- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.001
Mutluluk da üzüntü de insanlar için. İçinize atmayın. Ne sıkıntı yaşadıysanız karşımızdaki insanla ya da bir sırdaşınızla paylaşın.Haklısın canım benim arada böyle oluyor işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluluk da üzüntü de insanlar için. İçinize atmayın. Ne sıkıntı yaşadıysanız karşımızdaki insanla ya da bir sırdaşınızla paylaşın.Haklısın canım benim arada böyle oluyor işte
Mesela Şuan ağladım geldim buraya baş ağrım da sinirimi acayip bozdu ne yaptıysam geçmiyor artık mide de bir şey kalmadıCanımın içi ne oldu bilmiyorum ama zaman zaman hepimiz yaşıyoruz birşeyler ama geçip gidecek, bazen küçücük şeyleri bile istemsizce büyütebiliyoruz bende çok yaşıyorum böyle durumlar ağlıyorum ağlıyorum bir daha ağlıyorum kendime geliyorum sonra ben buna mı ağladım ya diyorum
Umarım seninki de böyle birşeydir ve hemencik geçip gider, biz hep yanındayız kendini kötü hissettiğinde koş gel kocamaaaann sarılalım
Benim de tek tüp kapalı kuzum geçen ay çektirdiğim rahim filminde öğrendimKızlar sizin problemiz neydi acaba yeni katıldım bu gruba? Benim Amh değerim düşük çıktı başka problem yok o yüzden doktor çatlatma iğnesi ile başlayalım dedi çok sıkıntı çeliyorum açıkçası Amh olayı beni çok huzursuz etti sizin neydi acava
Kuzum hiç telaş yapma zararsız kistler oluyor onlardandır ama yine de sen doktora git bizi de haberdar etKızlar yaa birşey sorcam canım çok sıkıldı korktum da açıkçası
Sol göğsüm uzun zamandır ara sıra ağrıyordu ama çok ciddiye almamıştım yumurtlamadır adet öncesi belirtidir falan diyerek bugün uzanırken baktım bi sertlik var fındık büyüklüğünde belki dha da büyük bilemedim şuan, elimle bastırınca oynayan birşey kist falan mı acaba korktum
Hemen randevu aldım cuma gününe genel cerrahiye inşallah önemli birşey değildir
Öyle yaptım ne yazık ki karşı tarafımdakı insanla konuşsan bu konuyu farklı boyut alıcak o yüzden çok yakın bi arkadaşım la paylaştımçok teşekkür ederimMutluluk da üzüntü de insanlar için. İçinize atmayın. Ne sıkıntı yaşadıysanız karşımızdaki insanla ya da bir sırdaşınızla paylaşın.
İnşallah başım rabbim tez zamanda mutluluklar nasip etsin bize kolu değil hiçBugün bende öyleyim bir de üstüne baş ağrısı eklendi kuzum ama gerçekten çok hassas bir dönemden geçiyoruz herşeye ağlıyorum herşeye alınganlık yapıyorum Allahım dualarımızı kabul etsin hepimizi bebişlerimize kavuştursun
Bebeğim bana artık 20 de az be bugün başladım ovü testineGeldi bizim test canavarı en az bir 20 olması lazım di mi
Yok yok o kadara da gerek yok da 25 falan iyi50 tane anca paklar herhalde.
Benim 5. Günüm bugün ben ovüye başladım sen anlaKac gun kala basliyoruz teste kizlar
Geç kalmışsınBen yarın başlarım gibi duruyor. Adete 3 gün kala.
İyiyim ben sennnnnNasılsınız kızlar iyimisiniz
Kuzucumm hiç sıkma canını önemli bi şey değildir Allah ın izniyle kötü düşünüp kötüyü çağırma ama yine de kontrolün git tabii kiKızlar yaa birşey sorcam canım çok sıkıldı korktum da açıkçası
Sol göğsüm uzun zamandır ara sıra ağrıyordu ama çok ciddiye almamıştım yumurtlamadır adet öncesi belirtidir falan diyerek bugün uzanırken baktım bi sertlik var fındık büyüklüğünde belki dha da büyük bilemedim şuan, elimle bastırınca oynayan birşey kist falan mı acaba korktum
Hemen randevu aldım cuma gününe genel cerrahiye inşallah önemli birşey değildir
Zümrüdüm ankam bir günümüz bir günümüzü tutmuyor her zaman, her ne olduysa senden önemli değil unutma birazcık üzül ama sonra yine eski enerjine kavuş lütfeeennn sen ovü testi yapmadın mı daha hiç acabaaaaaOldu biraz
Bendede yok o sabir yaa2 - 3 gün kala başlanabilir ama en mantıklısı adet günü geçtikten sonra yapmak. Ama nerde bende o sabır.
Ovuye 10. Gun basladim bende sen cok hizlisinBenim 5. Günüm bugün ben ovüye başladım sen anla
Ay güldürdün beni Allah seni yok yapmıyorum ama şuan acayip bi bel ağrım var ya acaba yumurtluyor muyumZümrüdüm ankam bir günümüz bir günümüzü tutmuyor her zaman, her ne olduysa senden önemli değil unutma birazcık üzül ama sonra yine eski enerjine kavuş lütfeeennn sen ovü testi yapmadın mı daha hiç acabaaaaa
Kuzum sana ne olduuuMesela Şuan ağladım geldim buraya baş ağrım da sinirimi acayip bozdu ne yaptıysam geçmiyor artık mide de bir şey kalmadı
Bendede yok o sabir ya
DuramıyorummmOvuye 10. Gun basladim bende sen cok hizlisin
Gel birlikte ağlayalımMesela Şuan ağladım geldim buraya baş ağrım da sinirimi acayip bozdu ne yaptıysam geçmiyor artık mide de bir şey kalmadı