💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Cok guzel seyler yazmissin cannnn ama ben bu negatifleri 5senedr goruyrum olmayinca olmuyr hep mucize olsun istyrum belki bir mucize ama zamani degil demekki ustune gittikce kacti sansim 🤭
COk sanci cektim bu ay ya ole bole degil sicak su torbasiyla falan gezdim dedim belki mucizemdendir araba kullnama hale geldim dedim belki mucizemdendir baska birsey var belliki reglimi bekloycem baktim gelmedi doktora gidip baktrcam sagol canm benm destekledigin icin allah razi olsun cannn
Amin cümlemizden. Hayırlısıyla nasip olur inşallah. Ben de randevu aldım bir kan değerlerine de olsa baktırmak istiyorum. Aslında kadın doğuma da senede 1 en azından gitmek lazım ya da 6 ayda bir ama ihmal ediyoruz. İnşallah bir sorun sıkıntı yoktur.

Yok asko annemin yikadigi beyaz carsaflar kadar bembeyaz pür pak 🤭
Sagol kuzum benm iyii varsin herzmana destekleeriniz benm icin cok kiymetli 🌺🩵
Ya yicem seni 😂
Evet şuan negatif ama erken zaten bunun bilincinde olalım kuzum pozitife dönecek inşallah 🙏🏻
Sende iyi ki varsınn bebeğim bizi bizden başka anlayan olmaz ❤️❤️

merhaba kızlar bir şey soracağım. ben normalde kıbrısta yaşıyorum önümüzdeki hafta 3 - 4 günlüğüne izmirde olacağım. bir doktor kontrolü yapmak istiyorum. otelimiz alsancakta. alsancaktan ulaşımı kolay ve tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum doktoru var mı acaba? cevap verirseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.

Ben kırmızıları gordum dün kizcelerim umarım güzel haber bekleyenlerden haberleri alırız hep beraber hepinizi çok öpüyorum dualarim sizlerle🤲🥰😘

merhaba kızlar bir şey soracağım. ben normalde kıbrısta yaşıyorum önümüzdeki hafta 3 - 4 günlüğüne izmirde olacağım. bir doktor kontrolü yapmak istiyorum. otelimiz alsancakta. alsancaktan ulaşımı kolay ve tavsiye edebileceğiniz bir kadın doğum doktoru var mı acaba? cevap verirseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.
Alsancak da barış büke var adresini haritarlardan bakabilirsiniz alanında uzman bi dr kendisi

Kızlar ayrıca şunu belirtmek istiyorumki yok karartı vardı yok sonradan koyulasti 1 saat sonra falan hepsi hikaye varsa zaten o pembis çizgi incedee olsa çıkıyor .bu ay tüm testlerim hep golgeliydi hemde dakikalar içinde dikkatli bakınca tabi hep de sonradan çizgi çıkıyordu daha dün olmadan yaptım aynı şey oldu.o yüzden hiç onlara takılı kalmayın siyah gölge özellikle👍nacizane bilgilendirmek istedim.marka da freely beyaz kaset test haberiniz olsun canlar😘

Nasıl geçti kontrol canım inşallah herşey yolundadır
Her şey yolunda canım çok sağol. Zaten henüz bebek görünmüyor idrara aşırı sıkışık gittim kesenin yerinin tayini için de. Kese beklenilen oranda büyümüş ve %100 dış gebelik olmadıgindan emin oldu doktor. Bende rahatladım biraz. 10 gün sonra kalbini duyabilirmisiz bebeğin artık bekliyoruz o yüzden 🙂

Amin cümlemizden. Hayırlısıyla nasip olur inşallah. Ben de randevu aldım bir kan değerlerine de olsa baktırmak istiyorum. Aslında kadın doğuma da senede 1 en azından gitmek lazım ya da 6 ayda bir ama ihmal ediyoruz. İnşallah bir sorun sıkıntı yoktur.
Amin canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsim 🤲🏻 gittim tatlim 4 ay once hersey normal dedi ama bu 4ayda ne oldu iste herayda gidip kontrl ettiremiyrsun ki cekiniyor haliyle insan butun testler yapildi hic birsey yoktu bakalim daha onumde 3gun daha var insan saniyeler icinde birseyler yasiyor belki bizimde mucizeler bulur 🩵🤲🏻
Ya yicem seni 😂
Evet şuan negatif ama erken zaten bunun bilincinde olalım kuzum pozitife dönecek inşallah 🙏🏻
Sende iyi ki varsınn bebeğim bizi bizden başka anlayan olmaz ❤️❤️
Hhehhahah nasil demisim ama hahahah😄🤣😅 insallh askoda ben de düzüm iste yoksa yoktur hop yoluma devam ederim ama smdi daha rahatim pasalar gibi kirmizilari bekliyrum🤗 gelmezse de basim üstune ama beynim rahatladi cannnn rabbim yanimzda olsun merhamet etsin yeterki 🤲🏻🩵

