💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bu konu özelinde benimde göbek adım pimpirik 😂 yakın arkadaşlarım çoğu zaman abartma derler, o yüzden anlıyorum seni ama bu konuya takılma. Doktoruma çok güveniyorum etkilese kullanma derdi ☺️
HAhaha elimizde olmadığını bilseler ah 😂
Tamamdır sen öyle diyorsan öyledir kuzucumm bende sana çok güveniyorum 😍

Hay maşallah kuzum benim çok güzel çok güzel artmış. Aslında doktor sana da randevu verirdi kese için. Sende rahatla artık her şey yolunda 🥰🙏 bebislerimizin arasında da resmen 1, 1.5 gün var gibi kizzzz 😅😅 ehehehe
Ya kuzum kese goreyim diye hic hevesim yok biliyor musun? Cunku 8.haftamda dusuk yaptigimda ben hepsini gormustum. Kese de bebek de kalp atimi da. Ama beta 2700lere kadar duzenli yukselip sonra yükselişi cok yavaslamisti. Ordan anlamistim zaten yolunda olmadığını. O yüzden hala tedirginligim gecmiyor. beta cok onemli bir gosterge benim icin. Duzenli artiyorsa ben gormesem de olur🤣🤣

Karşıma böyle birşey çıktı buraya da atıyım dedim 🤩
Kasım bizim ayımız olsun kızçelerim 🙏🏻❤️

Eklentiler

• Screenshot_20231101_151546_Instagram.jpg
    Screenshot_20231101_151546_Instagram.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 50
HAhaha elimizde olmadığını bilseler ah 😂
Tamamdır sen öyle diyorsan öyledir kuzucumm bende sana çok güveniyorum 😍
Canım beniiim 🤗💛
canlar nasılsınız iyi haberler veremiyorum diye buraya yazmıyorum ama okuyorum arada bugün adet bekliyorum bakalım kasım ayı hayırlı gelsin hepimize inşallah yeni yıla hamile girelim 🙏🥰
Selam canım hep iyi haberler veremiyoruz buraya zaten neden yazmıyorsun olur mu öyle şey 😕 insallah kasım ayi uğurlu gelecek hepimize 😍 hem daha adet olmamışsın belli mi olur 🙊

Eklentiler

• 20231101_154854.jpg
    20231101_154854.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 36
Kızlarım bu sefer çatladım sanırım 🤣🤣 2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum 🥰
Sizi ovulasyona doyurdum bu ay, darısı gebelik testine inşallah 🤣🤣
bliiss bliiss benaroz benaroz Merveeee57 Merveeee57 sacibelinde sacibelinde @Blue_girll edahandro edahandro Zumruduanka96 Zumruduanka96 goldBride goldBride S simurgggg
Estagfurullah canim herzqman etiketleyip durte bilirsin hahabhaba kk dürtme neden yok ya 🤣 sıkılmiyrum canim aksine zaten birbirimzden baska kimse yokki derdimiz ortak hadi bakalim canim hayrli haberlerimiz olsun 🦋🌺🩵

Estagfurullah canim herzqman etiketleyip durte bilirsin hahabhaba kk dürtme neden yok ya 🤣 sıkılmiyrum canim aksine zaten birbirimzden baska kimse yokki derdimiz ortak hadi bakalim canim hayrli haberlerimiz olsun 🦋🌺🩵
Yaa canımsınn ❤️ Olur ya insanlık hali kuzucum 😂 Cidden ya face de ne dürterdik ahahhaha 🤣🤣🤣
Bende çok seviyorum test görüp incelemeyi 🤩
Amiinn canım benim 🙏🏻❤️
çatlamışş kuzumm hadi darısıııı diğer çift çizgiyiiii görmeyeeee :)))
Oyy inşallah bebeğimm ya aminn ❤️❤️

Kızlarım bu sefer çatladım sanırım 🤣🤣 2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum 🥰
Sizi ovulasyona doyurdum bu ay, darısı gebelik testine inşallah 🤣🤣
bliiss bliiss benaroz benaroz Merveeee57 Merveeee57 sacibelinde sacibelinde @Blue_girll edahandro edahandro Zumruduanka96 Zumruduanka96 goldBride goldBride S simurgggg
Yemiş miydin havuçları 😂 hadi gözümüz aydın kuzum. Ay aşk olsun ne sıkılması laf aramızda ben ovu testi görmeyi daha çok seviyorum çünkü gebelik testlerinde göremiyorum çizgi sizin gibi 😂 pozitif testleri ayırıyorum onları yeri ayrı tabi 😂😂

X