- 20 Aralık 2022
- 4.238
- 1.690
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.641
İnşallah öyle olur canımKız ben aşılama oldum. Önceki aşılamalarım da bir sürü belirtim olurdu, hiç biri tutmadı..
Şimdi de hiç bir belirtim yok, tam takır kuru bakır gibiyiminşallah belirtisiz hamişimdir diye dua ediyorum kuzum sen de öylesindir inşallah
Kuzum gördüm testini ilk idrar tabi daha belliydi ama bunda da var çizgi hadi hayırlısı olsun inşallah yarın sabah tekrar yapAynen zaten siz olmasanız bu zamanı nasıl geçirirdim bunları nasıl tek başıma yaşardım hiç bilmiyorum, iyiki varsınız. Bir bir hepimiz seviniriz inşallah coook yakın zamanlarda
Yahu sabahta olmaz şimdi şiştim yeminlenKuzum gördüm testini ilk idrar tabi daha belliydi ama bunda da var çizgi hadi hayırlısı olsun inşallah yarın sabah tekrar yap
Hamilesin hamilesin benceYahu sabahta olmaz şimdi şiştim yeminlen
Ay cok guldum aynen susuzluktan basim agridi hala bekliyorumKız çatladım öldüm meraktan ne çişmiş doğurcam bak şimdi
Bence de canim ben de goruyorum cizgiyiHamilesin hamilesin bence
Kız çişin mi gelmiyor çişini mi bekliyoruz ben saat dolsun diye bekliyoruz sanıyorumAy cok guldum aynen susuzluktan basim agridi hala bekliyorum
Sen de iyi ki varsın canımAynen zaten siz olmasanız bu zamanı nasıl geçirirdim bunları nasıl tek başıma yaşardım hiç bilmiyorum, iyiki varsınız. Bir bir hepimiz seviniriz inşallah coook yakın zamanlarda
Tamam canım çatladım vallahiAy canim bekliyorum hala idrar icin direk yazicam zaten buraya
Yok canim cisimi 1.5 saat once yaptim baktim cok koyu degil bekliyorum su an geldi de tutuyorum ay tovbe Allahim butun forum bir olduk cis bekliyoruzKız çişin mi gelmiyor çişini mi bekliyoruz ben saat dolsun diye bekliyoruz sanıyorum
ay canim bu kadar beklemeye guzel bi cift cizgi gorsem bariTamam canım çatladım vallahi
0.3 Luk düşüş çok iyi değil mi ?Benim ateş geçen ay ne kadar yüksek başladıysa bu ay da o kadar düşük başladı bakalımbugünün ateşi burda. Yarın kritik @melegim can @melisaa93
2 saat dolsun yap gitsin kuzum ya çıkıcak bence kasma kendiniYok canim cisimi 1.5 saat once yaptim baktim cok koyu degil bekliyorum su an geldi de tutuyorum ay tovbe Allahim butun forum bir olduk cis bekliyoruz
ay inşallah yaay canim bu kadar beklemeye guzel bi cift cizgi gorsem bari
Yok canim cisimi 1.5 saat once yaptim baktim cok koyu degil bekliyorum su an geldi de tutuyorum ay tovbe Allahim butun forum bir olduk cis bekliyoruz
Bayağı oldu atalı yaKız nerde test ben neyi.kacirdim.yeminle.kafam karşti
Ooooooo çok iddialıYapmiycam canim vala ole soz verdim kendime ztn bu ayin 25 inde hasteneden randuvu aldim kuzum gerek yok bence bekliycem
Canim yalniz bi sorun var ben de su an clear blue 6 gun once testi var onda cizgi gormuyorum ya hamilesin ya da degilsin yaziyo.. pahali testim zor gunler icin saklamistimbugünler için varız