ASkom hussettigim icin ole soledim 11.gun sendemi bakmistin yarin uzaga gitmek zorundayim cikarsa smdiden belli eder kendini diye bugun yaptim ama can ole bole degil devmli agri sanci cektim dedim doguruyrum herhalde ben bakalim regli olmazsam direk doktra giderim muhtemeln cok yoruldum can ya yok yumi yok yumiyi dusun yumi olur bebik yok diye nebilim nirmal reel akisima ayak uyduramiyrum odaklanamiyrum dondum kaldim 🤭 hepimizin derdi ayni burda birbirimize destek oluyoruz iyiki varsin sende iyiki rabbim karsima cikartmis sizi allah senden de razi olsun can 🩵🌺
sacibelinde sacibelinde kuzum gonderimi gormedin sanirim dunde yazmistim keseyi gordugune cok sevindim diye yazilar bazen ust uste biniyor bildrim gozukmedi sanirim dikat et kendine minnagada kendine iyi bak minnak kalp atisinida kayit et dedim hatta en guzel melodi 🤭🩵🤲🏻 rabbim muczelerini her daim gondersin iyiki varsiniz 🐞🥰

Amin canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsim 🤲🏻 gittim tatlim 4 ay once hersey normal dedi ama bu 4ayda ne oldu iste herayda gidip kontrl ettiremiyrsun ki cekiniyor haliyle insan butun testler yapildi hic birsey yoktu bakalim daha onumde 3gun daha var insan saniyeler icinde birseyler yasiyor belki bizimde mucizeler bulur 🩵🤲🏻

Hhehhahah nasil demisim ama hahahah😄🤣😅 insallh askoda ben de düzüm iste yoksa yoktur hop yoluma devam ederim ama smdi daha rahatim pasalar gibi kirmizilari bekliyrum🤗 gelmezse de basim üstune ama beynim rahatladi cannnn rabbim yanimzda olsun merhamet etsin yeterki 🤲🏻🩵
Her şey normalse bence stresi bırakman lazım canım. Hatta adet 2-3 gün gecikmeden test bile yapma sana tavsiyem. Bilmiyorum tam olarak ama belki erkenden belki gecikmeden sonra 5 senedir test yapıp, negatif görüp de yaşadığın stresi tahmin etmek zor. Şurada bi ovülasyon testi yaptım, o bile beni strese soktu. Öncekinde cahillik rahatlıkmış bazen dedim. Ne test kullanmayı ne hamilelik belirtisi biliyordum doğru dürüst. Kafaya takmaya bildiğim bir şey yok. Oh ne güzel kafa rahatlığıyla olmuş. Bak şimdi stres yaptım çok ağrılı geçti, adetim gecikti. Kendi kendime eziyet ettim. Aman ne gerek varmış. Sanki 3 gün önce görsem başım da göğe erecekmiş gibi de test yaptım. Sonra da moralim bozuldu haliyle. Biraz daha akışında olumlu düşünerek ve de hayırlısını isteyip dua edip oluruna bırakmak belki daha güzel sonuçlar doğurabilir. Bir de yumurtlama öncesi mesela cinsel istekte artış oluyormuş. Yani ovulasyona uyuyayım o günü değerlendir, bu günü derken insanda istek kalmıyor ki. Cidden belki o gün oluşacaksa da istek mistek kayboluyor insanda üst üste. Biraz da doğal seyrinde daha tatlı ve heyecanlı. Kendimi dizginlemem gerektiğini fark ettim bu testler konusunda. Bilmiyorum canım sen ne düşünüyorsun.

Kizlar bugun yarin pik olur mu

Eklentiler

• 20231104_115550.jpg
    20231104_115550.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 31
sacibelinde sacibelinde kuzum gonderimi gormedin sanirim dunde yazmistim keseyi gordugune cok sevindim diye yazilar bazen ust uste biniyor bildrim gozukmedi sanirim dikat et kendine minnagada kendine iyi bak minnak kalp atisinida kayit et dedim hatta en guzel melodi 🤭🩵🤲🏻 rabbim muczelerini her daim gondersin iyiki varsiniz 🐞🥰
Ahh bebeğim görmedim iyi ki etiketledin. Geçen ayın başında ve ortasında inanılmaz modum düşüktu öğrenmeden birkaç gün önce sanki ben ben değildim öyle pozitiftim. Senin içinde çok pozitiftim kuzum. Ağrı,acı çekmene de inan çok üzüldüm. Bebise yorunca biraz daha yıpratıcı oluyor inan farkindayim. Hepimiz benzer süreçlerden geçtik burada. Rabbim sana da mucizelerini göstersin kuzum benim. Aaa ben hamileymisim diye yazacaksın burada eminim. Gözlerimiz senin testine de, çift cizgine de dolacak eminim. Sevincime, uzuntume de ortak oldun. Tüm destegin için çok çok teşekkür ederim canım benim 🙏🙏 amacımız belli,olacak kendini sakin salma. 4.7cm lik kistim yuzunden sol yumurtaligim rutinde muayene bile edilmedi. Ne durumda hala bilmiyorum. Sadece sağ tarafım çalışır durumda belki de. Bak buna rağmen mucize oldu. Böyle güzel mucizeler seni de sevindirsin canım benim 😍♥️🙏

