💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

IMG_5733.jpeg

Kızlarri merhaba çok as bi silik çizgi var sizce var mı veya gebelik olabilir mi

Kızlarım bu sefer çatladım sanırım 🤣🤣 2 3 gün yapmaya devam ederim tabi ama farklılık olursa atarım buraya, sizi sıkmak istemiyorum 🥰
Sizi ovulasyona doyurdum bu ay, darısı gebelik testine inşallah 🤣🤣
@bliiss @benaroz Merveeee57 Merveeee57 sacibelinde sacibelinde @Blue_girll edahandro edahandro Zumruduanka96 Zumruduanka96 @goldBride S simurgggg
Evet kuşum catlamissin🥰🥰 hadi bi an once buluşsunlar da bebis olsun🙏🙏 ama sakin oyle dusunme ne demek sıkmak. Bu grubun en buyuk keyfi test gormek test yorumlamak bence. Ovu testi hcg testi farketmez ne zaman yaparsan at🥰🥰

Yaa o kargo olayı cidden etkiliyor vallahi bende birşey alacağım zaman yüklü alışveriş yapacak olduğum halde kargo ücreti çıkınca cinlenip almaktan vazgeçiyorum 🤣🤣

Oh çok şükür kuzumm ❤️

Yaa hahah yerim senii 😍😍
Evet yarı 1 diyorum kuzumm hadi hayırlısıı, arkamdan yetişin beraber sayalım 😍❤️
Ben kargo ödememek için alacağım şey çok önemli bile olsa vazgeçiyorum ya nefret ediyorum kargodan 🤣 o yüzden bu ay birkaç kez aldım kargo bedava diye 🤣🤣
Yetişicemm inşallahh 😍 benim sağ kasığım şimdiden ağrımaya başladı ya şaka gibi 🤣

Evet kuşum catlamissin🥰🥰 hadi bi an once buluşsunlar da bebis olsun🙏🙏 ama sakin oyle dusunme ne demek sıkmak. Bu grubun en buyuk keyfi test gormek test yorumlamak bence. Ovu testi hcg testi farketmez ne zaman yaparsan at🥰🥰
Yaa canımsınız sizz iyi ki varsınız bebişlerimm 😍❤️
İnşallah pozitif hcg atmak da nasip olur 🙏🏻🥰

Ben kargo ödememek için alacağım şey çok önemli bile olsa vazgeçiyorum ya nefret ediyorum kargodan 🤣 o yüzden bu ay birkaç kez aldım kargo bedava diye 🤣🤣
Yetişicemm inşallahh 😍 benim sağ kasığım şimdiden ağrımaya başladı ya şaka gibi 🤣
İyi yapmışın kuzum o zaman test yapmaya bayıldığımız için ne kadar çok o kadar iyi 🤩
Hem daha koyuluk takibi yapcaz 🙏🏻❤️

İyi yapmışın kuzum o zaman test yapmaya bayıldığımız için ne kadar çok o kadar iyi 🤩
Hem daha koyuluk takibi yapcaz 🙏🏻❤️
Evettt kuzum bu ay çok test lazım yapıp pozitif görcez sonra salak salak gülcez falan önemli şeyler bunlar 🤣🤣

X