💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ama çözümü var dimi kuzum yolcusun merak etme

Valla bende dün ekip raporlarında hata yapmışim 8 senedir ilk defa. Kafam durdu sanki. Gebelikte de insanın biraz IQ su düşüyor salaklasiyor. şu dönemi bir atlatsaydim diyorum o yüzden. İş beni de zorluyor. Şu sürece girdiğimden beri bende bir acayip çalışıyorum. ama düzelir diye düşünüyorum bakalım. Çalışmaya çalışıyorum. Modlarimiz,enerjimiz hep böyle olsun. Sende hemen bir randevu alıp doktora görün senden haberler bekliyorum. Biz tecrübelerimiz doğrultusunda ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da doktor en doğruyu söyleyecektir verilerle. Güzel haberlerini bekliyor olacağım kuzum sınavlarında da başarılar diliyorum sana

Allah iyiliğini versin Kız sorma iki arada bir derede adet oldum da hamdettim ben de. Amin canım hayırlısıyla Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar , bize hayırlı anne babalar olmayı nasip eylesin. İnsan herkese anlatamıyor. Birbirimize destek olmamız lazım. Inşallah göreceğiz inanıyorum.

Ayy inşallah canım sagsaglim gelsin bebişler. Benim de bugün adet günüm ama gelen giden yok belirtiler azaldı herhalde adet olacağım. Sabah test yaptım tertemiz

Sagol canim benim ama ben net okadar negatif gordum okdar belliydiki 11.gun olsada cok minikte olsa cikardi umarim senin cikar ppzitifleri gorrsun dualrim sizinle
Ben yumurtlama kanamasindan sonra 13. Gun yaptim cikmadi minikte olsa cikar diye cok harap ettim kendimi ama bat tarihi gelmedigi surece hala umudum var canim bir kac gune testi tekrarlayacagim. Ayrica diyelim yumurtlama o gun oldu ama sperm yumurta hucresine girebilmek icin gunlerce ugrasabiliyormus 5-7 gun arasi. Yani o gun dollenecek diye birsey yokmus belki de 11. Gun degil dollenmeye gore 5. Gunde olabilirsin. Tabi sinirli bilgiyle garip veya yanlis anlatmamisimdir insallah.

Canım yanlış mı gördüm göz yanılması mı ama ben çok silik bir çizgi gördüm sanki
Hem 11.gün erken kuzum en net 12-13.gün çıkıyor. Hem regl gelene kadarda umut var
Testini tekrarlamalısın kuzum yarına
Ya da bugün akşama, çünkü sabah çok erken bir saatte yapmışsın

Bende öyleyim kuzucum ya negatifse de bir an önce öğrenip kafamdaki sesleri sustuyum derim
Ama senin için daha erkennolduğu için umutluyum ben hala inşallah güzel haberle gelirsin bize bri iki güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…