- 13 Ekim 2023
- 160
- 145
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.501
Ayyy kaynana deme tepeme doğru çıkıyorlar nedir çektiğimiz AlllahımmmmmmmmmmmmmmKaynana karısııı kovsan da gitmez anam
Yaramı deşme sus suss
ÖYle yaptım hemen çıkıverdim kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy kaynana deme tepeme doğru çıkıyorlar nedir çektiğimiz AlllahımmmmmmmmmmmmmmKaynana karısııı kovsan da gitmez anam
Yaramı deşme sus suss
ÖYle yaptım hemen çıkıverdim kuzum
Ahahaha kesin öyle oluurr ama napalım yani sevemiyorsak misafirciliğiiVallahi ben akraba görmeye tahammülüm yok zaten . Arkadaşlarla da dışarı çıkmamak için eve çağırıyorum ayda yılda bir. Ha şehir dışı okeyim tanıdık kimse olmasın abi baş ağrısına gerek yok yeteri kadar dertliyiz bide onların derdine ortak olamicam mümkünse gebe kalayım ondan sonra ne isterlerse yapsınlar o zamanda muhtemelen ben gebeyim moduna geçerim
Kız asıl o zaman daha güzel olur fırsat kovalama falan ay aksiyonlu en sevdiğimBebe yokken bizde öyleydik canım bebeyle uşraşmaktan o iş inan gözünde büyüyor insanın
Berna yerine biz çatladık kaç gündür burdaDaha çatlamadın mı yahu sen
DOğrudur olabilir inanırımruhun 80 senin bune ya
Ayyy okurken yoruldumKız asıl o zaman daha güzel olur fırsat kovalama falan ay aksiyonlu en sevdiğim
gör bakam kuzum bende asla enerjı bitmez helekı söz konusu oysa sevıyorum ne yapamDOğrudur olabilir inanırım
Sen hele bi doğur da görcem bi tarafınıı
Daha küçüğüm canım 1.5 yıllık evliyim 24 yaşına giriyorum 24 kasımdaKaç yaşındasın kuzum sen
Ah ah zaman hızlı geçiyo valla ben 20 den sonra saymayı biraktımDaha küçüğüm canım 1.5 yıllık evliyim 24 yaşına giriyorum 24 kasımda
Yani şimdi öyle bir imaj edinmeyelim de müsait olamıyoruz diyelim biz onaAhahaha kesin öyle oluurr ama napalım yani sevemiyorsak misafirciliğii
Geç kız amaan en güzeli vallahiiVallahi ben akraba görmeye tahammülüm yok zaten . Arkadaşlarla da dışarı çıkmamak için eve çağırıyorum ayda yılda bir. Ha şehir dışı okeyim tanıdık kimse olmasın abi baş ağrısına gerek yok yeteri kadar dertliyiz bide onların derdine ortak olamicam mümkünse gebe kalayım ondan sonra ne isterlerse yapsınlar o zamanda muhtemelen ben gebeyim moduna geçerim
Benimki çıkamaz daa eşim kaç haftadır yalvarıyor noooolur gelsin 1 gün kalsın diye acıdım da tamam dedim demez olaydımAyyy kaynana deme tepeme doğru çıkıyorlar nedir çektiğimiz Alllahımmmmmmmmmmmmmm
Kız vallahi yaa nasıl bir ay geçiriyorumBerna yerine biz çatladık kaç gündür burda
Vallahi bravo kuzum o zaman, ben adam yanaştıkça cinleniyorum yine miii diyeGör
gör bakam kuzum bende asla enerjı bitmez helekı söz konusu oysa sevıyorum ne yapam
Kendine gel hu 80 lik modundan çıkGeç kız amaan en güzeli vallahii
Benimki çıkamaz daa eşim kaç haftadır yalvarıyor noooolur gelsin 1 gün kalsın diye acıdım da tamam dedim demez olaydım
Kız vallahi yaa nasıl bir ay geçiriyorum
Vallahi bravo kuzum o zaman, ben adam yanaştıkça cinleniyorum yine miii diye
Ay yok ben iyiyim böyle canımKendine gel hu 80 lik modundan çık
Senı değiştircem bak sende görAy yok ben iyiyim böyle canım
Ay ben bide aynı mahalledeyim iki dk mesafe önceden her gün görüşürdük yeni yeni hafta da 3-4 defaya düşürdük benim bebiş muhtemelen daha çok stres sinirden olmuyor zaten. Daha 24 ü görmeden 65 yaş emeklisi oldum çok doluyum çooook konuşturmayın beniGeç kız amaan en güzeli vallahii
Benimki çıkamaz daa eşim kaç haftadır yalvarıyor noooolur gelsin 1 gün kalsın diye acıdım da tamam dedim demez olaydım
Kız vallahi yaa nasıl bir ay geçiriyorum
Vallahi bravo kuzum o zaman, ben adam yanaştıkça cinleniyorum yine miii diye
Gör
gör bakam kuzum bende asla enerjı bitmez helekı söz konusu oysa sevıyorum ne yapam
Deme öyle demeee nerde kocanBöyle konusmalar gördükce de haniii benim kocammm diyorum (((
Hepiniz calısmalara basladınız, ben dahaa kocayı bulucam da calısmalara baslicam da catladı patladı derken adet zamanım gelecek üc bes denemeyle ben simdiden aralıga kaldım galiba kocam beysizlikten
Hadi bakalım görelim bebişimSenı değiştircem bak sende gör
Ayyy Allah sabır versin sana kuzumm delirmelikkAy ben bide aynı mahalledeyim iki dk mesafe önceden her gün görüşürdük yeni yeni hafta da 3-4 defaya düşürdük benim bebiş muhtemelen daha çok stres sinirden olmuyor zaten. Daha 24 ü görmeden 65 yaş emeklisi oldum çok doluyum çooook konuşturmayın beni
Ay onu işte evlendikten aylar sonra öğrendim çok çektirdiler bana hep sustum içime attım bişey diyemedim hep Allah’a havale ettim eşim de tam anne kuzusu olunca çok da bişey diyemiyorsun ama artık devran döndü yeni yeni onlar çekmeye başladılar ben oturdum izliyorum şimdi rahatlamaya başladım çok şükür Allah’ımaHadi bakalım görelim bebişim
Ayyy Allah sabır versin sana kuzumm delirmelikk
Şaka bir yana kendini hiç kimse için üzüp strese sokma, kendini ezdirme kimseye, senden değerli bir kişi bile yok unutmaa
Deme öyle demeee nerde kocan