-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.441
Kaynana karısııı kovsan da gitmez anamViiii yatıya kaldı heleki yımırtlamada kov koz kovvvvv hemen
ÖYle yaptım hemen çıkıverdim kuzumOkuma boşver
Geçmiş olsunKaynana karısııı kovsan da gitmez anam
Yaramı deşme sus suss
ÖYle yaptım hemen çıkıverdim kuzum
Biz şimdideen gruba katılsak mı acaba, Kasım'da hamiş olcaz hepimiz ne de olsaaAnne Grupları - 2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı baksana pek bir öksüz
Ay sorma asıl kalacak misafirler gitti bunu hediye bıraktılar bizeGeçmiş olsunses etmeden şey ediverin sizde
Mantıklı ama o grup ruhumu emcükledi resmenBiz şimdideen gruba katılsak mı acaba, Kasım'da hamiş olcaz hepimiz ne de olsaa
Daha çatlamadın mı yahu senAy sorma asıl kalacak misafirler gitti bunu hediye bıraktılar bize
AHahhaa yok kız yarın çatlama olursa onu değerlendiririm
Normalde uygulamalarda ayın 25nde gösteriyor yumurtalama hep öyle takip ediyordum ama yanılmışım bakalımm bu ay nasıl sonuç alacamOlabilir bebeğim geç yumurtlama geç döllenme ama çokta geç gibi gelmedi canım bana
Siz tabi benim mesajlarımı okumadan geçiyorsunuzDaha çatlamadın mı yahu sen
Ya sen nerdesin nerdeeeeeSen ne diyorsan altına imzamı atıyorum bebişimGidelim de ortalık şenlensin kııız
Kuzucum misafir vardı ye postaladım
Biri yatıya kaldı hayallerim sularda
Kız etme eyleme kaçırma beş dakka hallediverin yaaSiz tabi benim mesajlarımı okumadan geçiyorsunuz
Testlerle imtihan oluyorum kaç gündür, yumurtladım çatladım derken asıl piki bugün gördüm şansıma da ev müsait değil
O kadar haklısın ki biliyo musunBiz şimdideen gruba katılsak mı acaba, Kasım'da hamiş olcaz hepimiz ne de olsaa
İşte anca biz gidince canlanırrr, yazıkk öncekii gelenlerde nasiplensin bizdennMantıklı ama o grup ruhumu emcükledi resmen
Kız daha çatlamadın mı sen hani bugün ki testinAy sorma asıl kalacak misafirler gitti bunu hediye bıraktılar bize
AHahhaa yok kız yarın çatlama olursa onu değerlendiririm
Ya sessiz sessiz halledin nolcekSiz tabi benim mesajlarımı okumadan geçiyorsunuz
Testlerle imtihan oluyorum kaç gündür, yumurtladım çatladım derken asıl piki bugün gördüm şansıma da ev müsait değil
Bizden mahrum kalmasınlar dimi koz ben yabancılık çekerimİşte anca biz gidince canlanırrr, yazıkk öncekii gelenlerde nasiplensin bizdenn
Bugün ki testii pikinn pikiii yanılttı kızçemi laboKız daha çatlamadın mı sen hani bugün ki testin
Sus sus set etme atmış biz görmemişizKız daha çatlamadın mı sen hani bugün ki testin
Hepimizz aynı anda yazsak o topiğe selam kızlar biz geldik diyeBizden mahrum kalmasınlar dimi koz ben yabancılık çekerim
Pikin piki testleri severiz daha iyiiiBugün ki testii pikinn pikiii yanılttı kızçemi labo
Dışlarlar biziHepimizz aynı anda yazsak o topiğe selam kızlar biz geldik diye