💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebeğim sezeryandan kaynaklı dikiş yerinde çukur oluşmuş o çukura birikiyormuş adet kanı o yüzden leke leke uzun sürüyormuş spermlerde orda birikerek yumurtaya ulaşamayabilir dedi 😌
Kuzum internetten baktım ne olduğunu yani şaşırdım doktorlar bunu nasıl fark etmez ki rahim filmi de çektirmişsin inşallah yanlış görmüştür bence başka doktora da git istersen kuzum
Aynen öyle kuzum bende o şekilde şok oldum ama bu sonradan da oluşabiliyormuş sanırım nette öyle yazıyor doktıra soramadım ben hiç birşey 😑
Gidicem kuzumm hatta şehir hastanesine gitcem bu sefer bu sıkıntıdan hiç bahsetmeden şikayetlerimi söylicem bakalım aynı tanıyı koyacak mı ☺️

S simurgggg Merveeee57 Merveeee57 B bernaad tweeetyyy tweeetyyy Zumruduanka96 Zumruduanka96 benaroz benaroz Snnn0 Snnn0 ve etiketleyemedigim kızlar doktor kese ölcumu yapmak için çağırmıştı bu gece. Kese gayet sağlıklı çok şükür.🙏♥️ Bekledigi kadar büyümüş. Dış gebelik vs olmadığından %100 emin oldu bugün. Önümüzdeki 10 günü evde geçireceğim bir sorun yok 10 gün sonra kalbini dinleriz dedi. Hayırlısı ile kalbini de.duysaysim 🙏🙏🥺
Çok sevindim cnm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥰 kese kaç cm dedi birde kaç haftalık gözüküyorsun

S simurgggg Merveeee57 Merveeee57 B bernaad tweeetyyy tweeetyyy Zumruduanka96 Zumruduanka96 benaroz benaroz Snnn0 Snnn0 ve etiketleyemedigim kızlar doktor kese ölcumu yapmak için çağırmıştı bu gece. Kese gayet sağlıklı çok şükür.🙏♥️ Bekledigi kadar büyümüş. Dış gebelik vs olmadığından %100 emin oldu bugün. Önümüzdeki 10 günü evde geçireceğim bir sorun yok 10 gün sonra kalbini dinleriz dedi. Hayırlısı ile kalbini de.duysaysim 🙏🙏🥺
Yaaaa ne guzeeeel🥰🥰 nasil da minik tatli bir kese🤩 saglikla buyudugunu de gorelim insallah kuzum🙏🙏

Ohh çok şükür kuzuummm ya çok sevindim inşallah pıtı pıtı kalp atışını da duycaz 😍❤️

Oyyyyy maşallah kuzummmm 🧿 bugün kaçıncı hafta. Ben 6+5 de duydum kuzum kalp atışını ❤️

Cannn cok sevindim masallh minnaga simdi sira kalp atisinda cok guzel bir ses mutlaka kayit et hayatimzdaki duydugumuz en guzel melodi o olmali sanirim ben bazen youtubada denk geliyrdum cok duygulaniyr insan rabbim bizede yasatsin mucizelerini 🥰🤰🏼🤲🏻🩵

Kuzucum sezeryan kesisiyle alakalı bir hataymış orda çukur oluşmuş adet kanı oraya doluyor o yüzden leke leke uzun süre gelmeye devam ediyor dedi gebelik açısından da spermler bu çukurda birikip yumurtaya ulaşamıyor olabilir, infertilite sebebi olabiliyor dedi

Kuzumm yok yok iyiyim şükür dediğin gibi en azından sorun bulundu diye düşünüyorum sebepsiz dediklerinde daha çok üzülüyordum şimdi umudum arttı ☺️
Zaten birkaç doktorla görüşüp hepsi aynı fikirde olursa ameliyat olurum 🙏🏻
Sen bu ay hamiş olacaksın daha fazla üzülmeyeceksin inanıyorum canımın içii 🙏🏻❤️❤️
Kuzum benim valla inan bana doktor şu sorunun var al şu ilacı iç dese öyle rahatlarım ki anlatamam ki sana, kendi kendime çırpındığımı hissediyorum bazen çok yoruluyorum 😢 ama yılmicam bebeğime kavuşana kadar elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah ♥️

Kuzucum sezeryan kesisiyle alakalı bir hataymış orda çukur oluşmuş adet kanı oraya doluyor o yüzden leke leke uzun süre gelmeye devam ediyor dedi gebelik açısından da spermler bu çukurda birikip yumurtaya ulaşamıyor olabilir, infertilite sebebi olabiliyor dedi

Kuzumm yok yok iyiyim şükür dediğin gibi en azından sorun bulundu diye düşünüyorum sebepsiz dediklerinde daha çok üzülüyordum şimdi umudum arttı ☺️
Zaten birkaç doktorla görüşüp hepsi aynı fikirde olursa ameliyat olurum 🙏🏻
Sen bu ay hamiş olacaksın daha fazla üzülmeyeceksin inanıyorum canımın içii 🙏🏻❤️❤️
Sen bence de başka doktorlara görün, ırtak fikir buysa bence de ameliyat ol kuşum sonra Allah ın izniyle kavuşacaksın yavruna ♥️

Yaaa cidden mi?🤣🤣🤣 Valla kuzum beni gundelik hayatta gorsen 15.sorusum olmayisina hayret ederdin. O kadaaar unutkanim ki. Sarj aletimi unutmamak icin cabalar telefonumu unuturum
Arabanin anahtarini unutur sık sık eve cikmak zorunda kalirm. Evin anahtarini unutur oldukca fazla kapida kalirim🤣🤣 cocugumu okuldan almayi unutmuslugum var yani o derece düşün 🙈 yani cok gorme bana 3 5 soruyu lütfen 🤣🤣 b12 700lerde ama unutkanligima care bulamadim simdiye kadar🤣🤣
Kuzucum estağfirullah çok görmek ne demek istersen 25 kere sor cevaplarım ben 😍 ben de çok unutkanımdır çok iyi anlıyorum seni 🤣

Gözünaydınn kuzumm😍 hayırlısıyla inşallah kalp atışınıda duyacaksın🙏🏻 Sağlıkla büyüsün mercimeekk👼🏻

X