- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.641
İnşallah gelmez pazara kadar nasıl güzel olur tedavi öncesi takip edeceğimOf ya o tükenmişlik ve çaresizlik duygusunu çok iyi biliyorum. Bir kaç ay kafandan ayabiliyorsan ay dicem ama biz beceremiyoruz ya. Ben 19 ayda hiç kafamdan atamadımher ay aynı titizlikle çalıştım üstünde. Bu ay tüp bebek yapcam salcam dememe rağmen ovulasyonla yumurta takibi yaptım pik günlerini değerlendirdim. Ben ya bebiş ya adet bekliyorum kuzum. Adet gelirse tüp bebek serüvenim bsşlayacak. Pazara kadar adetim gelir diye tahmin ediyorum. Bebek süpriz yaparsa ne mutlu ama hiç ümidim yok. Yalancı pozitif bile görmedim ya ondan hiç ümit edemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum. Vardır bi hayır diyelim. Sen bir kaç ay salıp sonra ciddi bir takım hamlelerde mi bulunsan acaba? Aşılama vs. Gibi
Canım çok oldu ya olmuyor sebepsiz 3 sene yaniKızlarrrr olmuyor demek yok zamanı şimdi değill diyelim. Güzel düşünelim güzel olsun
6+4üz teyzoşuuuSen de 7. Haftaya yaklastin dimi tatlimnasil durumlar? Bulanti falan var mi?
GittimMerhabalar mehmet hocaya hiç gittiniz mi
Denedim femera üç kez klomen bir kez olsunBaşka tedavi denediniz mi? Daha önce yazdıysanız ve tekrar soruyorsam kusura bakmayın.
Ben bı yil hep gittim hep denedik femara hsg klomen üç kez femara denedim bi klomen başarisiz maalsefDoktora görünmusydunuz bir tedavi uygulanmış miydi bir sene norml bir süre herkesin bünyesi farklı oluyor hamilelik hiç de kolay elde edilmiyor bazen
Valla benimde kafam karıstı ya yumurtlamanın bitimindeyim ya başında 1 2 gün daha test yapıyım bakalım ne çıkacakBenim çatlama zamanı değil ben ovulasyon testi ile takip ettim çatlama bitti hatta öyle bir akıntım olunca dedim n’oluyo bi ovülasyon testi yaptım hiç bişey çıkmadı nerdeyse
Yani ilk gidişimde baya ilgiliydi hsg istedi bide bikaç kan testi istedi onlari yaptirdim sora aşilama değil direek tüp bebek ddeneyeblrz dedi aşilama da oran düşük dedi bu kdrMerhabalar mehmet hocaya hiç gittiniz mi
Kuzum duyarsin ya artık bence hadi inşallah6+4üz teyzoşuuubu aralar kötüyüm kuzum midem bi tuhaf , bulanıyor , yanıyor , bişi yiyesim gelmiyo garibim biraz…sen nasılsın kuzum belirtilerin var mı ?
Cuma devlette ki doktoruma gidicem bakalımatışını duyabilecek miyiz
Benimde klomende öyle 10. Gün agrıyla çatlamam olurdur sizin olumlu oldumu? Sonra anladımki yumurtlar büyüyor ama sağlıksız boş gibiTabiki çok normal kuzucumörneğin Ben çok erken çatlıyorum. Klomenle de adetim 10. Günü çatlamam oluyor. Ama normal insanlarda 14. Güne kadar yolu var. Şimdi Silik olması çok normal. Bir günde koyulaşacaktır muhtemelen. Gayet iyi gayet normal. Bir günde koyulaşmaz zaten 10. Günden sonra koyulaşma bekle ama dediğim gibi 14. Gün bile aniden koyulaşabilir.
Sağlıksız olduğunu ancak tüp bebekte anlayabiliyormuş doktorlarBenimde klomende öyle 10. Gün agrıyla çatlamam olurdur sizin olumlu oldumu? Sonra anladımki yumurtlar büyüyor ama sağlıksız boş gibi
Aa öylemi. Doktor kontrolünde mi kullandın canım sende? Bende kasık ağrısı falan oldu baya belirgindi ama akıntı falan olmadıCanım merhaba ben de bu ay klomen kullandım dün bitti hatta ve ilk günler çok kasık ağrım oldu ve sürekli sarı akıntım var 2 3 gündür
Canimm.. ben de geçen başka bir sayfada yazdıklarını okudum rastgele ben de sizleri merak ediyorum. Pek aktif olamiyorum, gerçekten bebek konusu beni ele geçirecek diye çok korkuyorumAy gene ben sormuşum kuzumbana cevap vermişsin aklım sen de kaldı. Ondan sorup duruyorum kusura bakma kuzum. Sen cevap verme benim soruma artık tam da bıraktığın bu noktada mucizen seni bulsun inşallah. Bir sürü arkadaşımız bunu yaşadı ve bebişlerine kavuştular sen de kavuşacaksın inşallah kuzummm
Devam et bakalım belki devam ediyordur süreçValla benimde kafam karıstı ya yumurtlamanın bitimindeyim ya başında 1 2 gün daha test yapıyım bakalım ne çıkacak
Peki yumurta zayıflığı da o bahsettiğin belirtileri yapıyor muymuş kuzum cok geçmiş olsun bu arada en kısa sürede hayalin gerçek olur inşallah ❤Kist falan yokmuş çok şükür. Klomen kullanıcam bu ay. Klasik Yumurta takibi ama yüksek dozdan girdi direkt. Günde 4 tane alıcam. Sabah iki akşam iki olmak üzere. Yumurtaların zayıf dedi. Onları büyütelim ayın 16 sında yine gel dedi.
Amin kuzum sağol cok teşekkür ederim ❤Canım hayırlısı olsun, inşallah önümüzdeki ay bebişine kavuşursun
Öbür ay güzel sonuçlar alırsınız inşallah ❤Maalesef. İki gün çok ciddi kanamam oldu sonra durdu. Sonra da tahlil verdim 0.1
Off evet adet de her şeyden etkileniyor cok haklısın o konuda. Benimde 2 gğn geçti beklemedeyim belirti de yok hiç kasık ağrısı göğüslerde şişme gerginlik sinir sıfırTam olarak öyle değil aslında uzunluğuna göre değişiyor ben en son 13 ekimde oldum adet 28 29 da bir oluyordum ama o da şaştı artık, 7 kasımda olacaktım ama dediğim gibi yumurtladım çok düzenliydi adetim şimdi karman çorman oldu