💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum ben öyle doktora gittim. Ama doktor hep olacak bekle dedi. Tamam bekledim ama uzun süre biliyorsunuz zaten. Ki memlekette olsam beklemezdim daha erken tedavi derdim
Çok şükür ki hamilesin kuzum 🧿🥰💜.. ben de böyle bekleyeceğimi bilseydim. Pcosum yok ama 6. Ayda doktora giderdim heralde. Bir yıl bekledim saf gibi, hep oldu olacak herşey normal diyordum. Ondan pcoslu kızlar varsa erkenden gitsin diye bu postu atayım dedim.

Çok şükür ki hamilesin kuzum 🧿🥰💜.. ben de böyle bekleyeceğimi bilseydim. Pcosum yok ama 6. Ayda doktora giderdim heralde. Bir yıl bekledim saf gibi, hep oldu olacak herşey normal diyordum. Ondan pcoslu kızlar varsa erkenden gitsin diye bu postu atayım dedim.
İyi yaptın kuzum. Ben de çocuk ister istemez gitmiştim zaten. Çok şükür kuzum çok şükür 🙏 senden da alacağız güzel haberi en yakın zamanda ❤️❤️❤️

Oh be güzel vallahi ben gün sayamıcam galıba 🤣 ne yumurtlamayı bılıyorum ne çatlamayı 🤣adete 2 gün kala patlatırım test 🤣🤣
Aayy öylesii en güzel kuzum yaa rahat takılmaak😍 Böylesi daha streslii😒
Yaa 3 gün kala yaap 😍 batlarımız yakın zaten bebişim 2 gün var aramızda 🥰

Kızlar benim adetim az az gelmeye başladı şimdi bugünü bir mi dyim yoksa yarını mı tam sökülmedi ama yarına sökülür

Kuzucum site hepimizi delirtti vallahi bri an önce düzelir umarım 🤦🏻‍♀️
ben bugün doktora gittim ama şehir hastanesine, özeldekinin söylediklerini söylemedim hiç, şikayetlerimi söyledim şak diye gösterdi o çukuru istmosel var dedi o da. Ama ameliyat hakkında pek olumlu değildi iki yöntem var biri vajinadan girip o çukuru tamir diyoruz ama bu seferde yan taraftaki doku inceliyor dedi diğeri karından yapılıyor orayı aöıp tekrar dikiyoruz sonrasında iyileşmezse aynı şekilde kalabiliyor dedi bunu çizerek anlattı ben anladım ne demek istediğini şuan size anlamlı gelmeyebilir anlatılımdan 🤣🤣
Çocuk istediğimi de söylediğim için beni infertilite polikliniğine yönlendirdi onlar daha iyi bilir ona göre karar verirler ameliyat için dedi neyse infertile polk. ile görüştüm onlarda istmoseli bir kenara bırakıp şunları istedii bakalım neler olacak, inşallah hamiş kalırım bu ay da bunlarla uğraşmamm 🤣
Aa iyi yapmışsın kuzum vallahi başka doktora da giderek. Ay inşallah en doğru şekilde çözüm bulurlar da ameliyata gerek kalmaz hayırlısıyla . 🙏😍

Kızlar benim sürekli gözlerim kapanıyor. Uyusam 24 saat uyurum ve göğüslerim de yürürken bile bi hassasiyet oluştu. Bugün henüz çatlamadan sonraki 5. Gün erken değil mi ya

Teşekkür ederim cevap için canım doktrum yaşıma göre normal olduğunu soyledi amh iki sene önce 9du
Kız o zaman doktorunun dediğini dinlesene 😅 sormuşsun bana. Ben doktordan iyi bilmem 🥰... Ben klomen uzmanıyım. Diğer arkadaşa doktor klomenin sayısını neden o kadar çok verdi onu anlamak için amh FSH sordum ona.. sen kendi doktorunu dinle 😅

Kız o zaman doktorunun dediğini dinlesene 😅 sormuşsun bana. Ben doktordan iyi bilmem 🥰... Ben klomen uzmanıyım. Diğer arkadaşa doktor klomenin sayısını neden o kadar çok verdi onu anlamak için amh FSH sordum ona.. sen kendi doktorunu dinle 😅
Dimi günde 4 demiş banada fazla geldi 🤣doktor daha iyisini bilir tabi

X