-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.321
Erken gebelik değilde herhangi başka testiniz var mı ? Bana etken gebelikler hep negatif çıkarıyor gibi geliyor nedense ..dün akşam
Maalesef dün nöbetçi eczane onu verdi bugün da çalışıyorum olduğum yerde eczane yok ne yapacağım sasirdimErken gebelik değilde herhangi başka testiniz var mı ? Bana etken gebelikler hep negatif çıkarıyor gibi geliyor nedense ..
ay bence yapmayın test ya fazla erkenVallahi dayanamıyorumbelki aynı gün çatladıysa 6 gün oluyo
Tamam az daha dayanayım6 gün olduysa yapma kuzum. Ben 8 gün sonra predictor yapmıştım koca bir nego ama nasıl üzüldüm anlatamam9. Gün öğlen testimde gördüm silik çizgiyi. 3 gün daha bekle canım benim varsa da çıkmaz
allahım umarım bende de aynı belirtiler var gibi umarım ikimizde hamileyizdir bu cuma vakti çok aminBen uaptım ama negatif galiba iş çıkışı acile gideyim canım döngüme 5 gün var aşırı sancı bel ağrısı akıntı ve inanılmaz bir gaz sorunum var ve bunlar normal drğil bende kuzum
Amin canımallahım umarım bende de aynı belirtiler var gibi umarım ikimizde hamileyizdir bu cuma vakti çok amin
Oooo hemen hemen aynı değerle öğrenmişiz kuzum ben de 172 ile öğrendimCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsin@melisaa93 @zynocann @edahandro @fnd_50 Zumruduanka96 A Afratafrac tweeetyyy Niqu ve diğer kızlar...
Çok güzel canım sağ salim kucağına almak nasip etsin AllalhCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsin@melisaa93 @zynocann @edahandro @fnd_50 Zumruduanka96 A Afratafrac tweeetyyy Niqu ve diğer kızlar...
Güzelce büyüsün eşek sıpasıCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsin@melisaa93 @zynocann @edahandro @fnd_50 Zumruduanka96 A Afratafrac tweeetyyy Niqu ve diğer kızlar...
İçeriği bu şekilde iyi mi ?İnositol oranı kaç bu ürünün acaba? Ben de maxijuno alıyorum baya yoğun içeriği. Şuan adete 10 gün var kasıklarımda batma hissi var bıçak saplanır gibi yumurtlamayı desteklediği için diye düşünüyorum. Vitamin çeşiti ve miktarı iyse bence devam edin
Yaaaa çok sevindim kuzumCanım kızlar doktordan geldim bebegimide kalp atışınıda gördüm daha çok minik ayyy kalbi nasıl atıyordu ama yeni oldugu için dinletmedi çok mutluyum allahım hepinize saglıkla nasip etsin @fnd_50 @edahandroZumruduanka96 A Afratafrac kızlar heycandan aklıma etiketler gelmiyor
Belirli bir doktorum da yok ama Takviye edici gıda diye sorun olmaz diye düşündümDoktoruna danışmadan içme canım istersen hamilelikte
Hayırlı olsun maşallahCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsin@melisaa93 @zynocann @edahandro @fnd_50 Zumruduanka96 A Afratafrac tweeetyyy Niqu ve diğer kızlar...
Çok güzel canım sağ salim kucağına almak nasip etsin Allalh
tşk ederim kızlar rabbim hepimizinkini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinGüzelce büyüsün eşek sıpası
kızlar bı izlesenize
Normal bende de oldu kuzumİzlerkn gözlerimin dolması normal mi