-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.521
Yok kuzucum onlar yok sadece dümdüz akıntıKuzum benimde sarı akıntım oluyordu ama kokuluydu ve kaşıntı oluyordu şimdi mantar ilaçları kullanıyorumsenin akıntı dışında şikayetin var mı koku kaşıntı ya da yanma falan
Yaa nedennnBen bugün bunalımdayım kızlar haberiniz olsunbilginize
Varsa da atmışımdır umarım. Şimdi doktordayım. Ortaya çıkacak.Clarkkent doğru kiste dönüştüğü zaman şiddetli ağrılı pıhtılı ve koyu renk geliyor regl
Yumurtlamışım ya rengi değişti bu sabah. Ya ülke değiştirdim ben çok düzenli olan her şeyim yerle bir oldu...ilk iki ay 21 günde oldum, sonraki 2 ay 25, bu ay yarın olmam gerekiyordu yumurtladım. Şimdi ne zaman adet olacağım onu da bilmiyorum...Daha var gününe ben senden pozitifi aldım
Öyle bi boşvermek lazım ki adet 1 hafta geçince farkedelimKızlar uygulaması çok zor biliyorum ama bosverdigin vazgeçtiğin zaman hamile kaliyosun efsanesi gerçekmiş bence ben bunu yaşadım ve inanıyorum artık
Ben 3 gün gecikince asla ihtimal vermeyerek test yapıp şok oldumÖyle bi boşvermek lazım ki adet 1 hafta geçince farkedelim
Az önce wifi den değilde mobil veriden denedim girwbildim ne alaka bilmiyorum amaSanurım diğer kızlar da giremiyor kimse yazmamış
Kızzzz ne bnalımı ben varım bunalımda sözünü tutDüşünün
Ne dedi kuzum doktorunVarsa da atmışımdır umarım. Şimdi doktordayım. Ortaya çıkacak.
Bugun yumurtladıysan 14 gün sonra regl olmucan mı böyle değil mi reglin matematiğiYumurtlamışım ya rengi değişti bu sabah. Ya ülke değiştirdim ben çok düzenli olan her şeyim yerle bir oldu...ilk iki ay 21 günde oldum, sonraki 2 ay 25, bu ay yarın olmam gerekiyordu yumurtladım. Şimdi ne zaman adet olacağım onu da bilmiyorum... Eki Görüntüle 3330510
Nasıl boşverdin canım mesela benim kasık ağrım ve akıntım var çatlama zamanım diye düşünüyorum acaba şuan neler oluyor diye içim içimi yiyor aklım hep orada bata kadar zaman geçmiyor aklım hep oradaBen 3 gün gecikince asla ihtimal vermeyerek test yapıp şok oldumçünkü bu ay sadece iki kere ilişkiye girmiştim ve bir sene falan bosverip ertelemeye karar vermiştim artık
Evet kuzum ben de böyle hata veriyorKızzzzlar ben sabahtan beri giremedim yaaa burayasayfa sürekli hata verdi kocaya baktırdım iş yerinden ta onda da hata veriyodu niye böyle oldu test yaptım bu arada tertemiz negatif sacibelinde kızz Zumruduanka96 depresyona girdim hadi bakam teswlli et çabıkkkk kulak enfeksiyonı adet geciktiriyo kesin bilgi yayalım hahhahahah
Canım bende 10 aydır her ay üzüldüm hep belirti aradım, beklentiye girdim ama hep adet oldum. Bu ay depresyonda gibiydim canım kalkıp yemek yemek, uyumak bile istemedi. Düşündüm sonra ve bunu kendime yapmamaya karar verdim. Boşvermek bu fikri bi süreliğine de olsa kafamdan atmak bana iyi gelecek dedim ve çok şükür dün pozitif gördüm hala şaşkınımNasıl boşverdin canım mesela benim kasık ağrım ve akıntım var çatlama zamanım diye düşünüyorum acaba şuan neler oluyor diye içim içimi yiyor aklım hep orada bata kadar zaman geçmiyor aklım hep orada
Ay kuzum ne güzel çok sevindim senin adına inşallah bizimde öyle olurCanım bende 10 aydır her ay üzüldüm hep belirti aradım, beklentiye girdim ama hep adet oldum. Bu ay depresyonda gibiydim canım kalkıp yemek yemek, uyumak bile istemedi. Düşündüm sonra ve bunu kendime yapmamaya karar verdim. Boşvermek bu fikri bi süreliğine de olsa kafamdan atmak bana iyi gelecek dedim ve çok şükür dün pozitif gördüm hala şaşkınım