- 22 Şubat 2023
- 9.649
- 10.715
- 37
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.821
Yumoş partisi verecek doktorun inşallah senin yumurtlamadığın ay oluyor mu canım? Amh ve FSH değerin ne?Doktor üstüne bastıra sabah iki akşam iki dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumoş partisi verecek doktorun inşallah senin yumurtlamadığın ay oluyor mu canım? Amh ve FSH değerin ne?Doktor üstüne bastıra sabah iki akşam iki dedi.
Kuzum ben öyle doktora gittim. Ama doktor hep olacak bekle dedi. Tamam bekledim ama uzun süre biliyorsunuz zaten. Ki memlekette olsam beklemezdim daha erken tedavi derdimPcoslu arkadaşlarım için
Çok şükür ki hamilesin kuzum .. ben de böyle bekleyeceğimi bilseydim. Pcosum yok ama 6. Ayda doktora giderdim heralde. Bir yıl bekledim saf gibi, hep oldu olacak herşey normal diyordum. Ondan pcoslu kızlar varsa erkenden gitsin diye bu postu atayım dedim.Kuzum ben öyle doktora gittim. Ama doktor hep olacak bekle dedi. Tamam bekledim ama uzun süre biliyorsunuz zaten. Ki memlekette olsam beklemezdim daha erken tedavi derdim
İyi yaptın kuzum. Ben de çocuk ister istemez gitmiştim zaten. Çok şükür kuzum çok şükür senden da alacağız güzel haberi en yakın zamandaÇok şükür ki hamilesin kuzum .. ben de böyle bekleyeceğimi bilseydim. Pcosum yok ama 6. Ayda doktora giderdim heralde. Bir yıl bekledim saf gibi, hep oldu olacak herşey normal diyordum. Ondan pcoslu kızlar varsa erkenden gitsin diye bu postu atayım dedim.
Bende iyiyim şükür bebeğim, bizim değerlendirmeler bitti geri sayım başladıiyim canım değerlendirmeye devam bakalım neler olucak sen nasılsın
Oh be güzel vallahi ben gün sayamıcam galıba ne yumurtlamayı bılıyorum ne çatlamayı adete 2 gün kala patlatırım testBende iyiyim şükür bebeğim, bizim değerlendirmeler bitti geri sayım başladı
Aynen eşime dedim sakla şu makineyi biyere stresle düşeceği varsa da yükseliyor dedim aldı üç günde bir falan ölçecem canımO kadar sık ölçme mesela kendine sınır koy haftada 1 kez ölç böyle mahvolur parmakların
Aayy öylesii en güzel kuzum yaa rahat takılmaak Böylesi daha stresliiOh be güzel vallahi ben gün sayamıcam galıba ne yumurtlamayı bılıyorum ne çatlamayı adete 2 gün kala patlatırım test
Aa iyi yapmışsın kuzum vallahi başka doktora da giderek. Ay inşallah en doğru şekilde çözüm bulurlar da ameliyata gerek kalmaz hayırlısıyla .Kuzucum site hepimizi delirtti vallahi bri an önce düzelir umarım
ben bugün doktora gittim ama şehir hastanesine, özeldekinin söylediklerini söylemedim hiç, şikayetlerimi söyledim şak diye gösterdi o çukuru istmosel var dedi o da. Ama ameliyat hakkında pek olumlu değildi iki yöntem var biri vajinadan girip o çukuru tamir diyoruz ama bu seferde yan taraftaki doku inceliyor dedi diğeri karından yapılıyor orayı aöıp tekrar dikiyoruz sonrasında iyileşmezse aynı şekilde kalabiliyor dedi bunu çizerek anlattı ben anladım ne demek istediğini şuan size anlamlı gelmeyebilir anlatılımdan
Çocuk istediğimi de söylediğim için beni infertilite polikliniğine yönlendirdi onlar daha iyi bilir ona göre karar verirler ameliyat için dedi neyse infertile polk. ile görüştüm onlarda istmoseli bir kenara bırakıp şunları istedii bakalım neler olacak, inşallah hamiş kalırım bu ay da bunlarla uğraşmamm
Amh sanki yüksek kuzum. FSH iyi sanırım. Doktorun en doğru şekilde yönlendirecektir canımCanım merhaba benim amh 6,4 fsh 4,4 yaşım 22 sence nasıl edahandro
İnşallah kuzucummAa iyi yapmışsın kuzum vallahi başka doktora da giderek. Ay inşallah en doğru şekilde çözüm bulurlar da ameliyata gerek kalmaz hayırlısıyla .
Tamam 3 gün kala yapayım şenimi kırcamAayy öylesii en güzel kuzum yaa rahat takılmaak Böylesi daha streslii
Yaa 3 gün kala yaap batlarımız yakın zaten bebişim 2 gün var aramızda
Aayyy inşallaahh pozitiflerii görürsün, görürüzz kuzummTamam 3 gün kala yapayım şenimi kırcam
Valla banada tam tersi bu ay hızlı gidiyo kuzuminşallah görücez hep birlikteAayyy inşallaahh pozitiflerii görürsün, görürüzz kuzumm
Zaman geçmiyor bi türlü zaten bu ay
Teşekkür ederim cevap için canım doktrum yaşıma göre normal olduğunu soyledi amh iki sene önce 9duAmh sanki yüksek kuzum. FSH iyi sanırım. Doktorun en doğru şekilde yönlendirecektir canım
Kız o zaman doktorunun dediğini dinlesene sormuşsun bana. Ben doktordan iyi bilmem ... Ben klomen uzmanıyım. Diğer arkadaşa doktor klomenin sayısını neden o kadar çok verdi onu anlamak için amh FSH sordum ona.. sen kendi doktorunu dinleTeşekkür ederim cevap için canım doktrum yaşıma göre normal olduğunu soyledi amh iki sene önce 9du
Dimi günde 4 demiş banada fazla geldi doktor daha iyisini bilir tabiKız o zaman doktorunun dediğini dinlesene sormuşsun bana. Ben doktordan iyi bilmem ... Ben klomen uzmanıyım. Diğer arkadaşa doktor klomenin sayısını neden o kadar çok verdi onu anlamak için amh FSH sordum ona.. sen kendi doktorunu dinle