💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum benim valla inan bana doktor şu sorunun var al şu ilacı iç dese öyle rahatlarım ki anlatamam ki sana, kendi kendime çırpındığımı hissediyorum bazen çok yoruluyorum 😢 ama yılmicam bebeğime kavuşana kadar elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah ♥️
Bu ay olacak kuzum senin🤩🤩 cok inanıyorum buna🙏🙏

edahandro edahandro kuzucum nerelerdesin? Ne durumdasin. Kayıplara karisma sakin arada ugra buraya🥰
İyiyim iyiyim kuzum sağol 🥰 moralim iyi şimdilik çok şükür. Haftaya pazar adet günüm. Haftaya Çarşamba perşembe gibi test yapmayı planlıyorum. Olmazsa da tüp bebişe gideceğim 😍 zaten kendimi ikiz bebişe odakladım 😅 tekiz olursa üzülecek durumdayım 🤣🤣 şaka şaka sağlıklı hayırlı olsun da tek de olur 🥰 sen naaaptın taze hamiş 😍 keseyi gördünüz mü? Kalp atışını haftaya mı duyacaksınız? Var mı belirtiler 😍 bebiş nasıl yeğenim nasıl?

Amin ben deli gibi teste bakip bakip agladim. Buraya yazdim sagolsun cok destek oldular bazen bildigin bir seyi bile baskasindan duymak rahatlatiyor insani. Baskasinin kucucuk bir cumle destegi bile cok sey degistirebiliyor. Sabretmek zor olmazmi hayatimin en uzun 1 haftasini geciriyorum gunler gecmiyor.
Ah ah nolcak bu halimiz cok zor bu surec ya pozotifi goruncede endiseler basliyo kadnlara hayat nekdar zor ya

S simurgggg Merveeee57 Merveeee57 B bernaad tweeetyyy tweeetyyy Zumruduanka96 Zumruduanka96 benaroz benaroz @Snnn0 ve etiketleyemedigim kızlar doktor kese ölcumu yapmak için çağırmıştı bu gece. Kese gayet sağlıklı çok şükür.🙏♥️ Bekledigi kadar büyümüş. Dış gebelik vs olmadığından %100 emin oldu bugün. Önümüzdeki 10 günü evde geçireceğim bir sorun yok 10 gün sonra kalbini dinleriz dedi. Hayırlısı ile kalbini de.duysaysim 🙏🙏🥺
Oyyyyyyy göslerim doldu 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 maşallah kuzum 🙏🙏 sağlıkla bebişine kavuş inşallah ♥️

İyiyim iyiyim kuzum sağol 🥰 moralim iyi şimdilik çok şükür. Haftaya pazar adet günüm. Haftaya Çarşamba perşembe gibi test yapmayı planlıyorum. Olmazsa da tüp bebişe gideceğim 😍 zaten kendimi ikiz bebişe odakladım 😅 tekiz olursa üzülecek durumdayım 🤣🤣 şaka şaka sağlıklı hayırlı olsun da tek de olur 🥰 sen naaaptın taze hamiş 😍 keseyi gördünüz mü? Kalp atışını haftaya mı duyacaksınız? Var mı belirtiler 😍 bebiş nasıl yeğenim nasıl?
Kuzucum cok sevindim moralli olusuna. Enerjin iyi hissediliyor gercekten. Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah bebisim ve de gonlune gore olsun🙏🙏 tek veya ikiz hepsi guzel🥰

Ben daha gitmedim bi yere kuzum. Ne kese ne kalp atimi. Beta takibi yapiyorum simdiye kadar guzel artti. Oyle devam ederse 13 kasim ilk kontrol olacak bakalim

Kuzucum cok sevindim moralli olusuna. Enerjin iyi hissediliyor gercekten. Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah bebisim ve de gonlune gore olsun🙏🙏 tek veya ikiz hepsi guzel🥰

Ben daha gitmedim bi yere kuzum. Ne kese ne kalp atimi. Beta takibi yapiyorum simdiye kadar guzel artti. Oyle devam ederse 13 kasim ilk kontrol olacak bakalim
En güzelini yapıyorsun kuzum. Ne kadar az stres o kadar iyi. 13 Kasım'da kese belli olur heralde inşallah sağlıkla ilerlesin kuzum 🙏

Sağol kuzum benim hepimizin insallah. Öyle sancilar için normal dedi doktor da. İlk zamanlar oluyormuş ama o geceki beni uyandıracak kadardı. 🥺 Bir şey oldu fikri ile de hem canım yaniyor bir yandan çok kaldiramadim sanırım durumu. Doktora gidince de cort diye kesildi sanci daha komiği 😅😅ama iyi ki gitmişim içim acayip rahatladi. Bu arada ay iyi ki söyledin 😅😅 hiç aklıma gelmezdi valla video işi 😍🥺
Bundan sonra dediğim gibi kuzum allah korusun lekelenme kanama olmadığı sürece sancıdan korkma. Rahmin genişliyo yer açılıyo bebiş için doğal olarak sancılar olabiliyor🥰
Yaa ben hala arada o videoyu açıp ağlıyorum çok değişik bi andı, biçimsiz nokta kadar birşeyin kalbi atıyor, nasıl büyük mucize 🥹♥️

Biliyorum kuzum sen de az endiselenmedin😔 ama dedigin gibi aslolan guzel ilerlemesi🙏🙏 insallah senin de kucagina aldigin gunlere sahitlik ederiz canim hep birlikte🥰🥰
Kuzumm sen yazdın mı görmedim sanırım🥹 Senin doktor kontrolün ne zaman, senin bıdığın usgsini ne zaman görücezz😍

Oy kuzum benim yaa öyle tabii ki belirsizliktense sorunun için çözüm bulmaya çalışmak daha tercih edilir bir durum, bende yıllarca "sebepsiz" kelimesiyle karşı karşıyaydım onca gidip gelmeye rağmen, şimdi böyle birşey ortaya çıktı diyorum ki kısmet böyleymiş demek ki ❤️
Seni de bebişin eninde sonunda bulacak en yakın zamanda olur inşallahh 🙏🏻

İnşallah kuzucumm hayırlısı olsun 🙏🏻❤️
Aynen öyle kuzum sen şimdi önce sorununu çöz sonra Allah ın izniyle bebeğine hızlıca kavuşacaksın 😍 sonraki doktor randevun ne zaman ?
İnşallah bulacak beni bebeğim çok az kaldı biliyorum ♥️

Aynen öyle kuzum sen şimdi önce sorununu çöz sonra Allah ın izniyle bebeğine hızlıca kavuşacaksın 😍 sonraki doktor randevun ne zaman ?
İnşallah bulacak beni bebeğim çok az kaldı biliyorum ♥️
İnşallah canımın içii 🙏🏻
Salı günü gideceğim kuzum birşey çıkmazsa hem özele hem şehir hastanesine gitcem 🤗
Bende senin için aynı şeyi hissediyorum kuzumm en kısa zamanda nasip olacak ❤️❤️

X