- 23 Ağustos 2023
- 1.305
- 1.065
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset testte çıkması için henüz erken umutsuzluğa kapılma sakın, daha bata 6 gün varBat a 6 gün kala kaset test yapan benden başka var mıdır acaba ..:) sabahki çift çizgiden sonra heyecan yaptım ama buna da anlam veremedim… daha erken deyip avunasım var.
İnsallah kuzummmOoooooo çok iddialı güzel haberi al inşallah kuzumm
İlk yaptığın testi bi daha atsana kuzum bi
Çok şükür benim de çok şikayetim yok bugünlerde. İlk başlarda çok halsizdim yaptığım yemeği yiyemiyordum şu an bir nebze daha iyiyim. İnşallah rahat geçiririz süreci. Arkamızdan gelen kızlarda bizim rahat geçirsinAmin canım aminn İyiyim valla dilimi ısırayım ara sıra ağrılarım oluyor sadece o da çok normalmiş. 6.hafta beni sürprizle karşılamaz umarım:) Sen nasılsın kuzum senin nasıl gidiyor?
Üstteki testti açmadı göremedim kuzum ama alttaki testte kesinlikle var çok yeniEki Görüntüle 3301992 Canim bu Carsamba yaptigim- hamile degilsin diyor. Alttaki bu sabah yaptigim bunda cizgi cikiyor da benim elimde yukaridakinden var bi tabe
Eki Görüntüle 3301994
Çok şükür kuzum inşallah hepimizinki böyle devam ederÇok şükür benim de çok şikayetim yok bugünlerde. İlk başlarda çok halsizdim yaptığım yemeği yiyemiyordum şu an bir nebze daha iyiyim. İnşallah rahat geçiririz süreci. Arkamızdan gelen kızlarda bizim rahat geçirsin
Şimdi görebildim kuzum sen yap eminim çıkıcak çünkü bugün yaptığın testte çizgi varEki Görüntüle 3301992 Canim bu Carsamba yaptigim- hamile degilsin diyor. Alttaki bu sabah yaptigim bunda cizgi cikiyor da benim elimde yukaridakinden var bi tabe
Eki Görüntüle 3301994
Canim internetten goruntu atayim, ya hamile ya degilsin yazicak ondan emin olamadimÜstteki testti açmadı göremedim kuzum ama alttaki testte kesinlikle var çok yeni
Insallah canim dua et bebisimcok sagolŞimdi görebildim kuzum sen yap eminim çıkıcak çünkü bugün yaptığın testte çizgi var
Normal de var onu da yapayim canimcim..Erkenler hep negatif çıkarıyor valla, sen normal varsa onu yap canım
Basit çubuk filan varsa ondan yap , ya da sabah yaptığının aynısından varsa .. en azından koyulaşma var mı emin oluruzCanim internetten goruntu atayim, ya hamile ya degilsin yazicak ondan emin olamadim
Eki Görüntüle 3301999
Sabahki erken gebelikti normal var elimde simdi bildigin gebelik alttaki gibi onu da yapayimmiBasit çubuk filan varsa ondan yap , ya da sabah yaptığının aynısından varsa .. en azından koyulaşma var mı emin oluruz
Sen yurt dışında mı yasiyosun canımSabahki erken gebelikti normal var elimde simdi bildigin gebelik alttaki gibi onu da yapayimmiEki Görüntüle 3302000
Canım 2 gün önce zaten onu yapmışsın 2 gün sonra bugün erken gebelik sanırım o onu yapmışsın çıkmış eminim diğerinde de çıkıcak ediyorum dua bende seninle bir heyecanlandım hadi rabbim duysun sesimizi güzel bi haberde senden gelsinInsallah canim dua et bebisimcok sagol
Canım 2 gün önce zaten onu yapmışsın 2 gün sonra bugün erken gebelik sanırım o onu yapmışsın çıkmış eminim diğerinde de çıkıcak ediyorum dua bende seninle bir heyecanlandım hadi rabbim duysun sesimizi güzel bi haberde senden gelsinInsallah canim dua et bebisimcok sagol
Kuzum o dijital testten var mı elinde varsa ondan yap bence kesin emin oluruz normalde belki çıkmayabilir benim erkende varken çizgi iki gün sonra normal testte belli olduSabahki erken gebelikti normal var elimde simdi bildigin gebelik alttaki gibi onu da yapayimmiEki Görüntüle 3302000
Allahım çıldırmalık yanii doğru bu silik çizgiyi pozitif algılamaz bence hele ki çok çok silik çizgiyi Hayattaki şansımız yaCanim yalniz bi sorun var ben de su an clear blue 6 gun once testi var onda cizgi gormuyorum ya hamilesin ya da degilsin yaziyo.. pahali testim zor gunler icin saklamistimyani cok silik cizgiyse hamile degilsin cikabilir. Ben bunu dayanamayip 3 gun once daha kan falan yokken yapmistmEki Görüntüle 3301990