💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kıııızzz 🥰 sen aşılama yaptırmayacak mıydın? Yanlış mı hatırlıyorum? Aşılama öncesi bebeğin süpriz mi yapıyor yoksa 🧿
Aşılama düşünüyordum canım doktorum da klomene başlamamı söylemişti doğal yolla olmazsa sonra aşılama yaparız demişti bu ay ki adetimde ama anlamadım belki supriz belki de testin hatası 🤷‍♀️

Malesef kuzum ele geçirmesine izin vermemeye kafamızı rahat tutmaya çalışıyoruz ama bir bakıyoruz ki bir adım öteye gidememişiz 😅. Ben sözde bu ay zaten tüp bebeğe geçeceğim diye salacaktım. Bu ay bile ovulasyonla takip ettim 😅 agrifertil tüp bebekte verilen iyi bir ilaç diye biliyorum kuzum. Umarım işinize yarar 🙏 ben yaz dönemi muadili olan ımpryl'ı kullanmıştım eşimle... Evet canım bu haftay adetim gelirse tüp bebek için gidiyorum doktora. Tüp bebekten önce son bebiş denemesi oldu benim için. Bundan sonrası Allah'a emanet... Senin için de inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın kuzum. Bizler uzun zamandır uğraştığımız için yorgun ve çaresiz hissettiğimiz bir döneme girdik sanırım. Ben de seninle aynı duygular içindeyim. Tüp bebekte de olmaz ise ne yaparım aklım almıyor. Neyse kötü düşünmeyeceğim 🙏 herşey güzel olacak inşallah
Çok haklısın insan uzun süre bekleyince düşünceler de değişiyor ister istemez. umutsuz oluyorsun en kötüsü de artık olmayacağına inandiriyorsun kendini. Ne kadar böyle dusunsem de inancım bazı seylere izin vermiyor herşey Allah'tan onun vereceği her nimete muhtacım..🤲🏻 her gün hayırlısını istiyorum.
Çok duydum tüp bebeğe baslayacakken o güzel haberi alanı. Dilerim inşallah bu haber sana da uğrar🌸 ilaçtan da pek umutlu değilim ama aldık artık o kadar para saydik içiyorum her gün😂 ben de tüp bebek düşünmüyor değilim aslında ama imkanlar burada kısıtlı. En yakın merkez Diyarbakır orayı da göze alamıyorum tedavi ve yol stresini. İnşallah bunlarin hiçbirine gerek kalmaz. Kararını verdiysen hiç vazgeçme nasip olacagina çok inanıyorum ben 🥰

Hemşire dedi ki biz anne adayı için istiyoruz çünkü bebek her türlü ne bulursa onu çekiyor kendine dedi. Mesela magnezyum diyelim almadık yeterince kemiklerden çekiyor bu defa da bebek dedi. Annenin kendi sağlığı için istiyoruz aslında öncelik anne adayı dedi. Gerçekten bana da mantıklı geldi. Zira doğru bebek ne bulsa aliyordur vücutta ama anne adayı güçsüz düşecektir

Aynen kuzum çok doğru o yüzden zor da olsa yemek lazım , doktor bana üç ara öğün yap dedi , şu iki gündür hiç dikkat etmiyorum desem yeri ama zor da olsa yemeye çalışalım ki büyüsünler 🥹🙏❤️

Merveeee57 Merveeee57 randevu kacta canim? Heyecanla bekliyoruz sonucu hemen yaz🥰
Kuzucumm randevum sabahtı ama yazamadım yoğunluktan 🤦 sağda 20 ve 20.5 mm 2 yumurtam gelişmiş, doktor e2 ve prolaktin bakmak istedi test sonucunu bekliyorum akşam iğnemi alıcam yarın vurucam 🥰 ama anlayamadığım bi şey var ovü testlerim aşırı silik hatta düne göre daha silik bunun nedeniye alakalı bir fikrin var mı ?

Kız hadi test yap test yapp 😍
Ben sana çizgi var gibi dedim içime doğdu bence ya da cidden şahin gözlüyüm 🤣🤣
Kuzum evettt bir tek sen görüyorum dedin 😂😂 bugün sabah kalktım yapıcam diye hayır dedim biraz daha bekle sonra üzülüyorsun dedim vazgeçtim kuzum cuma için totem yaptım yarın ve perşembe günü kritik dur bakalım 😂

Kuzum evettt bir tek sen görüyorum dedin 😂😂 bugün sabah kalktım yapıcam diye hayır dedim biraz daha bekle sonra üzülüyorsun dedim vazgeçtim kuzum cuma için totem yaptım yarın ve perşembe günü kritik dur bakalım 😂
Bernanın cizgi var dediği testi atar mısın tekrar bakalım

Kuzucumm randevum sabahtı ama yazamadım yoğunluktan 🤦 sağda 20 ve 20.5 mm 2 yumurtam gelişmiş, doktor e2 ve prolaktin bakmak istedi test sonucunu bekliyorum akşam iğnemi alıcam yarın vurucam 🥰 ama anlayamadığım bi şey var ovü testlerim aşırı silik hatta düne göre daha silik bunun nedeniye alakalı bir fikrin var mı ?
Ooo yumurtan çok iyi gelişmiş kuzum maşallah 😍 ve bu kadar iyi gelişip nasıl ovülasyon testinde silik çıktı bak şimdi o testlere de güvenmicem artık 😂

Hahahah ya ama benim yumurtam erken çatladı bu ay o yüzden belki ikinci yumurtlama oldu mu diye düşünüp erteliyorum kız heyecan yapıyorum ben dur cumaya kadar beklicem valla sonra üzülüp duruyorum 😂
Ya olmazzz cuma çok fazla dayanamam olmazzz 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_4656.jpeg
    IMG_4656.jpeg
    208 KB · Görüntüleme: 63
Ooo yumurtan çok iyi gelişmiş kuzum maşallah 😍 ve bu kadar iyi gelişip nasıl ovülasyon testinde silik çıktı bak şimdi o testlere de güvenmicem artık 😂
Kuzucum bir anda pik görmeyi umut ederek sabah akşam yapıyorum testleri pik olunca atıcam buraya ama 🤣🤣

X