-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.301
Çok bariz görünüyor kuzummmKızlarrrr görüyor musunuz ………
Amin kuzum aminnnnnn en kısa zamanda inşallah bitanem saglıkla nasip etsinOyy Meleeğiiimmm sağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir duygu Allah bizlere de yaşatsın. Sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Erken gebelik değilde herhangi başka testiniz var mı ? Bana etken gebelikler hep negatif çıkarıyor gibi geliyor nedense ..Bugün biterse adetim 3 gün gecikti predictor erken gebelik testi yaptım negatif ama hala adet olmadım göğüslerim çok şiş ama damar görüntüsu yok her an adet olacakmisim gibi bı ağrı var napcam bilemedim ve ayrıca afedersiniz aşırı gaz var iki gündür
şükür canım sonunda :) sağlıkla artsın inşallahCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsinmelisaa93 O _okyanus edahandro @fnd_50 Zumruduanka96 @Afratafrac @tweeetyyy @Niqu ve diğer kızlar...
6 gün geçti kuzum ay çıkmazsaca üzülmem erken biliyorum yaDaha çok var bebeğim yaaaa durduk yere üzülme şimdi. Ben de dün hiç bir şey göremedim üzüldüm .. bir günde değişiyor . İnşallah varsa tabii .yumurtlamadan kaç gün geçti tam olarak ?
Yaaa çok heyecanlıBen test yapcam galiba
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımCanlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsinmelisaa93 O _okyanus edahandro @fnd_50 Zumruduanka96 @Afratafrac @tweeetyyy @Niqu ve diğer kızlar...
Çatlamanın kçıncı günü canım?Kızlarrrr görüyor musunuz ………
maşaAllah çok güzel canım benim :) yarın da verirsin yada pzt günü :)Canlarım sonunda çıktı sonucum bat günü yani dün vermiştim nasil cıkmış hepinizi çok seviyorum hepinize çok çok dua ediyorum rabbim biran önce hepinize nasip etsinmelisaa93 O _okyanus edahandro @fnd_50 Zumruduanka96 @Afratafrac @tweeetyyy @Niqu ve diğer kızlar...
Ben test yapcam galiba
Yapayım mı yaYaaa çok heyecanlıbekliyoruz yap hadi
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
amin canım sendende önümüzdeki ay güzel haberler bekliyorumşükür canım sonunda :) sağlıkla artsın inşallah
Yaaaa bebeğim inan sevinemedim. İnnovita çok hassas belki adet öncesi az hcg yi görmüştür dedi bir kaç arkadaşım… ama eğer var ise yumurtlama ve çatlamayı takip edip 1 saat ayaklar havada bekledim tabi var iseÇok bariz görünüyor kuzummmhayırlı olsun. Kız sen aşılama soruyordum sanki değil mi? Maşallah ne yaptın bu ay bize önerilerin var mı
Vallahi dayanamıyorumay şaka de kıızz daha çatlayalı 4 gün oldu
Pik 3 eylülÇatlamanın kçıncı günü canım?
Eğer ben pozitifsem çatlamadan sonraki 11. Günüm bugün. Ne olduğu belli olmayan çizdi yeni göründü. Onun için erken dedim ama biliyorum dayanması çok zor en az 10 test araya verdim ben de :)6 gün geçti kuzum ay çıkmazsaca üzülmem erken biliyorum ya
Kız ne 6sı. 4 o 46 gün geçti kuzum ay çıkmazsaca üzülmem erken biliyorum ya
Yapayım mı ya
6 gün olduysa yapma kuzum. Ben 8 gün sonra predictor yapmıştım koca bir nego ama nasıl üzüldüm anlatamamVallahi dayanamıyorumbelki aynı gün çatladıysa 6 gün oluyo
sağlık ocagına tövbeliyim hesaplarıma göre haftaya cuma 5. hafta oluyor bi sıkıntı olmazsa o gün direk kadın doğuma gidecemmaşaAllah çok güzel canım benim :) yarın da verirsin yada pzt günü :)