💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah canımın içii 🙏🏻
Salı günü gideceğim kuzum birşey çıkmazsa hem özele hem şehir hastanesine gitcem 🤗
Bende senin için aynı şeyi hissediyorum kuzumm en kısa zamanda nasip olacak ❤️❤️
Git kuzucum git farklı doktorlardan görüş alman senin için de daha iyi olur , kendine de bi yol haritası belirlemiş olursun hem 😘 inşallah bebişim inşallah çok bekledim gelsin artık ♥️

Git kuzucum git farklı doktorlardan görüş alman senin için de daha iyi olur , kendine de bi yol haritası belirlemiş olursun hem 😘 inşallah bebişim inşallah çok bekledim gelsin artık ♥️
GElecek kuzumm çok inanıyorum buna 😍 Bu ay senden o sevindirici haberi alıcaz sende gönlünü ferah tut 🙏🏻❤️

İyi yapmışın kuzumm 🤩
Ay hani hanii atsana 😍😍 Dün değerlendirmiştin dimi bugün değerlendirecek misin yoksa boş geç yarını değerlendir hala pikmiş 🤗
Merveeee57 Merveeee57
Testin çizgileri diğer testlere göre biraz soluk, ama gözle bakılınca t baya koyu duruyor c den 🥰
Bugün boş geçicez yarın bomba gibi bir çalışma yaparız artık 🤣
Sonra uzunca dinlenmek istiyorum🤣🤣

Eklentiler

• 85BDE953-7789-4D82-8370-FAB83D59C40C.jpeg
    85BDE953-7789-4D82-8370-FAB83D59C40C.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bi türk kahvemle bi sade sodam vardı. Türk kahvesini zaten bu ay bıraktım çok içince zararlı olur diye. Sade sodayla tatmin ediyordum kendimi . O da elimden kayıp gidiyor şimdi 😫 yettooooo diye bağırmak istiyorum ne yiyelim ne içelim ne yapalım biz 😩
Canım ben de sodayı kısıp farklı içeceklere yöneldim. Ben sıvı tüketmeyi çok seviyorum. Mesela bu sabah kendime kakaolu muzlu süt yaptım, çok güzel. Ya da bu mevsimlerde portakal suyu sıkıp içmek çok iyi oluyor, arada değişik meyveler falan. Seviyorsan tavsiye ederim. Bilmiyorum bunlar da prolaktin yükseltiyor mu, inşallah yükseltmiyordur. Şeker kullanmıyorum, bal koyuyorum birazcık. Tatlı ihtiyacımı da gideriyor. Sağlıklı bari.

Selam kizlar bugün 11.günüm prodoctor erken gebelik testi ile yapilmis cok guzel bembeyaz bir negatif 😥 onca sanci onca agri yerimden dinduremeyeck kdar sanci cektim elim hep kasigimdaydi belimin ortasi hep acidi buay ilk defa bole hissetmistim, suan bu yaziyi yazarken bile batmalarim var yogun hissediyrum ama hepsi boşaymış üzgünüm
sacibelinde sacibelinde B bernaad Canlar ve etiketyemedigim kizlar destekleriniz icin teskkur ederim ara vericem 3 gun snra regli olurum muhtemelen hakkinizi helal edin hepiniz tatli kalin 🌺

Eklentiler

• 20231104_053443.jpg
    20231104_053443.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 20231104_053418.jpg
    20231104_053418.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 38
  • 20231104_053351.jpg
    20231104_053351.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 46
Aynen canım bu tür sorunlarda bende özele çok güvenemiyorum daha önce mesela eşim için sperm testi vermiştik bi tane özelde laboratuvar sonuçları hem anlaşılır değildi üstüne bide işte ameliyat gerekiyor gibi saçma sapan şeyler söyledi çok üzüldük o dönem. Sonra iki farklı yerde daha sperm testi verdik onlarda hiç bir sorun çıkmadı sadece kalitesi artsın diye bi takviye verdiler onu kullandı hatta hala düzenli alıyoruz kullanıyor. O yüzden farklı yerlerde baktırıp ondan sonra karar vermek lazım belki de o ilk hastanede biz doktora güvenip ameliyat olsaydı çok daha kötü şeyler olacaktı kim bilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım bu süreçler hepimizi baya bi yıpratıyor. 😒

Sağol kuzum valla daha önceki gittiklerimde böyle bişey bende fark etmedim doktorda söylemedi anlamadım yani . Bu yıl 4 defa tahlil vermişim onların da çıktısını alıp bugünküyle bi karşılaştırdım önceden de aslında varmış ama yüksek değilmiş bu kadar belki o yüzden bişey demediler. Zaten benim anne tarafımda hep şeker var annem de dahil şeker hastası ırsi bi sorun. Artık daha dikkatli olcam şeker içeren şeylerden daha çok uzaklaşıcam inşallah. Ki yani öyle pirinç patates falan tüketen biri değilim anca misafir gelecek olursa öyle yaparım pirinç pilavını ya da mesela çay kahve hep şekersiz içerim uzun yıllardır. Sadece bi tatlı sevdam vardır sütlü tatlılara bayılırım ama onu da zaten ayda yılda bi yerim yani hiç beklemiyordum böyle bi sonuç çıkacağını . Bakalım bir tık daha zorlu süreç bizi bekliyor Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏💕🥲😍💐
Canım çok pardon şekerin çıkmış. Geçmiş olsun. Kusuruma bakma ben de sonradan fark ettim. Olmayacak tavsiyeler vermişim farkında olmadan. Canın çektiyse özür dilerim.

Selam kizlar bugün 11.günüm prodoctor erken gebelik testi ile yapilmis cok guzel bembeyaz bir negatif 😥 onca sanci onca agri yerimden dinduremeyeck kdar sanci cektim elim hep kasigimdaydi belimin ortasi hep acidi buay ilk defa bole hissetmistim, suan bu yaziyi yazarken bile batmalarim var yogun hissediyrum ama hepsi boşaymış üzgünüm
sacibelinde sacibelinde B bernaad Canlar ve etiketyemedigim kizlar destekleriniz icin teskkur ederim ara vericem 3 gun snra regli olurum muhtemelen hakkinizi helal edin hepiniz tatli kalin 🌺
Canım idrara geç geçiyor ya 3 gün daha vakit var. Hemen olumsuz düşünme. En iyisi adet gecikmesi olmadan test yapmamak ama duramıyoruz işte. Hayırlısıyla olur inşallah. Benim de enteresan bir şekilde bu ay kasıklarım bayağı ağrımıştı. Adet oldum rahatladım. Belki bu ay olmaması daha hayırlıdır. Yani verimli günleri değerlendirdik daha fazla yapabileceğimiz bir şey yok engel bir durum olmadıktan sonra. Bu ay çok da kafama takmadan, kendimi de kasıp da streslere girmeden, olağan akışında rahat rahat deneyeyim diyorum. Bakalım olacak mı. Kız güzel düşün, günler torbaya mı girdi? Biliyorum insan birden çok heveslenip, heyecanlanıyor ve de hemen olsun istiyor. Olmayınca da morali bozuluyor. Ama birazcık daha sabırlı olmamız lazım.

Kuzum daha 11. Gündesin bence çıkmaması normal burda kaç kişinin sonraki günlerde çıktı canını sıkma adet olmadığın sürece umut hep var🙏🏻

X