- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 33
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.701
Aaa ama regl olmadın 1 gün geciktin mi ?Kuzum 12. Gün test yaptım negatif çıktı bugün 15. Günüm test falan yapmadım bekliyorum totem yaptım kendi kendime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ama regl olmadın 1 gün geciktin mi ?Kuzum 12. Gün test yaptım negatif çıktı bugün 15. Günüm test falan yapmadım bekliyorum totem yaptım kendi kendime
Aşılama düşünüyordum canım doktorum da klomene başlamamı söylemişti doğal yolla olmazsa sonra aşılama yaparız demişti bu ay ki adetimde ama anlamadım belki supriz belki de testin hatasıKıııızzz sen aşılama yaptırmayacak mıydın? Yanlış mı hatırlıyorum? Aşılama öncesi bebeğin süpriz mi yapıyor yoksa
Evet kuzum çatlamaya göre öyle erken çatlamıştı yumurtam baya şaşırmıştım ama belli olmaz diye bekliyorum bugün 26. Günüm 28 27 günde de gelebilir yarın ve perşembe kritik gün olmazsa cuma sabahı test yapıcamAaa ama regl olmadın 1 gün geciktin mi ?
Çok haklısın insan uzun süre bekleyince düşünceler de değişiyor ister istemez. umutsuz oluyorsun en kötüsü de artık olmayacağına inandiriyorsun kendini. Ne kadar böyle dusunsem de inancım bazı seylere izin vermiyor herşey Allah'tan onun vereceği her nimete muhtacım.. her gün hayırlısını istiyorum.Malesef kuzum ele geçirmesine izin vermemeye kafamızı rahat tutmaya çalışıyoruz ama bir bakıyoruz ki bir adım öteye gidememişiz . Ben sözde bu ay zaten tüp bebeğe geçeceğim diye salacaktım. Bu ay bile ovulasyonla takip ettim agrifertil tüp bebekte verilen iyi bir ilaç diye biliyorum kuzum. Umarım işinize yarar ben yaz dönemi muadili olan ımpryl'ı kullanmıştım eşimle... Evet canım bu haftay adetim gelirse tüp bebek için gidiyorum doktora. Tüp bebekten önce son bebiş denemesi oldu benim için. Bundan sonrası Allah'a emanet... Senin için de inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın kuzum. Bizler uzun zamandır uğraştığımız için yorgun ve çaresiz hissettiğimiz bir döneme girdik sanırım. Ben de seninle aynı duygular içindeyim. Tüp bebekte de olmaz ise ne yaparım aklım almıyor. Neyse kötü düşünmeyeceğim herşey güzel olacak inşallah
Canım bence varrr zaten 4 gün önce çıkmayada bilirdi. İnsalah vardırBilmiyorum ki kafam karıştı ultrasonla da bakmıştı doktorum birşey de demi gebelikle alakalı ama. Bak bu fotoğrafta daha net görünüyor pembeliği test yanıltıyor mu acaba beni
Canim herkes sana diyecekki bat gununu bekle erken yapma ama sen dayanamayip yapacaksin buyuk ihtimalle. Nerden mi biliyorum kendimden ve burdaki hatunlardan.Ay sabırsız geliyorum biraz insan duramıyor inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
Hemşire dedi ki biz anne adayı için istiyoruz çünkü bebek her türlü ne bulursa onu çekiyor kendine dedi. Mesela magnezyum diyelim almadık yeterince kemiklerden çekiyor bu defa da bebek dedi. Annenin kendi sağlığı için istiyoruz aslında öncelik anne adayı dedi. Gerçekten bana da mantıklı geldi. Zira doğru bebek ne bulsa aliyordur vücutta ama anne adayı güçsüz düşecektir
