- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.081
Cumartesi bat. 2 gün var. Az kaldı aslında. Varsa çıkması lazım gibi geliyor. Yoksa adet geçmeden kesinleşmez miKuzum ben göremedim ama sen goruyorsan var olabilir. Ben bu beyaz testleri hep freely mavilerin yaninda yedek olarak yaptim. Mavilerde net cizgi cikarken bu bembeyazdi baslarda. Yani hic yalanci pozitif cikarmadi ama beta adamakilli yukselmeden de gostermedi. Hassas degil yani. O yuzden hemen yok diye uzulme. Yarin tekrarla bence. Kac var bata?
Canımm çok geçmiş olsun, ne denir kiMerhaba arkadaslar mayis annesi olmaya hazirlaniyordum ama nasip degilmis.9 haftalik sandigimiz bebegimiz 7.haftasinda bize veda etmis. Bir hafta once kurtaj oldum.
Iyilesmeye calisirken kendimi burda buldum. Daha dusuk kanamam devam ediyor ne zaman adet olucam onu bile bilmiyorum hayirlisi icin dua ediyorum. Eger adetlerim duzene girerse Aralik adetimden sonra tekrardan gebelik planliyoruz. Rabbim oncelikle hic olmayanlara sonrasinda da bizim gibi tekrardan evlat sahibi olmak isteyenlere saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin
Neseli muhabettiniz bana da iyi geliyor tez vakitte guzel haberlerinizi aliriz insaallah
Kuzum çok geçmiş olsun migren konusunda hiç fikrim yokÜşütmüşte olabilirim ama ben de migren var oda çok tetikliyor kuzum
Kuzum sana akşam da yazmışım cevap vermedim sandım şimdi de yazmışım iyice kafam döndüKuzum çok geçmiş olsun migren konusunda hiç fikrim yok
Olsun hiç önemli değilKuzum sana akşam da yazmışım cevap vermedim sandım şimdi de yazmışım iyice kafam döndü
@zuzu3838 kuzum eve geldi atayim sana ilaclari. Aslinda bosuna hatirlatamamisim. Hepsi oceanmis çünküocean extramag, ocean polysitol, ocean d3k2 damla ( gebelik olana kadar d colefor demisti) olursa damlayla devam et dedi. Newlife b active trio bir de progesteron. Igne olarak da oksapar
Topigin şans getirsin canimm
Cikmayabilir sanki, mavi testle yapmis olsaydin olsa cikardi diyebilirdimCumartesi bat. 2 gün var. Az kaldı aslında. Varsa çıkması lazım gibi geliyor. Yoksa adet geçmeden kesinleşmez mi
Golden hanım ben yeni üye oldum da adetime 1 gün var testimi size attım sizce bişey var mi gölgeli de olsaTopigin şans getirsin canimm
Mavi test ne marka?Cikmayabilir sanki, mavi testle yapmis olsaydin olsa cikardi diyebilirdim
Amin cok tesekkur ederimCok gecmis olsun canim. Allah tez zamanda yerini doldursun saglikla
Amin cok tesekkur ederimCanımm çok geçmiş olsun, ne denir kiAllah ım tez zamanda yerini sağlıklı bir gebelikle doldursun inşallah
10 - 15 dakika.Bana gölge var gibi geldi kaç dk sonra çektin fotoyu canim
10. Gün iyidir ideal bence iyi yapmışsın kuzucum
Çok geçmiş olsun sizedeMerhabalar Aynı sorunu geçen hafta ben yaşadım. Reaktif lenf nodu olmuş yani lenf bezim büyümüş, ayrıca emzirme olmamasına rağmen mastit cıktı. Antibiyotiksiz geçmiyor ve duruma göre kontrol şart muhakkak meme radyoloğu görmeli genel cerrahlarda bakıyor ama
Yaaa dört gözle test bekliyoruzzKeşke bebişten olsa kuzum valla çektiğim acıya razıyımnormalde benim adetten iki gün önce başlardı baş ağrım zaten iki gün sonra adet olunca geçerdi bu sefer çok erken başladı ben de anlamadım sabah yine baş ağrısıyla uyandım test falan unuttum sıkışık olduğum zaman da yapayım testi
Ay inşallah kuzucummmYaaa dört gözle test bekliyoruzz
Tamam iyice sıkıştır kendiniii
İNşallah bebiştir Allahım çok amiiinn
Ay inşallah bi daha almana gerek kalmaz kuzucumeskiden olsa okdar uczduki adet bitince basliyodum smdi fiyatlar ne olmus oyle umarm elimdeki ovulasyon testleryle hamile kalirim