💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

cannnn cok gecmis olsun ama bu aylarda o sancilar olur.. bebek iyice yerlesiyor ve senin kasik damarlarina baski yapiyir buda krampa yol aciyor yerlessin iyice 🤗 birde sen smdi hamilesin ya vcudun bunu yeni kabulleniyr heray dongusunu tamamlayan vcut bebegini beslemeye calisiyor iyi oldugunuza sevindim canim benm 🩵 korkma 🐞🤰🏼🥰
Kuzum benim uykum biraz ağırdır😅😅böyle uyandıracak kadar sancı olunca ben nasıl doguracam dedim zaten eşime. Çok çok acıdı inan. Tabi bir de bir şey mi oldu korkusu. Şükürler olsun buna da ❤️❤️

Kızlar günaydın. Dün gece 1:30 da sancıyla uyandım mide bulantısı bir de. O kadar korktum ki ağlayarak eşimi uyandirdim. Hayatımda hiç terlemedigim kadar terlemisim zaten. Koştur koştur acile gittik. Allah'tan kadın doğumda nöbetçi doktor varmış, adam gözünü ovalaya ovalaya bakti. Bir sıkıntı yok görünüyor ama neden o kadar sancilandim hiç anlamadım. 😢
Kuzum çok geçmiş olsun. Ama ne güzel bak bebişinin kesesini görmüşsün 😍

Kuzum benim çok sağol. İşte bilemiyoruz ya gördüğümüz bir yerde de değil. İnsan korkuyor. Benim ilk gebelik bir de. Aşırı derecede panik oldum hem ben hem eşim.
günaydın canım. Kötü birşey yoktur hiç kaygılanma yerleşme çalışıodur iyice minik mercimek annesini ondan azcık kaygılandırmıştır :)

Çok ağladım valla eşim de soruyor kan mi gördün diyor. Ne bileyim çok acıdı diyorum kanama yoktu. Pek panik oldum. Ben bir de regl sancısı çekmediğim için önceden alışkın değilim böyle sanciya falan. Doktor 5 hafta ile uyumlu dedi. Kan sonuclarim tutarlıymis. Merveeee57 Merveeee57 tek kese gördük kuzum bu arada ikiz değil bir tane var. 😅😅
Yaaa kese göründü mü harika haber kuzucumm gözümüz aydınnn 😍 sağlıcakla sıkıntısız gelsin miniğin 😍 darısı bizlerin de başına inşallah 🤲

Kızlar benim adet geldi. Yarına dahiliyeden randevu alsam hormonlara falan baktırsam mı . 2. Gün oluyor mu acaba. Daha önce 3. Gün gitmiştim istanbuldayken özele gidiyordum cumartesi de gidebiliyordum ama şuan memleketteyiz ilçede özel yok devlete gitcem. O yüzden 3. Gün haftasonuna denk geliyor devlette yapmazlar heralde hiç gitmedim bilmiyorum. Yani velhasıl yarına randevu alsam olur mu sizce

Kızlar benim adet geldi. Yarına dahiliyeden randevu alsam hormonlara falan baktırsam mı . 2. Gün oluyor mu acaba. Daha önce 3. Gün gitmiştim istanbuldayken özele gidiyordum cumartesi de gidebiliyordum ama şuan memleketteyiz ilçede özel yok devlete gitcem. O yüzden 3. Gün haftasonuna denk geliyor devlette yapmazlar heralde hiç gitmedim bilmiyorum. Yani velhasıl yarına randevu alsam olur mu sizce
sacibelinde sacibelinde B bernaad Zumruduanka96 Zumruduanka96 Merveeee57 Merveeee57 S simurgggg

Yan yana gelmemize 6 gün kala spermleri bekletmeye karar verdik, daha önce hic iceride 5-6 gün bekleyen spermle kavusmak nasip olmadı, belki keramet bundadır dedim sjjdjdj
Zaten bacaklarımdan tutup sallatmamdan anlasılacagı üzere cok mantıklı fikirler cıkmıyor benden ama aklıma gelen seyleri de yapmazsam ölürmüsüm gibi 😂
Ya ben buna niyee çok güldümm 🤣🤣 kuzum biraz beklemesi iyi ama 6 gün fazla bence hatta ben de eşimi biraz bekletmeyee çalışıyorum mümkün olduğunca tabi 🤣 ama 3 ya da 4 gün yeter bence fazlası olunca bayatlar spermler

Canım zaten hormona ya 2 ya da 3. Gün bakılıyor al bence randevu

Ay inşallah bi daha almana gerek kalmaz kuzucum 😍😍
Sagol canim benim az once evi temizliyim diye cocugu besige koydum yere yakin besik sen incem diye at kendni düs ödüm koptu yuksek degil ama korktu agladi 2 dk duramadi bi odayi supurene kadar bana aklimi kacirttiracak valla ya temizlik is yapma otr basimda diyo resmen 🫢🥲 bi hamile kalsam rahatlayacagim dedim dogursam rahatlayacagim dedim biraz buyuse rahatlayacagim dedim ek gidaya baslasin rahatlayacagim dedim uykusu duzene girsin rahatlayacagim dedim emekkesin yurusun rahatlayacagim dedim simdi diyirumki rahatlamak yok ahahaha hele biyere giderken cingeneler gbiyiz esyalar arabasinda otrmayan cocugum 😁😁 2 cocukla burnumu disari cikaramam sanirim 😀 yada buyuk kucuge bakar insallah yardm eder bana 😄😄😄😄

Yaaa kese göründü mü harika haber kuzucumm gözümüz aydınnn 😍 sağlıcakla sıkıntısız gelsin miniğin 😍 darısı bizlerin de başına inşallah 🤲
Burda teyzesi. Kendisi henüz ortada yok. Dış gebelik değil dedi doktor, 6. Haftada anca anlıyoruz gerçi ama beta degerlerin çok tutarlı artmış kesenin yeri de iyi dedi. Rahim içinde gördü. Biraz rahatladık. Kız nasıl terledim anlatamam acayipti. Ben spor yaparken bile terlemeyen Mersin'de büyümüş sıcağın tillahini görmüş insan nasıl terledim dün. Şıpır şıpır acayipti ha 😅😅

Eklentiler

• IMG_20231102_095412.jpg
    IMG_20231102_095412.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20231102_095409.jpg
    IMG_20231102_095409.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum benim uykum biraz ağırdır😅😅böyle uyandıracak kadar sancı olunca ben nasıl doguracam dedim zaten eşime. Çok çok acıdı inan. Tabi bir de bir şey mi oldu korkusu. Şükürler olsun buna da ❤️❤️
😅 cannn hele o günlere gelelim öle bir dgrcaksinki sen bile nasil dogurdum diyeceksin catir catir 🤣 yer gök dua yeterki sagligimiz hzurumuz olsun 🤗🤲🏻🩵

X