- 12 Ocak 2014
- 4.606
- 4.686
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.121
Kuzum benim uykum biraz ağırdırcannnn cok gecmis olsun ama bu aylarda o sancilar olur.. bebek iyice yerlesiyor ve senin kasik damarlarina baski yapiyir buda krampa yol aciyor yerlessin iyicebirde sen smdi hamilesin ya vcudun bunu yeni kabulleniyr heray dongusunu tamamlayan vcut bebegini beslemeye calisiyor iyi oldugunuza sevindim canim benm korkma
Kuzum çok geçmiş olsun. Ama ne güzel bak bebişinin kesesini görmüşsünKızlar günaydın. Dün gece 1:30 da sancıyla uyandım mide bulantısı bir de. O kadar korktum ki ağlayarak eşimi uyandirdim. Hayatımda hiç terlemedigim kadar terlemisim zaten. Koştur koştur acile gittik. Allah'tan kadın doğumda nöbetçi doktor varmış, adam gözünü ovalaya ovalaya bakti. Bir sıkıntı yok görünüyor ama neden o kadar sancilandim hiç anlamadım.
günaydın canım. Kötü birşey yoktur hiç kaygılanma yerleşme çalışıodur iyice minik mercimek annesini ondan azcık kaygılandırmıştır :)Kuzum benim çok sağol. İşte bilemiyoruz ya gördüğümüz bir yerde de değil. İnsan korkuyor. Benim ilk gebelik bir de. Aşırı derecede panik oldum hem ben hem eşim.
Yaaa kese göründü mü harika haber kuzucumm gözümüz aydınnnÇok ağladım valla eşim de soruyor kan mi gördün diyor. Ne bileyim çok acıdı diyorum kanama yoktu. Pek panik oldum. Ben bir de regl sancısı çekmediğim için önceden alışkın değilim böyle sanciya falan. Doktor 5 hafta ile uyumlu dedi. Kan sonuclarim tutarlıymis.Merveeee57 tek kese gördük kuzum bu arada ikiz değil bir tane var.
Kızlar benim adet geldi. Yarına dahiliyeden randevu alsam hormonlara falan baktırsam mı . 2. Gün oluyor mu acaba. Daha önce 3. Gün gitmiştim istanbuldayken özele gidiyordum cumartesi de gidebiliyordum ama şuan memleketteyiz ilçede özel yok devlete gitcem. O yüzden 3. Gün haftasonuna denk geliyor devlette yapmazlar heralde hiç gitmedim bilmiyorum. Yani velhasıl yarına randevu alsam olur mu sizce
Sad ve ben görmüyorum yani elhamdülillah cook teşekkür ederimGölge görüyorumkoyulasmayi takip edin bence tebrik ederim şimdiden
Ya ben buna niyee çok güldümmYan yana gelmemize 6 gün kala spermleri bekletmeye karar verdik, daha önce hic iceride 5-6 gün bekleyen spermle kavusmak nasip olmadı, belki keramet bundadır dedim sjjdjdj
Zaten bacaklarımdan tutup sallatmamdan anlasılacagı üzere cok mantıklı fikirler cıkmıyor benden ama aklıma gelen seyleri de yapmazsam ölürmüsüm gibi
Canım zaten hormona ya 2 ya da 3. Gün bakılıyor al bence randevuKızlar benim adet geldi. Yarına dahiliyeden randevu alsam hormonlara falan baktırsam mı . 2. Gün oluyor mu acaba. Daha önce 3. Gün gitmiştim istanbuldayken özele gidiyordum cumartesi de gidebiliyordum ama şuan memleketteyiz ilçede özel yok devlete gitcem. O yüzden 3. Gün haftasonuna denk geliyor devlette yapmazlar heralde hiç gitmedim bilmiyorum. Yani velhasıl yarına randevu alsam olur mu sizce
Aynen bir dürttü ilk defa uyandırdı da beni hazırlıyor herhaldegünaydın canım. Kötü birşey yoktur hiç kaygılanma yerleşme çalışıodur iyice minik mercimek annesini ondan azcık kaygılandırmıştır :)
Sagol canim benim az once evi temizliyim diye cocugu besige koydum yere yakin besik sen incem diye at kendni düs ödüm koptu yuksek degil ama korktu agladi 2 dk duramadi bi odayi supurene kadar bana aklimi kacirttiracak valla ya temizlik is yapma otr basimda diyo resmenAy inşallah bi daha almana gerek kalmaz kuzucum
Kuzum benim 2. Günü pazara denk gelmişti doktor 3. Günü çağırmıştı. Reglin çok sonuna denk gelmediyse 3. Ve 4. Günü bile olur bence
Burda teyzesi. Kendisi henüz ortada yok. Dış gebelik değil dedi doktor, 6. Haftada anca anlıyoruz gerçi ama beta degerlerin çok tutarlı artmış kesenin yeri de iyi dedi. Rahim içinde gördü. Biraz rahatladık. Kız nasıl terledim anlatamam acayipti. Ben spor yaparken bile terlemeyen Mersin'de büyümüş sıcağın tillahini görmüş insan nasıl terledim dün. Şıpır şıpır acayipti haYaaa kese göründü mü harika haber kuzucumm gözümüz aydınnnsağlıcakla sıkıntısız gelsin miniğin darısı bizlerin de başına inşallah
Allah seni naapmasın doktora gidiyorum erken ama birşey önerir inşallahAy ilk gebeliğimde böyleydim kocamdan bile tiksiniyor öğürüyordum bir çözüm bulamamıştım . Hala huy kaldı bende köpek gibi herşeyi koklayıp öğürüyorum
Evde var şimdi kan vericem diye birşey yemedim ama eve dönünce yerim hala bulanıyor midemAklıma geldi bak uyanır uyanmaz muz yiyiyordum o bi nebze iyi geliyodu bana
Kuzum benim uykum biraz ağırdırböyle uyandıracak kadar sancı olunca ben nasıl doguracam dedim zaten eşime. Çok çok acıdı inan. Tabi bir de bir şey mi oldu korkusu. Şükürler olsun buna da
tamam canım sağolCanım zaten hormona ya 2 ya da 3. Gün bakılıyor al bence randevu
İşte kuzum 3. Ve 4. Gün haftasonu olmuş oluyor o yüzden yarına mı alsam dedim de yarına alayım olmadıKuzum benim 2. Günü pazara denk gelmişti doktor 3. Günü çağırmıştı. Reglin çok sonuna denk gelmediyse 3. Ve 4. Günü bile olur bence
Yarın sabah randevu yok aç karnına gitmek lazım galibaCanım zaten hormona ya 2 ya da 3. Gün bakılıyor al bence randevu
Canım 2.günde bakılıyor diye biliyorum, sen yarın git ama kadın doğuma neden gitmiyorsun