- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.981
Bu tablo ile hamile kalınır mı ki? Tam pik değil pik olmadan çatlamış gözüküyor. Sence ? Valla bu umut denen şey çok değişik bir şey. Mucize olsun istiyor insanDu bakalım regl gelene kadar canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tablo ile hamile kalınır mı ki? Tam pik değil pik olmadan çatlamış gözüküyor. Sence ? Valla bu umut denen şey çok değişik bir şey. Mucize olsun istiyor insanDu bakalım regl gelene kadar canım benim
Evet kuşum 6+1 olacak inşallah duyarim o pit pitlariO zamana 6. Haftaya gireceksin sanırım kuzucum değil mi?
İnşallaah sağlıkla ilerleyecekk, bebişimin pıtpıt kalbinide duyacaksın
Mervis o catlatma ignesini vur bak pik nasil oluyormus goreceksinHiç olmuyorum kuzucum inan o şekilde bi koyuluk göreyim de isterse 16. Gün göreyim önemli değil
Kuzum işte bizim dez avantajımız sol tüpümüzün kapalı olması ama olsun belli olmaz Allah büyük bir bakarsın sol yumurtamızı sağ tüp yakalar nasip kısmet inşallah en kısa zamanda mutlu haber alKızlar selam doktordan geldim yumurtalar 9. Güne göre çok güzel büyümüş ama maalesef soldan sol tüpüm kapalı sayılır geçiş çok az o yüzden çatlatma iğnesi bu ay vermedi. Tutma ihtimali az bu ay anlayacağınız B bernaad benaroz sacibelinde S simurgggg @Merveeee57 tatluboncuk ve etiketleyemedigim diğer kızlar
Canımm, ihtimal az ama imkansız değil, değil mi ?Kızlar selam doktordan geldim yumurtalar 9. Güne göre çok güzel büyümüş ama maalesef soldan sol tüpüm kapalı sayılır geçiş çok az o yüzden çatlatma iğnesi bu ay vermedi. Tutma ihtimali az bu ay anlayacağınız B bernaad benaroz sacibelinde S simurgggg @Merveeee57 tatluboncuk ve etiketleyemedigim diğer kızlar
Tam bende sana yazacaktım kuzucumbenaroz Test yaptın mı kuzum tekrar ? Ben çatlamışım şükür
Bende oğluşumda 6+1 de duymuştum bebeğimEvet kuşum 6+1 olacak inşallah duyarim o pit pitlari
Silinmeye baslamis kuzucum. Sen de yavastan bekleme moduna gececeksin son degerlendirmelerini yap hemencecik gecsin bu 10 gun sonra da gorelim poztifiTam bende sana yazacaktım kuzucum
Oh çok şükür artık gün saymaya başlayabilirsin
Ben de en alttaki testi bugün yaptım kuzum, sanırım akşama çatlar diye düşünüyorum
hayal kırıklığına ugradim yalan yok çok umutluydum. Çok düşük bir ihtimal ama Allah büyük ne diyelim inşallahKuzum işte bizim dez avantajımız sol tüpümüzün kapalı olması ama olsun belli olmaz Allah büyük bir bakarsın sol yumurtamızı sağ tüp yakalar nasip kısmet inşallah en kısa zamanda mutlu haber al
İmkansız değil evet ama düşük ihtimal o yüzden tadım kaçtı. Önümüzdeki ay sağdan olacağı da meçhul. İnşallah mucize olurCanımm, ihtimal az ama imkansız değil, değil mi ?
Geçiş çok azda olsa bir umut var sonuçta
Umarım o umut gerçek olur, ve mucizen seninle olur
İnşallah kuzumm Dua et bizlereSilinmeye baslamis kuzucum. Sen de yavastan bekleme moduna gececeksin son degerlendirmelerini yap hemencecik gecsin bu 10 gun sonra da gorelim poztifi
hahhaha tatlim buara encok olmuşum leyla adli sarkiyi dinliyrum yok yavrum estagfurrullah bence endisenlendin ya ondan yanlis yapiyruz iste calismak evet yoruyr ama bos kaldikca kafa daha cok dolu oluyor enerji kaynaklarim sizsiniz uzuldum tabi ama 1 2 saat snra toparlandim smdi daha cok odakliyim kafan net evef asko regli olunca gideyim baktirayim neydi o sancilar neydi onlar inan merk ediyrum zaten benm reglim 2 gun kala lekelenme seklinde geliyor sali gunu olmazsam doktora gitcem sagol cannnnnn allah razi olsun dikkt et kendineValla bende dün ekip raporlarında hata yapmışim 8 senedir ilk defa. Kafam durdu sanki. Gebelikte de insanın biraz IQ su düşüyor salaklasiyor. şu dönemi bir atlatsaydim diyorum o yüzden. İş beni de zorluyor. Şu sürece girdiğimden beri bende bir acayip çalışıyorum. ama düzelir diye düşünüyorum bakalım. Çalışmaya çalışıyorum. Modlarimiz,enerjimiz hep böyle olsun. Sende hemen bir randevu alıp doktora görün senden haberler bekliyorum. Biz tecrübelerimiz doğrultusunda ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da doktor en doğruyu söyleyecektir verilerle. Güzel haberlerini bekliyor olacağım kuzum sınavlarında da başarılar diliyorum sana
Hhahahah aynen vallahi kafam suan bomboş amin canim benim rabbim ne eylerse guzel eyler nasibimizi bekliyruz vardr rabbimin guzellestrdihi birseyAllah iyiliğini versin Kız sorma iki arada bir derede adet oldum da hamdettim ben de. Amin canım hayırlısıyla Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar , bize hayırlı anne babalar olmayı nasip eylesin. İnsan herkese anlatamıyor. Birbirimize destek olmamız lazım. Inşallah göreceğiz inanıyorum.
