-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.141
Geçmiş olsun bebeğimm acaba yatarken farkında olmadan ters bir hareket yapmış olabilir misin dönerken falanKızlar günaydın. Dün gece 1:30 da sancıyla uyandım mide bulantısı bir de. O kadar korktum ki ağlayarak eşimi uyandirdim. Hayatımda hiç terlemedigim kadar terlemisim zaten. Koştur koştur acile gittik. Allah'tan kadın doğumda nöbetçi doktor varmış, adam gözünü ovalaya ovalaya bakti. Bir sıkıntı yok görünüyor ama neden o kadar sancilandim hiç anlamadım.
Kadın doğum da dahiliye de doluydu bildirim aç yer açılırsa demiştim MHRS de. Hemen bildirim geldi kadın doğuma sabah 8:40 aldım şimdi.Canım 2.günde bakılıyor diye biliyorum, sen yarın git ama kadın doğuma neden gitmiyorsun
İYi yapmışın canım hadi hayırlısı bakalımKadın doğum da dahiliye de doluydu bildirim aç yer açılırsa demiştim MHRS de. Hemen bildirim geldi kadın doğuma sabah 8:40 aldım şimdi.
2. 3. 4. Gun hepsinde de olur canim. GidebilirsinKızlar benim adet geldi. Yarına dahiliyeden randevu alsam hormonlara falan baktırsam mı . 2. Gün oluyor mu acaba. Daha önce 3. Gün gitmiştim istanbuldayken özele gidiyordum cumartesi de gidebiliyordum ama şuan memleketteyiz ilçede özel yok devlete gitcem. O yüzden 3. Gün haftasonuna denk geliyor devlette yapmazlar heralde hiç gitmedim bilmiyorum. Yani velhasıl yarına randevu alsam olur mu sizce
Hayırlısı canım bakalım inşallah kötü değerler çıkmaz kaç aydır yaptırmıyorumİYi yapmışın canım hadi hayırlısı bakalım
İÇini ferah tut canım kötü çıkmaz inşallah güzel düşünelimHayırlısı canım bakalım inşallah kötü değerler çıkmaz kaç aydır yaptırmıyorum
Hayir ne boşa gitti bosa gitmedi 3 gun icerde depolamis oldunKızlarım yine ben yine test bu ay neden böyle oldu anlamadım test markası farklı olduğundan belki de anlayamadım
Benim pik bugün sanırım çünkü t bu kadar koyulaşmamıştı öncekilerde, o kadar ilişki boşa gitti
Bugün değerlendiremicem zaten ne değerlendirecek hal kaldı ne istekmoralim de bozuldu
Merveeee57 edahandro bliiss sacibelinde S simurgggg goldBride Zumruduanka96
@Blue_girll
İnşallah canımm ama hiç umudum kalmadı bu aydan sinirlerim bozulduHayir ne boşa gitti bosa gitmedi 3 gun icerde depolamis oldunsuper oldu birinden biri yumurtayi dolleyecek cnm icerdr sperm olmasi herzaman iyidir
Kuşum bebiş yok kesesi var haftaya falan görürüz dedi. Son regl tarihimle tutarlıymis kese boyutu da bakalımGeçmiş olsun bebeğimm acaba yatarken farkında olmadan ters bir hareket yapmış olabilir misin dönerken falan
Neyse ki bir sıkıntı görnemiş doktor ayrıca bebişini görmüşün çok şükür kuzucumm darısı kalp atışına inşallah
Hic modunu düsürme canim benm bak spermler en fazla 5gun bile kaliyor senin akintin onlari besliyor yumurtayi bekliyorlar sen stres yapma dun son 3gundegerlendrdin hepsi icerde bizim ihtycimiz olan 1 tanesi yumirta spermi seciyor sperme izin veriyor yoksa butun spermler 1 yumurtaya hucum etmeye calissa cogul gebeliklerin altindan kalkamayiz yumurta spermi secsin sen iceride olmasi cok iyi sabahda degerlendrrsin tamamdr hic stres olmaİnşallah canımm ama hiç umudum kalmadı bu aydan sinirlerim bozuldu
Bugün de yatılı misafirim var o olmasa yarın sabahı değerlendirirdim en azından
Oy onun kesesini severimmKuşum bebiş yok kesesi var haftaya falan görürüz dedi. Son regl tarihimle tutarlıymis kese boyutu da bakalım
