💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Geçmiş olsun bebeğimm acaba yatarken farkında olmadan ters bir hareket yapmış olabilir misin dönerken falan
Neyse ki bir sıkıntı görnemiş doktor ayrıca bebişini görmüşün çok şükür kuzucumm darısı kalp atışına inşallah

2. 3. 4. Gun hepsinde de olur canim. Gidebilirsin

yumurta toplamadan sonra ilk adet oldum ne kadar ağrılı geçiyor yaa sizdede öyle mi olmuştu? şimdi yasmin doğum kontrol hapına başlıcam ondan sonra bakalım ne olur transfer için...

Eklentiler

• 20231102_105115.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 31
Hayir ne boşa gitti bosa gitmedi 3 gun icerde depolamis oldun super oldu birinden biri yumurtayi dolleyecek cnm icerdr sperm olmasi herzaman iyidir

Hayir ne boşa gitti bosa gitmedi 3 gun icerde depolamis oldun super oldu birinden biri yumurtayi dolleyecek cnm icerdr sperm olmasi herzaman iyidir
İnşallah canımm ama hiç umudum kalmadı bu aydan sinirlerim bozuldu
Bugün de yatılı misafirim var o olmasa yarın sabahı değerlendirirdim en azından

Kuşum bebiş yok kesesi var haftaya falan görürüz dedi. Son regl tarihimle tutarlıymis kese boyutu da bakalım

İnşallah canımm ama hiç umudum kalmadı bu aydan sinirlerim bozuldu
Bugün de yatılı misafirim var o olmasa yarın sabahı değerlendirirdim en azından
Hic modunu düsürme canim benm bak spermler en fazla 5gun bile kaliyor senin akintin onlari besliyor yumurtayi bekliyorlar sen stres yapma dun son 3gundegerlendrdin hepsi icerde bizim ihtycimiz olan 1 tanesi yumirta spermi seciyor sperme izin veriyor yoksa butun spermler 1 yumurtaya hucum etmeye calissa cogul gebeliklerin altindan kalkamayiz yumurta spermi secsin sen iceride olmasi cok iyi sabahda degerlendrrsin tamamdr hic stres olma

Bebeğim misafir olacak o yüzden yarın akşam ancak değerlendirebilirim o da işe yarar mı bilmiyorum, yarın doktor randevum da var yumurtayı görür mü acaba ne diyecek bakalım
İçimi rahatlattın iyi ki varsın Böyle görünce sinirlerim bozuldu bir anda, 4 gündür eziyet gibi ilişki üstüne ilişki günü tutturamamışız meğer

Kuzum önceki değerlendirdiğin günler elbet işe yarayacak neden moralini bozuyorsun ben de ilk defa laboquick kullandım bu ay açıkçası pek anlayamadım o yüzden bütün günleri neredeyse değerlendirdik. Sen de sıkma canını

Sağol kuzum benim keseyi görmüş olduk dediğin gibi cuma görecektim aslında. Ben burdayım demek için dürttü herhalde benimki beni
Cnm benim çok geçmiş olsun Rabbim hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucağımıza versin inşallah şimdi nasılsın kalp atışı için birşey dedi mi

Kuzum niye moralini bozuyorsun sperm 3-5 gün yaşıyor içerde iyi yaptın bişey olmaz . Misafirlerin eve sizinle beraber gelmeyecekse onlar gelmeden değerlendirin olmadı . Vakit yoksa da üzülme zaten gün atlamadan değerlendirdin kaç gündür depolanmıştır zaten

Bende öyle oldum canım birde koyuluk bi oldu bi silindi o yüzden kafam karıştı sanırım ama gerçekten gün bir taneden öteye gitmemek gerekiyormuş o yüzden çok karıştı kafam galiba
Çok erken yumurtladığımı sanmıştım şaşırmıştım.
İnşallah işe yarar dediğin gibi canım birde üst üste olunca kalitesi düşmüştür diye stres yaptım ister istemez.
Canımsınız iyi ki varsınız azcık ağladım sonra moral buldum burda

Nereden bileceksin ki canım bu yumiler mahvetti bizi . Bende normalde erken adet olmam hep 29-30 döngüm. Bu ay ne kerametse 27. Gün oldu bende gerildim neden erken oldu diye ama yapacak bir şey yok sürpriz yapıp duruyorlar bize

Eşim onlardan sonra gelir büyük ihtimalle canım inşallah yarın akşama kadar çatlamaz diye dua ediyorum şimdi
İnşallah öyle olmuştur canımm sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…