💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Peki yumurta zayıflığı da o bahsettiğin belirtileri yapıyor muymuş kuzum cok geçmiş olsun bu arada en kısa sürede hayalin gerçek olur inşallah ❤
Yok pko olduğu için yumurtalarım tam büyümüyor. O belirtiler rahim filminden de kaynaklı olabilir, bambaşka bir şey de olabilir dedi.

6+4üz teyzoşuuu 🥹 bu aralar kötüyüm kuzum midem bi tuhaf , bulanıyor , yanıyor , bişi yiyesim gelmiyo garibim biraz…sen nasılsın kuzum belirtilerin var mı ? 🥰

Cuma devlette ki doktoruma gidicem bakalım ❤️ atışını duyabilecek miyiz 🥹🙏
Oyy masallah kuzuya🧿🧿 hadi guzel haberlerle gel insallah canım cuma gunu. 🥰🥰 benim daha baslamadi canim. Midem yaniyor gibi oluyor yemeklerden sonra ama bulanti diyemem. Ama daha erken benim icin. 7.haftada bekliyorum ben firtinayi🤣🤣

Canimm.. ben de geçen başka bir sayfada yazdıklarını okudum rastgele ben de sizleri merak ediyorum. Pek aktif olamiyorum, gerçekten bebek konusu beni ele geçirecek diye çok korkuyorum 🥲 eşim bu ay argifertil aldı ikimiz için. Adetim yeni bitti zaten kullanıyorum 3-4 gündür. Bakalım ne olacak sonuç. Sen nasılsın 🥰 tüp bebeğe karar verdin en son. Görüşmelere başladın mı tedavi falan nasıl olacak
Malesef kuzum ele geçirmesine izin vermemeye kafamızı rahat tutmaya çalışıyoruz ama bir bakıyoruz ki bir adım öteye gidememişiz 😅. Ben sözde bu ay zaten tüp bebeğe geçeceğim diye salacaktım. Bu ay bile ovulasyonla takip ettim 😅 agrifertil tüp bebekte verilen iyi bir ilaç diye biliyorum kuzum. Umarım işinize yarar 🙏 ben yaz dönemi muadili olan ımpryl'ı kullanmıştım eşimle... Evet canım bu haftay adetim gelirse tüp bebek için gidiyorum doktora. Tüp bebekten önce son bebiş denemesi oldu benim için. Bundan sonrası Allah'a emanet... Senin için de inşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın kuzum. Bizler uzun zamandır uğraştığımız için yorgun ve çaresiz hissettiğimiz bir döneme girdik sanırım. Ben de seninle aynı duygular içindeyim. Tüp bebekte de olmaz ise ne yaparım aklım almıyor. Neyse kötü düşünmeyeceğim 🙏 herşey güzel olacak inşallah

İnşallah gelmez pazara kadar nasıl güzel olur tedavi öncesi takip edeceğim 🥰 ben tüp bebek denedim canım çift embriyo kondu haziranda negatif oldu , şuan için istemiyorum ben yani göze alamıyorum maddi manevi , inşallah adetin gelmez canım benim haberdar et yine etiketle olur mu dua edeceğim 🙏
Çift embriyo 🥺 Ben senin tüp bebek sürecinin olduğunu unutmuşum kuzum. Gerçekten maddi manevi süreç çok zor ve yıpratıcı. Her anlamda hazır olmak gerekiyor. Ben zaten uzunca bir dönem "tüp bebek ' diyememiştim. O sebeple dört aşılamayı da oluverdim. Allah yardımcımız olsun. Çaresiz bırakmasın inşallah kuzuum. Bennde sana dua edeceğim kuşum 🙏

Tabiki çok normal kuzucum 🥰 örneğin Ben çok erken çatlıyorum. Klomenle de adetim 10. Günü çatlamam oluyor. Ama normal insanlarda 14. Güne kadar yolu var. Şimdi Silik olması çok normal. Bir günde koyulaşacaktır muhtemelen. Gayet iyi gayet normal. Bir günde koyulaşmaz zaten 10. Günden sonra koyulaşma bekle ama dediğim gibi 14. Gün bile aniden koyulaşabilir.
Anladım kuzucum çook teşekkür ederim 🥰 bugün 11. Gün şimdi doktora gidiyorum bakalım durum ne 🥰

Aa öylemi. Doktor kontrolünde mi kullandın canım sende? Bende kasık ağrısı falan oldu baya belirgindi ama akıntı falan olmadı
Evet canım doktor kontrolünde başladım, ilk günler kasık ağrım da çok oldu ama şu an daha sakin. Şimdi doktora gidicem yumurta kontrolüne bakalım 🙏

Evet canım doktor kontrolünde başladım, ilk günler kasık ağrım da çok oldu ama şu an daha sakin. Şimdi doktora gidicem yumurta kontrolüne bakalım 🙏
Güzel haberlerle gel inşallah 😍 hemen hemen aynı zamanlarda ilerleyecek süreçlerimiz hayırlısıyla istediğimiz olr inşallah canımm

Eklentiler

• IMG_20231107_084931.jpg
    IMG_20231107_084931.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 32
Oyy masallah kuzuya🧿🧿 hadi guzel haberlerle gel insallah canım cuma gunu. 🥰🥰 benim daha baslamadi canim. Midem yaniyor gibi oluyor yemeklerden sonra ama bulanti diyemem. Ama daha erken benim icin. 7.haftada bekliyorum ben firtinayi🤣🤣

Belirtiler bile güzel canım , inan midem kötü ona bile seviniyorum en azından hissediyorum diyorum 🥹 Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏 inşallah kuşum cuma yı iple çekiyorum 🥹🙏❤️❤️❤️

X