Bebeğim misafir olacak o yüzden yarın akşam ancak değerlendirebilirim o da işe yarar mı bilmiyorum, yarın doktor randevum da var yumurtayı görür mü acaba ne diyecek bakalımHic modunu düsürme canim benm bak spermler en fazla 5gun bile kaliyor senin akintin onlari besliyor yumurtayi bekliyorlar sen stres yapma dun son 3gundegerlendrdin hepsi icerde bizim ihtycimiz olan 1 tanesi yumirta spermi seciyor sperme izin veriyor yoksa butun spermler 1 yumurtaya hucum etmeye calissa cogul gebeliklerin altindan kalkamayiz yumurta spermi secsin sen iceride olmasi cok iyi sabahda degerlendrrsin tamamdr hic stres olma
Kuzum önceki değerlendirdiğin günler elbet işe yarayacak neden moralini bozuyorsun ben de ilk defa laboquick kullandım bu ay açıkçası pek anlayamadım o yüzden bütün günleri neredeyse değerlendirdik. Sen de sıkma canınıKızlarım yine ben yine test bu ay neden böyle oldu anlamadım test markası farklı olduğundan belki de anlayamadım
Benim pik bugün sanırım çünkü t bu kadar koyulaşmamıştı öncekilerde, o kadar ilişki boşa gitti
Bugün değerlendiremicem zaten ne değerlendirecek hal kaldı ne istekmoralim de bozuldu
@Blue_girll
Kızlar merhaba ben 19 Ekim de çatlatma iğnesi yaptım yumurta takibi yaptık yani bugün 1 Kasım da kan verdim 5.96 çıktı son adet tarihim 7 Ekim acaba o yüzden mi düşük çıkmış? Cuma günü tekrar kan vereceğim hayırlısıyla sizlerde dua edin lütfen Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı Salih evlat. Sizde durumlar ne pozitifi gören var mı aranizda ? Bu arada 4 tane kimyasal gebeliğim olunca korkuyorum endişeleniyorum haliyle
Cnm benim çok geçmiş olsun Rabbim hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucağımıza versin inşallah şimdi nasılsın kalp atışı için birşey dedi miSağol kuzum benim keseyi görmüş olduk dediğin gibi cuma görecektim aslında. Ben burdayım demek için dürttü herhalde benimki beni
Kuzum niye moralini bozuyorsun sperm 3-5 gün yaşıyor içerde iyi yaptın bişey olmaz . Misafirlerin eve sizinle beraber gelmeyecekse onlar gelmeden değerlendirin olmadı . Vakit yoksa da üzülme zaten gün atlamadan değerlendirdin kaç gündür depolanmıştır zatenKızlarım yine ben yine test bu ay neden böyle oldu anlamadım test markası farklı olduğundan belki de anlayamadım
@Blue_girll
Bende öyle oldum canım birde koyuluk bi oldu bi silindi o yüzden kafam karıştı sanırım ama gerçekten gün bir taneden öteye gitmemek gerekiyormuş o yüzden çok karıştı kafam galibaKuzum önceki değerlendirdiğin günler elbet işe yarayacak neden moralini bozuyorsun ben de ilk defa laboquick kullandım bu ay açıkçası pek anlayamadım o yüzden bütün günleri neredeyse değerlendirdik. Sen de sıkma canını
Nereden bileceksin ki canım bu yumiler mahvetti biziBebeğim misafir olacak o yüzden yarın akşam ancak değerlendirebilirim o da işe yarar mı bilmiyorum, yarın doktor randevum da var yumurtayı görür mü acaba ne diyecek bakalım
İçimi rahatlattın iyi ki varsınBöyle görünce sinirlerim bozuldu bir anda, 4 gündür eziyet gibi ilişki üstüne ilişki günü tutturamamışız meğer
Eşim onlardan sonra gelir büyük ihtimalle canım inşallah yarın akşama kadar çatlamaz diye dua ediyorum şimdiKuzum niye moralini bozuyorsun sperm 3-5 gün yaşıyor içerde iyi yaptın bişey olmaz . Misafirlerin eve sizinle beraber gelmeyecekse onlar gelmeden değerlendirin olmadı . Vakit yoksa da üzülme zaten gün atlamadan değerlendirdin kaç gündür depolanmıştır zaten