- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #22.961
Bu grup beni test yapmaya teşvik ediyor. Ben normalde 1 tane gebelik testi alırım. Siz beni 10 tane alıp hergün bir tane yapma düşüncesine sürüklüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz gectimi normal kaset test varsa ondan yapin ilk idrarla varsa bebis daha net cikar insallah pozitifi gorursunuzEvet var. Ne zaman çıktı çizgi?
Hahahaha bende boyleyim gecen ay 10 test yaptim simdi adete 8 gun var ama zor tutuyorum kendimi inankiBu grup beni test yapmaya teşvik ediyor. Ben normalde 1 tane gebelik testi alırım. Siz beni 10 tane alıp hergün bir tane yapma düşüncesine sürüklüyorsunuz
10 azBu grup beni test yapmaya teşvik ediyor. Ben normalde 1 tane gebelik testi alırım. Siz beni 10 tane alıp hergün bir tane yapma düşüncesine sürüklüyorsunuz
Geldi bizim test canavarı en az bir 20 olması lazım di mi
Yap yap yappp Biz yapıyorsak sizde yapacaksınız her günBu grup beni test yapmaya teşvik ediyor. Ben normalde 1 tane gebelik testi alırım. Siz beni 10 tane alıp hergün bir tane yapma düşüncesine sürüklüyorsunuz
Ben o aldığım 10 testin de içinden geçtim şuan elimde sıfır test kaldı benim bile yapasim geliyor şuan ama test yokYap yap yappp Biz yapıyorsak sizde yapacaksınız her gün
50 tane anca paklar herhalde.
Bende pko var. Daha önce Yumurta takibi yaptırdım. Bu ay kan şekeri düşüren bir ilaca başladım. Aynı zamanda rahim filmi de çektirdim. Tüm tuşlara aynı anda basıp bölüm geçmeye çalışıyorum.Kızlar sizin problemiz neydi acaba yeni katıldım bu gruba? Benim Amh değerim düşük çıktı başka problem yok o yüzden doktor çatlatma iğnesi ile başlayalım dedi çok sıkıntı çeliyorum açıkçası Amh olayı beni çok huzursuz etti sizin neydi acava
Kac gun kala basliyoruz teste kizlar
Allah en yakın zamanda gebe kalmanı nasip etsin canım. Hepimize nasip olsunBende pko var. Daha önce Yumurta takibi yaptırdım. Bu ay kan şekeri düşüren bir ilaca başladım. Aynı zamanda rahim filmi de çektirdim. Tüm tuşlara aynı anda basıp bölüm geçmeye çalışıyorum.
Ben yarın başlarım gibi duruyor. Adete 3 gün kala.Kac gun kala basliyoruz teste kizlar
Amin inşallah.Allah en yakın zamanda gebe kalmanı nasip etsin canım. Hepimize nasip olsun
Bağımlıyız diyorum bebişim bende kesin hamiş kalsam bile yaparımBe
Ben o aldığım 10 testin de içinden geçtim şuan elimde sıfır test kaldı benim bile yapasim geliyor şuan ama test yok
Biz iyiyiz kuzuşum sen iyi misin asıl böyle enerjisiz yazmazdın senn canın mı sıkkın yoksaaNasılsınız kızlar iyimisiniz
İhmal etme kuzum ne yap biliyomusun duşa gir vücudunu sabunla göğüsünün ellinle bide öyle muayene et kendiniKızlar yaa birşey sorcam canım çok sıkıldı korktum da açıkçası
Sol göğsüm uzun zamandır ara sıra ağrıyordu ama çok ciddiye almamıştım yumurtlamadır adet öncesi belirtidir falan diyerek bugün uzanırken baktım bi sertlik var fındık büyüklüğünde belki dha da büyük bilemedim şuan, elimle bastırınca oynayan birşey kist falan mı acaba korktum
Hemen randevu aldım cuma gününe genel cerrahiye inşallah önemli birşey değildir