💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaaa inşallah dünden beri enfeksiyonum var diye modum çok düşüktü
Ama mantar olabilir daha önce de vardı ben yine de pek fazla umutlanmayayim

edahandro canim benim o işler öyle olmayabiliyor kuzum kendini suclama. Tup bebege gidecegim diye bu ay salacaktim olmadi demissin. Burada herkes kafa rahatladigi zaman hamile kalindigina dair bir seyler yazdi cizdi. Dogrudur da belki ama bunu yapamayan insana yap demek de cok zor imkansiz hatta. Surecimi sen de az cok biliyorsun. 1.5yilda bir ay bile akisina birakamadim. Kafam asla rahatlamadi. Hatta dusunceler o kadar sardi ki zihnimi baska plan yapamaz oldum regl dongusunu takiple geciyordu her bir ay. Dolayisiyla kendini suclama. Ustelik sen bu surecte elinden gelenin cok daha fazlasini yaptin ben sahidim. Simdi de onundeki secenegi denemeye hazirlaniyorsun. Bu cok cesaret gerektiren bir sey ve bu cabanin karsiliksiz kalacagini hic ama hic dusunmuyorum kuzum. Senin nasibin ikizdir belki butun bu surecte bunun icin bekletilmissindir. Neyin ne oldugunu bazen cok sonra anlayabiliyoruz. Sakin ama sakin olmazsa diye bir sey aklina getirme. Cok inaniyorum cok da dua ediyorum senin icin bir de hic surec baslamadan pozitf haberini verirsen bize tadindan yenmez. Once onu bekliyorum. Olmazsa bile canin sagolsun. Onumuze bakacagiz

S simurgggg kuzum ben de senin gibiyim asla kafam rahat değil sürekli adet günümün takibi yapıyorum aklım hep orda bide böyle yapıyorum diye kendimi çok suçladım işte sen kafanı rahat tutamıyorsan o yüzden hamile kalamıyorsun diye ama yazdığını görünce kendime kızmamaya karar verdim bak Allah ne güzel sana nasip etti inşallah bizlere de nasip eder kafa rahatlığı yada stresli olmakta değil aslında Allah ol deyince oluyor hepsi bu kadar sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişini bizlere de dua et

Oyy seni yiyimmm ben bence artık elimden kurtulamazsın kaçma bi yere yicemmm. Sağol kuzum benim çok moral oldu yazdıkların. Evet belki ikizdir nasibim inşallah iyi düşünüyorum olumlu düşünüyorum pozitif enerjilerini gönderiyorummm sen de bebişini sağsalim kucağına al inşallah kuzum ben de sizin için dua ediyorum

Canim benim aynen oyle yuklenmeyin kendinize. Ben her ayin basinda diyete spora basliyordum. Ovulasyon vakti gelince tum dikkatim dagiliyordu boyle boyle kilo da aldim surecte aslinda o da cok canimi sıkıyordu. Ama hepsi geldi gecti. Dedigin gibi Allah ol deyince oluyor ben de buna cok inaniyordum. Herkesin de bir vakti var kesinlikle. O vakit sizler icin de yakin insallah. her zaman dua ediyorum. Hepimiz saglikla alalim bebislerimizi kucağımiza insallah

Harikasın bebişimm guzel haberlerini heyecanla bekliyoruz

Amiiin kuzum inşallah

Belirtiler bile güzel canım , inan midem kötü ona bile seviniyorum en azından hissediyorum diyorum Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah kuşum cuma yı iple çekiyorum
Canım bende de hiç belirti yok gibi bir şey. Gayet yiyip içiyorum çok şükür ama sıkıntım şu, sabahları sıfır iştah az önce ancak biraz çorba icebildim kahvaltı yapamadım mesela. Hiç yoktan iyidir diyip dünden kalan çorbayı ısıtıp yedim

Öğlenleri bende öyleyim bi garip midem ama zor da olsa ye kuzum bebişin için :)

Öğlenleri bende öyleyim bi garip midem ama zor da olsa ye kuzum bebişin için :)
Hemşire dedi ki biz anne adayı için istiyoruz çünkü bebek her türlü ne bulursa onu çekiyor kendine dedi. Mesela magnezyum diyelim almadık yeterince kemiklerden çekiyor bu defa da bebek dedi. Annenin kendi sağlığı için istiyoruz aslında öncelik anne adayı dedi. Gerçekten bana da mantıklı geldi. Zira doğru bebek ne bulsa aliyordur vücutta ama anne adayı güçsüz düşecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…