Vallahi canim icerde ne olabilxegini gostetecek bir cihazda icat olsaydida yada okdar ovu testi icat oldu misal dollendimi dollnmedimi diyede bir cihat olsa harika olurdu hayrlisi rabbimden canim benm umutlarimiz hep var olsunBen yumurtlama kanamasindan sonra 13. Gun yaptim cikmadi minikte olsa cikar diye cok harap ettim kendimi ama bat tarihi gelmedigi surece hala umudum var canim bir kac gune testi tekrarlayacagim. Ayrica diyelim yumurtlama o gun oldu ama sperm yumurta hucresine girebilmek icin gunlerce ugrasabiliyormus 5-7 gun arasi. Yani o gun dollenecek diye birsey yokmus belki de 11. Gun degil dollenmeye gore 5. Gunde olabilirsin. Tabi sinirli bilgiyle garip veya yanlis anlatmamisimdir insallah.
Yaaaa seni yirimmmmm cann yaaa bembeyaz asko testim annisimin carsaflari gibi bemmmbeyaz pür pak hahahhahaCanım yanlış mı gördüm göz yanılması mı ama ben çok silik bir çizgi gördüm sanki
Hem 11.gün erken kuzum en net 12-13.gün çıkıyor. Hem regl gelene kadarda umut var
Testini tekrarlamalısın kuzum yarına
Ya da bugün akşama, çünkü sabah çok erken bir saatte yapmışsın
Yaaaaa bak efect yapmis tatlim benm yuregini severim senin sali günü hersey belli olur cannnn insallh hayrli haberlerimiz olsun
İnşallah mucizen seninle olur kuzumhayal kırıklığına ugradim yalan yok çok umutluydum. Çok düşük bir ihtimal ama Allah büyük ne diyelim inşallah
İmkansız değil evet ama düşük ihtimal o yüzden tadım kaçtı. Önümüzdeki ay sağdan olacağı da meçhul. İnşallah mucize olur
hahhaha tatlim buara encok olmuşum leyla adli sarkiyi dinliyrum yok yavrum estagfurrullah bence endisenlendin ya ondan yanlis yapiyruz iste calismak evet yoruyr ama bos kaldikca kafa daha cok dolu oluyor enerji kaynaklarim sizsiniz uzuldum tabi ama 1 2 saat snra toparlandim smdi daha cok odakliyim kafan net evef asko regli olunca gideyim baktirayim neydi o sancilar neydi onlar inan merk ediyrum zaten benm reglim 2 gun kala lekelenme seklinde geliyor sali gunu olmazsam doktora gitcem sagol cannnnnn allah razi olsun dikkt et kendineValla bende dün ekip raporlarında hata yapmışim 8 senedir ilk defa. Kafam durdu sanki. Gebelikte de insanın biraz IQ su düşüyor salaklasiyor. şu dönemi bir atlatsaydim diyorum o yüzden. İş beni de zorluyor. Şu sürece girdiğimden beri bende bir acayip çalışıyorum. ama düzelir diye düşünüyorum bakalım. Çalışmaya çalışıyorum. Modlarimiz,enerjimiz hep böyle olsun. Sende hemen bir randevu alıp doktora görün senden haberler bekliyorum. Biz tecrübelerimiz doğrultusunda ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da doktor en doğruyu söyleyecektir verilerle. Güzel haberlerini bekliyor olacağım kuzum sınavlarında da başarılar diliyorum sana
Hhahahah aynen vallahi kafam suan bomboş amin canim benim rabbim ne eylerse guzel eyler nasibimizi bekliyruz vardr rabbimin guzellestrdihi birseyAllah iyiliğini versin Kız sorma iki arada bir derede adet oldum da hamdettim ben de. Amin canım hayırlısıyla Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar , bize hayırlı anne babalar olmayı nasip eylesin. İnsan herkese anlatamıyor. Birbirimize destek olmamız lazım. Inşallah göreceğiz inanıyorum.
