- 1 Eylül 2023
- 167
- 74
- 20
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.061
Isall ah bu kadar merhametli insanlar bir arada toplanmis cuma gecesi suyu hurmetine rabbim hepimize tez vakitte tattirsin bu duyguyuAynenn canım nasılsa zorluk her dönemde olacaktı , şimdi olsa bence yine zorluk çekeriz bebek hakikaten zahmetli bir şey ama bir o kadar da güzel.
İnşallah inşallahKızçeler 2 gün boyunca çok aktif olmaıcam haberiniz olsun ama ara ara girip bakmaya çalışıcam güzel haberler göreyim girdimde
Doğru hatırladın canım. Her yol mübah sonuçta+1 Hahaha hatırladım sen bi de zorla saldırmıştın adama doğru hatırladım dimi
Thank u babyAşkınızı doruklarda yaşayın bebeğimmmm Allah güç kuvvet versinnnn
Kostum valla canim mesajlari okuduktan sonra. Simdi dinlenmedeyimKız koş sperm baya yaşıyor hangisni tutacağı belli olmaz
Amiim kuzum amin..hepimzin göbüşü bebislerle dolsunGeliyor gelmekte olanşansınız bol olsun kuzum hadi güle güle yolun açık olsun, göbüşün bebişle dolsun
Aminnn canım.. Rabbim şuan bunu okuyup bebek hasreti çeken, bebek isteyen tüm kardeşlerime hayırlı olan en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bi bebek sahibi olmayı nasip etsinn ❤Isall ah bu kadar merhametli insanlar bir arada toplanmis cuma gecesi suyu hurmetine rabbim hepimize tez vakitte tattirsin bu duyguyu
Dimi ya ben baya geriden geliyom ehehheSen geri den gel
Gorev tamamlandiÇok şükür ne güzel sıkıntı yoksainsallah hepimiz hamile çıkacağız bu gruptan
Ay kos kos durduğun kabahattt. Benim görev tamam sıra sende
Yaa söyle bir şey hatırlıyorum “bu ilişkiden hamile kalırsam sana baba dedirtmeyeceğim” bunu sen mi söylemiştin kavga sonrası
AynenDimi ya ben baya geriden geliyom ehehhe
Bebeğe giden her yol mübahtır tabiiiDoğru hatırladın canım. Her yol mübah sonuçta
Ya bu test okuttugunuz uygulamanın adı nedir ?Kizlar olanlar olmus yine doruk piki gordumcumartesi icin randevulasmistim kocamla ama simdi hafif biseyler giyip bir sokulayim bakiim yanına neler olacak bana şans dileyin @edahandro @melisaa93 @fnd_50 Zumruduanka96 @bliiss ve diger kizlar
AhaaAynengörende iş kadını sancak seni
En iyisini yapmışsın hele sen bi gebeş ol seni zor buluruz zatıAhaais kadini colukli cocuklu sanicaklar ama biraz kafa dinliyorum cok kafayi yoruyordum oyuzden biraz uzaklaştım
Melisacim kuzum en kotu huyum da sır tutamamak biliyor musun?pik oldu demesen istiyorsun zannetsin
Femometer kuzumYa bu test okuttugunuz uygulamanın adı nedir ?
Yok kiz buralarda olurum bennEn iyisini yapmışsın hele sen bi gebeş ol seni zor buluruz zatı