💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuruma çizgisi gibi duruyor zaten aşkım inşallah Kasımda mucizen seninle olur hayırlısı olsun

Günaydın kızlar uyanır uyanmaz çok yoğun bi adet sancısıyla uyandım. Galiba adet olcam . Yinede test yaptım ama yine tertemiz çıktı elhamdülillah . Kuruma çizgisi dahi çıkmıyor Ya Rabbim o kadar net . Oturdum sancılarımla beraber ağladım

Kızlar günaydın. Dün gece 1:30 da sancıyla uyandım mide bulantısı bir de. O kadar korktum ki ağlayarak eşimi uyandirdim. Hayatımda hiç terlemedigim kadar terlemisim zaten. Koştur koştur acile gittik. Allah'tan kadın doğumda nöbetçi doktor varmış, adam gözünü ovalaya ovalaya bakti. Bir sıkıntı yok görünüyor ama neden o kadar sancilandim hiç anlamadım.

Gecmis olsun kuzum.. ultrasonla bakti mi

Gecmis olsun kuzum.. ultrasonla bakti mi
Baktı kuzum hemde karnimdan kesem göründü hatta cuma akşam ben nobetçiyim yine akşam 8-9 gibi gel kesene bir daha bakalım dedi. Bir daha gideceğim.
Klinikten vazgeçtim hem çok uzak hemde aşırı pahalı. Hastanede takip ettirecegim kuzum gebeliği de sağlıklı ilerlerse inşallah dün korktum mesela 15-20 dakikada hastanedeydik. Bu çok önemliymiş mesela.

Yaaa cok sevindim kuzum. Her sey yolunda Bebis bi an once kendini gostermek istediyse demekki bence de kolay ulasilabilirlik cok onemli belki de boyle olmasi gerekiyordu. Agrin ona vesile oldu

Yaaa cok sevindim kuzum. Her sey yolunda Bebis bi an once kendini gostermek istediyse demekki bence de kolay ulasilabilirlik cok onemli belki de boyle olmasi gerekiyordu. Agrin ona vesile oldu
Çok ağladım valla eşim de soruyor kan mi gördün diyor. Ne bileyim çok acıdı diyorum kanama yoktu. Pek panik oldum. Ben bir de regl sancısı çekmediğim için önceden alışkın değilim böyle sanciya falan. Doktor 5 hafta ile uyumlu dedi. Kan sonuclarim tutarlıymis. Merveeee57 tek kese gördük kuzum bu arada ikiz değil bir tane var.

Esimle uzak kalmamız gereken süreclerde zaten teknoloji sag olsun sık sık isin sanal kısmına kayıp isimizi görüyoruz ki bu bize ekstra haz veriyor. Ancak bu sefer farklı bi durum konusuldu acaba bebek icin ekstra bekleyen sperm iyi bi sey mi kötü bi sey mi diye, burdan gelecek cevaplara göre aslında bi yol alacaktık, bekleyen spermin iyi bi sey oldugu ortaya cıksaydı bebek meraklısı kocam bunun icin cükü yokmus gibi bile davranabilirdi, herkes kocasını tanır neticede yoksa sadece erkek degil cinsel hayatı aktif olan bi kadının da 26 gün boyunca herhangi bi kıprasma yasamadan durması bence namümkün

Geçmiş olsun kuzum çok şükür iyisin

Bebiş seni özlemiş kendini göstermeye yer arıyormuş canım çok şükür hayırlısıyla büyüsün

Bildiğim kadarıyla spermlerin kaliteli olması için 2-3-4 gün arayla ilişki öneriliyor diye biliyorum ben

Bebisin kendini göstermek istemis yasanan her olayda bi hayır vardır, bunun hayrı da S simurgggg ’un dedigi gibi olması gerekenin, gitmen gereken yerin burası olmasıyla ilgilidir belki
Gecmis olsunn, sıkıntısız gecen saglıklı sıhhatli gebelik sürecin olsun insallah

cannnn cok gecmis olsun ama bu aylarda o sancilar olur.. bebek iyice yerlesiyor ve senin kasik damarlarina baski yapiyir buda krampa yol aciyor yerlessin iyice birde sen smdi hamilesin ya vcudun bunu yeni kabulleniyr heray dongusunu tamamlayan vcut bebegini beslemeye calisiyor iyi oldugunuza sevindim canim benm korkma

Sağol kuzum benim keseyi görmüş olduk dediğin gibi cuma görecektim aslında. Ben burdayım demek için dürttü herhalde benimki beni

Bildiğim kadarıyla spermlerin kaliteli olması için 2-3-4 gün arayla ilişki öneriliyor diye biliyorum ben

Yan yana gelmemize 6 gün kala spermleri bekletmeye karar verdik, daha önce hic iceride 5-6 gün bekleyen spermle kavusmak nasip olmadı, belki keramet bundadır dedim sjjdjdj
Zaten bacaklarımdan tutup sallatmamdan anlasılacagı üzere cok mantıklı fikirler cıkmıyor benden ama aklıma gelen seyleri de yapmazsam ölürmüsüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…