Her şey normalse bence stresi bırakman lazım canım. Hatta adet 2-3 gün gecikmeden test bile yapma sana tavsiyem. Bilmiyorum tam olarak ama belki erkenden belki gecikmeden sonra 5 senedir test yapıp, negatif görüp de yaşadığın stresi tahmin etmek zor. Şurada bi ovülasyon testi yaptım, o bile beni strese soktu. Öncekinde cahillik rahatlıkmış bazen dedim. Ne test kullanmayı ne hamilelik belirtisi biliyordum doğru dürüst. Kafaya takmaya bildiğim bir şey yok. Oh ne güzel kafa rahatlığıyla olmuş. Bak şimdi stres yaptım çok ağrılı geçti, adetim gecikti. Kendi kendime eziyet ettim. Aman ne gerek varmış. Sanki 3 gün önce görsem başım da göğe erecekmiş gibi de test yaptım. Sonra da moralim bozuldu haliyle. Biraz daha akışında olumlu düşünerek ve de hayırlısını isteyip dua edip oluruna bırakmak belki daha güzel sonuçlar doğurabilir. Bir de yumurtlama öncesi mesela cinsel istekte artış oluyormuş. Yani ovulasyona uyuyayım o günü değerlendir, bu günü derken insanda istek kalmıyor ki. Cidden belki o gün oluşacaksa da istek mistek kayboluyor insanda üst üste. Biraz da doğal seyrinde daha tatlı ve heyecanlı. Kendimi dizginlemem gerektiğini fark ettim bu testler konusunda. Bilmiyorum canım sen ne düşünüyorsun.
Kelime kelimesine hak veriyorum canim benm o libido artisi yumurtlamadan 2 gun once bendede oldu 2.gun snrada pik oldu degerlendrmistik canim ama iste bazi sehler olmayinca olmuyor oluruna biraktim cnku kafam devmli burda odaklanamiyrum bende ole yapiyrdum regli olna kdar bekliyrdum ama iste bu ay cok sanci cektim ya guya vardr diye merktan 😅 saglij olsun huzurumz olsun kafam rahat actim kollarimi bekliyrum kirmizilari 🤭 guzellikler mucizeler heo bizimle olsun can desttekledigin icin teskkur ederim rabbim guzel haberlerimizi duymayi nasio etsin 🥰

Medicana hastanesi cok iyi canim

Ahh bebeğim görmedim iyi ki etiketledin. Geçen ayın başında ve ortasında inanılmaz modum düşüktu öğrenmeden birkaç gün önce sanki ben ben değildim öyle pozitiftim. Senin içinde çok pozitiftim kuzum. Ağrı,acı çekmene de inan çok üzüldüm. Bebise yorunca biraz daha yıpratıcı oluyor inan farkindayim. Hepimiz benzer süreçlerden geçtik burada. Rabbim sana da mucizelerini göstersin kuzum benim. Aaa ben hamileymisim diye yazacaksın burada eminim. Gözlerimiz senin testine de, çift cizgine de dolacak eminim. Sevincime, uzuntume de ortak oldun. Tüm destegin için çok çok teşekkür ederim canım benim 🙏🙏 amacımız belli,olacak kendini sakin salma. 4.7cm lik kistim yuzunden sol yumurtaligim rutinde muayene bile edilmedi. Ne durumda hala bilmiyorum. Sadece sağ tarafım çalışır durumda belki de. Bak buna rağmen mucize oldu. Böyle güzel mucizeler seni de sevindirsin canım benim 😍♥️🙏
Yok asko anladim zaten gormedigini yoksa hep yaziyrsun ayy nede guzel konusuyrsun yaaa seniiii varyaaaaa yicemmmmmm 🤣 aaaa ben hamileymisim diye yaziyrmusum hahahahah sende cann hep inanki herseyime cvp verdin hele o yumurta goremedigimdeki stres 😬🤣 sen bana umut oldun sizleriinle minannginla sadece kafam rahatladi real haytima dondum sinavlar vizeler yaklasti ben daha anca kitap yuzunu aciyrum e birde muhasebeciyim 2 gundr bazi sayilari yanlis yapmisim stresten her yaptigim faturaya tekrr tekrr bakiyrum simdi hahahahah asil ben teskkur ederim cannn iyiki varsin dualarim seninnle sizinle ben negatif gorsem bile pozitif gorenlere ben olmusum gibi cok seviniyrum cnku bizi bizden baska kimse anlamaz derdimiz ortak can rabbim dermansiz dert vermesin allah razi olsun cannn 🐞🤲🏻🩵🥰

X