Vallahi canim icerde ne olabilxegini gostetecek bir cihazda icat olsaydida yada okdar ovu testi icat oldu misal dollendimi dollnmedimi diyede bir cihat olsa harika olurdu hayrlisi rabbimden canim benm umutlarimiz hep var olsunBen yumurtlama kanamasindan sonra 13. Gun yaptim cikmadi minikte olsa cikar diye cok harap ettim kendimi ama bat tarihi gelmedigi surece hala umudum var canim bir kac gune testi tekrarlayacagim. Ayrica diyelim yumurtlama o gun oldu ama sperm yumurta hucresine girebilmek icin gunlerce ugrasabiliyormus 5-7 gun arasi. Yani o gun dollenecek diye birsey yokmus belki de 11. Gun degil dollenmeye gore 5. Gunde olabilirsin. Tabi sinirli bilgiyle garip veya yanlis anlatmamisimdir insallah.
Yaaaa seni yirimmmmm cann yaaa bembeyaz asko testim annisimin carsaflari gibi bemmmbeyaz pür pak hahahhahaCanım yanlış mı gördüm göz yanılması mı ama ben çok silik bir çizgi gördüm sanki
Hem 11.gün erken kuzum en net 12-13.gün çıkıyor. Hem regl gelene kadarda umut var
Testini tekrarlamalısın kuzum yarına
Ya da bugün akşama, çünkü sabah çok erken bir saatte yapmışsın
Yaaaaa bak efect yapmis tatlim benm yuregini severim senin sali günü hersey belli olur cannnn insallh hayrli haberlerimiz olsun
Kuzum benim bende senii yerimmYaaaa seni yirimmmmm cann yaaa bembeyaz asko testim annisimin carsaflari gibi bemmmbeyaz pür pak hahahhaha
HEPINİZİ SEVIYORUM BENIM BACILARIM ALLAH RAZI OLSUN DILERIM RABBIM MUCIZELER ILE DONATSIN BIZLERI SAGLIGIMIZ HER DAIM IYI OLSUN SEVDIKLERIMIZ YANIMZDA OLSUN ..
Onu bende cok merak ediyorum iste bir cihaz olsa o yumurta nasil ilerliyo o sperm nereleri dolasiyo nerde oyalaniyo agzini aciyo da o yumurtaya ulasmiyo tovbe est. Saka bir yana nasip tabiki Rabbim nasip ettiyse birsey engel olamaz etmediysede henuz denemeye devam.Vallahi canim icerde ne olabilxegini gostetecek bir cihazda icat olsaydida yada okdar ovu testi icat oldu misal dollendimi dollnmedimi diyede bir cihat olsa harika olurdu hayrlisi rabbimden canim benm umutlarimiz hep var olsun
Kuzumm ne olacağı hiç belli olmaz tamamen kapalı değil hem bir tüpü olmayıp hamile kalan bile var inşallah sonuç güzel olacak canımın içiKızlar selam doktordan geldim yumurtalar 9. Güne göre çok güzel büyümüş ama maalesef soldan sol tüpüm kapalı sayılır geçiş çok az o yüzden çatlatma iğnesi bu ay vermedi. Tutma ihtimali az bu ay anlayacağınız B bernaad benaroz sacibelinde S simurgggg @Merveeee57 tatluboncuk ve etiketleyemedigim diğer kızlar
Olsun kuzum Allah'tan her ay aynı taraftan yumurtlamiyoruz. Bu konu çok entresan geldi bana. Gebe kalmadan 1 ay önceki çalışmalarım daha verimli olmasına rağmen o ay bende gebe kalamadim ve o kadar eminim ki soldan yumurtladim. Sol yumurtaligimda hayvan kadar kist var. Bir sonraki ay sağlıklı olan yumurtaligimdan gelen yumurta ile hamile kaldım. Hiç canını sıkma o yüzden. Bir sonraki aya olurKızlar selam doktordan geldim yumurtalar 9. Güne göre çok güzel büyümüş ama maalesef soldan sol tüpüm kapalı sayılır geçiş çok az o yüzden çatlatma iğnesi bu ay vermedi. Tutma ihtimali az bu ay anlayacağınız B bernaad benaroz sacibelinde S simurgggg @Merveeee57 tatluboncuk ve etiketleyemedigim diğer kızlar
Kuzumm bunda bende gördüm o yüzden içini açıp çekmesini istedim göremedim o halinde ama inşallah vardırr
Ayneen kuzum yaa bende ona benzettim aklıma hemen sen geldinn, negatif diye atmıştın sende