem bende sana yazıyordum tam ne durumdasın diye bebişim iyi çok şükür kızım olacak allah nasip ederse. Biraz sıkıntılı geçiyor gebelik alerjisi oldum tüm vucudumu sardı ilaçlarla yeni düzeldi ama kaşıntım geçmedi henüz kanım çok düştü haftada bşr kan serumu takılıyorum bunlar dışında bir sorun yok senin minnoşda bekletmeden gelir inşallah aminnnn
Evet kuzum bence var hatta akşama dogru yap dahada belirgin olur savaşcıda çatlatma ignesi yaptırmıştı oda 8. Günde yakalamıştı koyulaşmayı canım seninkide aynı geliyor bebişin annesiKuruyunca daha belli oldu sanki
Eki Görüntüle 3349004
Evettt 3 prenses annesi oluyorumKalp kalbe karşı derlerrrr oyyy prensesimiz mi geliyooo
Canım bende öyle malesef hem olmadım hemde negatif hala testler beklemedeyim mecburenGünaydın canlarım nasılnız
Kızlar sizde durumlar nedir hadi güncelleme alalım nazar boncuklarını koyalım güzel haberler bekliyorum
@Clarkkent
@hmb1109
@stresli50
Z ZeynpBuse
@lilyrosey
@tatluboncuk
@elena10
@bebekheyecani
Yaaa hadi inşallah testim çok akşam da yapayım o zamanEvet kuzum bence var hatta akşama dogru yap dahada belirgin olur savaşcıda çatlatma ignesi yaptırmıştı oda 8. Günde yakalamıştı koyulaşmayı canım seninkide aynı geliyor bebişin annesi
Yaaa maşallah herkese nasip olmaz 3 prensesEvettt 3 prenses annesi oluyorum
Yaa geçer inşallah Rabbim şifa versin canimAyyy bitanem bende sana yazıyordum tam ne durumdasın diye bebişim iyi çok şükür kızım olacak allah nasip ederse. Biraz sıkıntılı geçiyor gebelik alerjisi oldum tüm vucudumu sardı ilaçlarla yeni düzeldi ama kaşıntım geçmedi henüz kanım çok düştü haftada bşr kan serumu takılıyorum bunlar dışında bir sorun yok senin minnoşda bekletmeden gelir inşallah aminnnn
Sagol canım akşama dogru bekliyorum testini heycanla mucizen seninle inşallahYaa geçer inşallah Rabbim şifa versin canim
Ne kadarsa güzellll arkandan gelemedim ben ama az kaldı ınanıyorum kuzumEvettt 3 prenses annesi oluyorum
Selam canım benim de aynı ama neden böyle olduğunu birisi anlatsın lütfen hiç şaşmayan regl döndüm değişti benim 4 aydır bahsettiğinin hepsi bende de varKizlar gunaydin.Hayirli haftasonlariniz olsun..Siz de benimle ayni seyi dusunuyormusunuz bilmiyorum ama korunmayi biraktigimiz 4 aydir hersey sanki cok farkli icimde.Eskiden bi yumurtlama agrisi bi regl agrisi bilirdim.Simdi yumurtlama sonrasi da degisik agrilar , gaz,bitakim icerde calismalar pit pit atmalar.sizde de boyle mi? Evet bu surecte sonuc hep negatif ama vucudunun verdigi sinyalleri yuzde yuz bilen biri olarak kesinlikle icimde bi calismalar oluyor buna eminim.Eger rahim kendini hazirliyorsa kolay gelsin diyeyim ne diyeyim ins oyledir :)))
Reglime 4 gün var , geçen ay kimyasal gebelik olmuştu , 5 gün kala hcg ve idrar testi yapmıştım çıkmıştı , ama suan bakmıcam adet günümü beklicem acele etmicem sonra üzülüyorum , yine çok fazla kasık ağrısı ve göğüs ağrım var inşallah olur dua lütfen@BurcuYengec @bernaad E ela124 @Bahar esinti hanımlar batlarımız yakınmış, var mı giden gelen bi belirti
İnşallah canısı insallahSagol canım akşama dogru bekliyorum testini heycanla mucizen seninle inşallah
Olacak kuzum bende inanıyorum bazen hiç olmucak gibi düşünsekte allahım hiç beklemedigimiz anda veriyor minnoşun zamanını bekliyorNe kadarsa güzellll arkandan gelemedim ben ama az kaldı ınanıyorum kuzum
Yok canım adet kanaması gibi devam ediyor sürekliKorkmayasin canım . Dolu dolu kanaman yoksa parçalı pihtili değilse yerleşme kanaması oluyormuş bu durumlar. Bende senin gibi sandiydim. Ertesi gün gittim kan verdim betam artmıştı. Sağlıcakla gelecek inşallah
Yok canım adet kanaması gibi devam ediyor sürekli test vermicem gerek yok artıkAzsa yerleşme olabilir canım tekrar kan verdinmi