💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yarın kafam atarsa yapcam kuzum direk atarım zaten 😂 ya bir şey sorcam çatladıktan 14 gün sonra hemen adet olunuyor mu yani bir iki gün gecikme illa oluyordur demi
Kuzum ben o hesabı normalde hiç yapmıyodum ama geçen ay mesela 2 3 gün geç yumurtladım adetim de tam 14 gün sonra geldi yani önceki aya göre 2 3 gün gecikti, ben inanıyorum o 14 gün muhabbetine 😍

ya kızlar sizde de oluyormu sayfa yarıda kalıyor alttaki yazılanları okuyamıyorum ne yaparsam yapıyım olmuyor

Bernacıığımmm gönül gözüyle gördü ben dahil kimse göremedi o çizgiyi 😂😂😂
Ay ben sanırım Bernaya katılacağım. Bana da var gibi geldi yaa:KK70: İnşallah vardır. Ama burdaki kızların test sevgisi seni cumaya kadar bekletir mi bilmiyorum :halay:Biz test görme bağımlısıyız bayılıyorum pozitif test görünce. Çok hoşuma gidiyo :KK70:

Kuzucumm randevum sabahtı ama yazamadım yoğunluktan 🤦 sağda 20 ve 20.5 mm 2 yumurtam gelişmiş, doktor e2 ve prolaktin bakmak istedi test sonucunu bekliyorum akşam iğnemi alıcam yarın vurucam 🥰 ama anlayamadığım bi şey var ovü testlerim aşırı silik hatta düne göre daha silik bunun nedeniye alakalı bir fikrin var mı ?
Yaa super cok heyecanli🥰🥰 kuzucum ona hic takilma Lh daha yukselmemistir kendi dongunde. Benim de igneyi yaptigim gun silikti. Simdi aksam sen igneyi yap yarin ovu testini yap bak pikin pikini goreceksin. 🤩 ilişki icin ne dedi?

Ay ben sanırım Bernaya katılacağım. Bana da var gibi geldi yaa:KK70: İnşallah vardır. Ama burdaki kızların test sevgisi seni cumaya kadar bekletir mi bilmiyorum :halay:Biz test görme bağımlısıyız bayılıyorum pozitif test görünce. Çok hoşuma gidiyo :KK70:
Ağzından bal damlıyor ay kuzum valla böyle hayal kırıklığı yaşayınca üzülüyorum hemen o yüzden bekletiyorum kendimi ben de merak ediyorum adet olcam mı olmucam mı diye olmadı yarın sabah yaparım bakıcam duruma göre 😂

Kuzucumm randevum sabahtı ama yazamadım yoğunluktan 🤦 sağda 20 ve 20.5 mm 2 yumurtam gelişmiş, doktor e2 ve prolaktin bakmak istedi test sonucunu bekliyorum akşam iğnemi alıcam yarın vurucam 🥰 ama anlayamadığım bi şey var ovü testlerim aşırı silik hatta düne göre daha silik bunun nedeniye alakalı bir fikrin var mı ?
Ayy ikisi de catlar ve dollenirmis bi de ikiz olurmus🥰🥰

Yaa super cok heyecanli🥰🥰 kuzucum ona hic takilma Lh daha yukselmemistir kendi dongunde. Benim de igneyi yaptigim gun silikti. Simdi aksam sen igneyi yap yarin ovu testini yap bak pikin pikini goreceksin. 🤩 ilişki icin ne dedi?
Yaa şimdi çok rahatladım gerçekten 😍 kuzucum doktor e2 ve prolaktin baktırdı sonuçlar için gidicem akşama doğru bakalım ne dicek daha iğne de vermedi 🥰

X