Site hala sıkıntılı ya düzelemedi gitti o yüzden yoktur belki canımBaşkannnn nerdesin Zumruduanka96 iyi misin iyi gülüştük nazar mı değdi noldu @sacibelinde B bernaad haberiniz var mı hanımlar
Yaa maşallahh büyüyor miniğimizPazar gunu verdim kuzum. 8354 cikti. Bir onceki dort gun oncesinde verilmisti. 1391di
Kız hadi test yap test yappKuzum 12. Gün test yaptım negatif çıktı bugün 15. Günüm test falan yapmadım bekliyorum totem yaptım kendi kendime
Kuzucumm randevum sabahtı ama yazamadım yoğunluktan sağda 20 ve 20.5 mm 2 yumurtam gelişmiş, doktor e2 ve prolaktin bakmak istedi test sonucunu bekliyorum akşam iğnemi alıcam yarın vurucam ama anlayamadığım bi şey var ovü testlerim aşırı silik hatta düne göre daha silik bunun nedeniye alakalı bir fikrin var mı ?Merveeee57 randevu kacta canim? Heyecanla bekliyoruz sonucu hemen yaz
Kuzumm bunu görmedim Maaşallah Subhanallah kocaman olmuş yeğenimmPazar gunu verdim kuzum. 8354 cikti. Bir onceki dort gun oncesinde verilmisti. 1391di
Ne demek test yapmamakkk koş koş koşşş hadi testeeeKuzum 12. Gün test yaptım negatif çıktı bugün 15. Günüm test falan yapmadım bekliyorum totem yaptım kendi kendime
Kuzum evettt bir tek sen görüyorum dedin bugün sabah kalktım yapıcam diye hayır dedim biraz daha bekle sonra üzülüyorsun dedim vazgeçtim kuzum cuma için totem yaptım yarın ve perşembe günü kritik dur bakalımKız hadi test yap test yapp
Ben sana çizgi var gibi dedim içime doğdu bence ya da cidden şahin gözlüyüm
Hahahah ya ama benim yumurtam erken çatladı bu ay o yüzden belki ikinci yumurtlama oldu mu diye düşünüp erteliyorum kız heyecan yapıyorum ben dur cumaya kadar beklicem valla sonra üzülüp duruyorumNe demek test yapmamakkk koş koş koşşş hadi testeee
Bernanın cizgi var dediği testi atar mısın tekrar bakalımKuzum evettt bir tek sen görüyorum dedin bugün sabah kalktım yapıcam diye hayır dedim biraz daha bekle sonra üzülüyorsun dedim vazgeçtim kuzum cuma için totem yaptım yarın ve perşembe günü kritik dur bakalım
Ooo yumurtan çok iyi gelişmiş kuzum maşallah ve bu kadar iyi gelişip nasıl ovülasyon testinde silik çıktı bak şimdi o testlere de güvenmicem artıkKuzucumm randevum sabahtı ama yazamadım yoğunluktan sağda 20 ve 20.5 mm 2 yumurtam gelişmiş, doktor e2 ve prolaktin bakmak istedi test sonucunu bekliyorum akşam iğnemi alıcam yarın vurucam ama anlayamadığım bi şey var ovü testlerim aşırı silik hatta düne göre daha silik bunun nedeniye alakalı bir fikrin var mı ?
Ya olmazzz cuma çok fazla dayanamam olmazzzHahahah ya ama benim yumurtam erken çatladı bu ay o yüzden belki ikinci yumurtlama oldu mu diye düşünüp erteliyorum kız heyecan yapıyorum ben dur cumaya kadar beklicem valla sonra üzülüp duruyorum
Bernacıığımmm gönül gözüyle gördü ben dahil kimse göremedi o çizgiyiBernanın cizgi var dediği testi atar mısın tekrar bakalım
Kuzucum bir anda pik görmeyi umut ederek sabah akşam yapıyorum testleri pik olunca atıcam buraya amaOoo yumurtan çok iyi gelişmiş kuzum maşallah ve bu kadar iyi gelişip nasıl ovülasyon testinde silik çıktı bak şimdi o testlere de güvenmicem artık