- 13 Aralık 2022
- 7.771
- 7.403
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.961
Ama çözümü var dimi kuzum yolcusun merak etmeBebeğim sezeryandan kaynaklı dikiş yerinde çukur oluşmuş o çukura birikiyormuş adet kanı o yüzden leke leke uzun sürüyormuş spermlerde orda birikerek yumurtaya ulaşamayabilir dedi
Aynen öyle kuzum bende o şekilde şok oldum ama bu sonradan da oluşabiliyormuş sanırım nette öyle yazıyor doktıra soramadım ben hiç birşey
Gidicem kuzumm hatta şehir hastanesine gitcem bu sefer bu sıkıntıdan hiç bahsetmeden şikayetlerimi söylicem bakalım aynı tanıyı koyacak mı
Kuzucum ben 2 gündür test yapamıyorum yanımda yok şehir dışındayımkuzum senin nasıl testler koyulaşmaya başladı mı
Keşke ya hiç görmedim biliyo musun görsem öyle mutlu olurum kiSen daha da pik göreceksin kuzucumm hissediyorum
Valla bende dün ekip raporlarında hata yapmışim 8 senedir ilk defa. Kafam durdu sanki. Gebelikte de insanın biraz IQ su düşüyor salaklasiyor.Yok asko anladim zaten gormedigini yoksa hep yaziyrsun ayy nede guzel konusuyrsun yaaa seniiii varyaaaaa yicemmmmmmaaaa ben hamileymisim diye yaziyrmusum hahahahah sende cann hep inanki herseyime cvp verdin hele o yumurta goremedigimdeki stres sen bana umut oldun sizleriinle minannginla sadece kafam rahatladi real haytima dondum sinavlar vizeler yaklasti ben daha anca kitap yuzunu aciyrum e birde muhasebeciyim 2 gundr bazi sayilari yanlis yapmisim stresten her yaptigim faturaya tekrr tekrr bakiyrum simdi hahahahah asil ben teskkur ederim cannn iyiki varsin dualarim seninnle sizinle ben negatif gorsem bile pozitif gorenlere ben olmusum gibi cok seviniyrum cnku bizi bizden baska kimse anlamaz derdimiz ortak can rabbim dermansiz dert vermesin allah razi olsun cannn
Allah iyiliğini versinKelime kelimesine hak veriyorum canim benm o libido artisi yumurtlamadan 2 gun once bendede oldu 2.gun snrada pik oldu degerlendrmistik canim ama iste bazi sehler olmayinca olmuyor oluruna biraktim cnku kafam devmli burda odaklanamiyrum bende ole yapiyrdum regli olna kdar bekliyrdum ama iste bu ay cok sanci cektim ya guya vardr diye merktansaglij olsun huzurumz olsun kafam rahat actim kollarimi bekliyrum kirmizilari guzellikler mucizeler heo bizimle olsun can desttekledigin icin teskkur ederim rabbim guzel haberlerimizi duymayi nasio etsin
Kuzum senin ovulasyona daha var zaten hiç panik olma bebişim. Yarından başlarız takibeKuzucum ben 2 gündür test yapamıyorum yanımda yok şehir dışındayıminşallah yarın akşam eeve gider gitmez yapıp atarım buraya da
Nşallah kuzucum yarın akşam gidip hemen yapıcam testİnşallaah sen çok daha güzel piklee göreceksinn bebeğimm
Hiç olmuyorum kuzucum inan o şekilde bi koyuluk göreyim de isterse 16. Gün göreyim önemli değilKuzum senin ovulasyona daha var zaten hiç panik olma bebişim. Yarından başlarız takibe
Ayy inşallah canım sagsaglim gelsin bebişler. Benim de bugün adet günüm ama gelen giden yok belirtiler azaldı herhalde adet olacağım. Sabah test yaptım tertemizHer şey yolunda canım çok sağol. Zaten henüz bebek görünmüyor idrara aşırı sıkışık gittim kesenin yerinin tayini için de. Kese beklenilen oranda büyümüş ve %100 dış gebelik olmadıgindan emin oldu doktor. Bende rahatladım biraz. 10 gün sonra kalbini duyabilirmisiz bebeğin artık bekliyoruz o yüzden
Ben yumurtlama kanamasindan sonra 13. Gun yaptim cikmadi minikte olsa cikar diye cok harap ettim kendimi ama bat tarihi gelmedigi surece hala umudum var canim bir kac gune testi tekrarlayacagim. Ayrica diyelim yumurtlama o gun oldu ama sperm yumurta hucresine girebilmek icin gunlerce ugrasabiliyormus 5-7 gun arasi. Yani o gun dollenecek diye birsey yokmus belki de 11. Gun degil dollenmeye gore 5. Gunde olabilirsin. Tabi sinirli bilgiyle garip veya yanlis anlatmamisimdir insallah.Sagol canim benim ama ben net okadar negatif gordum okdar belliydiki 11.gun olsada cok minikte olsa cikardi umarim senin cikarppzitifleri gorrsun dualrim sizinle
Du bakalım regl gelene kadar canım benimAyy inşallah canım sagsaglim gelsin bebişler. Benim de bugün adet günüm ama gelen giden yok belirtiler azaldı herhalde adet olacağım. Sabah test yaptım tertemiz
Ya bende seni seniiiiSeni yerim ben tamam mı yerim
Canım yanlış mı gördüm göz yanılması mı ama ben çok silik bir çizgi gördüm sankiSelam kizlar bugün 11.günüm prodoctor erken gebelik testi ile yapilmis cok guzel bembeyaz bir negatifonca sanci onca agri yerimden dinduremeyeck kdar sanci cektim elim hep kasigimdaydi belimin ortasi hep acidi buay ilk defa bole hissetmistim, suan bu yaziyi yazarken bile batmalarim var yogun hissediyrum ama hepsi boşaymış üzgünüm
sacibelinde B bernaad Canlar ve etiketyemedigim kizlar destekleriniz icin teskkur ederim ara vericem 3 gun snra regli olurum muhtemelen hakkinizi helal edin hepiniz tatli kalin
Bende öyleyim kuzucum ya negatifse de bir an önce öğrenip kafamdaki sesleri sustuyum derimAmin canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsimgittim tatlim 4 ay once hersey normal dedi ama bu 4ayda ne oldu iste herayda gidip kontrl ettiremiyrsun ki cekiniyor haliyle insan butun testler yapildi hic birsey yoktu bakalim daha onumde 3gun daha var insan saniyeler icinde birseyler yasiyor belki bizimde mucizeler bulur
Hhehhahah nasil demisim ama hahahahinsallh askoda ben de düzüm iste yoksa yoktur hop yoluma devam ederim ama smdi daha rahatim pasalar gibi kirmizilari bekliyrum gelmezse de basim üstune ama beynim rahatladi cannnn rabbim yanimzda olsun merhamet etsin yeterki
Küçük bir ameliyatla düzeltiliyormuş kuzum ben biraz daha araştırıp bir iki doktorla daha görüşüp öyle karar vercem bakalım hayırlısıAma çözümü var dimi kuzum yolcusun merak etme
Bebişim bende bu ay ilk defa çok net gördüm bizimki test şanssızlığıydı sanırım önceki denemelerimizdeKeşke ya hiç görmedim biliyo musun görsem öyle mutlu olurum ki