- 22 Şubat 2023
- 9.662
- 10.733
- 37
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.621
Heç yaaa. Yıl olmuş 2023 hala 10-14 gün bekliyoruzYumurtsnın dollenıp dollenmedıgını anlayan bı test ne zamam cıkacak yaabu işin en gıcık tarafı beklemek.hıc sevmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heç yaaa. Yıl olmuş 2023 hala 10-14 gün bekliyoruzYumurtsnın dollenıp dollenmedıgını anlayan bı test ne zamam cıkacak yaabu işin en gıcık tarafı beklemek.hıc sevmıyorum
Kız ben aşılama oldum. Önceki aşılamalarım da bir sürü belirtim olurdu, hiç biri tutmadı..Bende ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi.var ya 12 gün var adete
Ben çizgi görüyorum yineBat a 6 gün kala kaset test yapan benden başka var mıdır acaba ..:) sabahki çift çizgiden sonra heyecan yaptım ama buna da anlam veremedim… daha erken deyip avunasım var.
Kız çizgi var sanki orda yine senin daha net görmen lazımBat a 6 gün kala kaset test yapan benden başka var mıdır acaba ..:) sabahki çift çizgiden sonra heyecan yaptım ama buna da anlam veremedim… daha erken deyip avunasım var.
Allah bağışlasın canım Evet nasip değilmiş, merak etme bir kez değil üç kez olmuş senin yine olur inşallahBenim bir oğlum var 1 kimyasal birde ikiz düşürdüm kimyasaldan 25 gün sonra ikizler oldu ayrı yumurta ikizleri nasip değilmiş
Az kalmış. Test ne zaman yapacaksın canımKizlarrr regl 7 gun kaldiii
Ayyy içime sine sine bi sevinemedim:))Ben çizgi görüyorum yine
Gözlerim seçmez oldu bilimsel araştırma yapar gibi inceleyip durdum :)))Kız çizgi var sanki orda yine senin daha net görmen lazım
12 gün erken canım dahaBende ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi.var ya 12 gün var adete
Erken öğrenmenin de kötü yanı bu ya. Bi türlü tam çizgiyi göremiyorsun ve yıpratıcı olur. Sabahki testin çok netti kuzum. Bunda da görüyorum ben. İnşallah bu gözler yanılmıyordur da yarına çizgin koyulaşır canımAyyy içime sine sine bi sevinemedim:))
Gözlerim seçmez oldu bilimsel araştırma yapar gibi inceleyip durdum :)))
Bat a kadar her gün yapıcaz çare yok ..
bence var ya olmasa diğer 3 testin pozitif çıkmazdı, testlerin hassaslığına göre değişiyor bunlarda da çıkacağı zaman gelecektir ki zaten çıkmış bence 2 gün sonra ya da sabah ilk idrarla dene yine canımAyyy içime sine sine bi sevinemedim:))
Gözlerim seçmez oldu bilimsel araştırma yapar gibi inceleyip durdum :)))
Bat a kadar her gün yapıcaz çare yok ..
İnşallahhh çiçeğimmm ya denemeye devambence var ya olmasa diğer 3 testin pozitif çıkmazdı, testlerin hassaslığına göre değişiyor bunlarda da çıkacağı zaman gelecektir ki zaten çıkmış bence 2 gün sonra ya da sabah ilk idrarla dene yine canım
Yapmiycam canim vala ole soz verdim kendime ztn bu ayin 25 inde hasteneden randuvu aldim kuzum gerek yok bence bekliycemAz kalmış. Test ne zaman yapacaksın canım
Bize de at yaptıkça canımİnşallahhh çiçeğimmm ya denemeye devam
Ay canim bekliyorum hala idrar icin direk yazicam zaten burayabegmsss canım naptınn yaptın mı test
Aynen zaten siz olmasanız bu zamanı nasıl geçirirdim bunları nasıl tek başıma yaşardım hiç bilmiyorum, iyiki varsınız. Bir bir hepimiz seviniriz inşallah coook yakın zamanlardaBize de at yaptıkça canım
Evet öyle ama bir belirti başlamış ya aklım orda kaç kan kala başlıyor12 gün erken canım daha
Kız çatladım öldüm meraktan ne çişmiş doğurcam bak şimdiAy canim bekliyorum hala idrar icin direk yazicam zaten buraya