- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 33
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.081
Oh bu gece kafa rahat uyunacak o zamanGorev tamamlandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh bu gece kafa rahat uyunacak o zamanGorev tamamlandi
Ne testi kız banada deyin gıYa bu test okuttugunuz uygulamanın adı nedir ?
O ic huzuru baska yerde yokOh bu gece kafa rahat uyunacak o zaman
Ovu testini yaptiktan sonra pik olup olmadigini anlamak icin akıllı teşhisle bakiyorsun kuzum. Yuzdelik oranini veriyor. Femometer uygulamasindaNe testi kız banada deyin gı
İndirdim şimdi elimde 2 test var birini yapayım zaten bugün itibari ile başlamam lazım testlereOvu testini yaptiktan sonra pik olup olmadigini anlamak icin akıllı teşhisle bakiyorsun kuzum. Yuzdelik oranini veriyor. Femometer uygulamasinda
Çok teşekkür ederimFemometer kuzum
Ne demekÇok teşekkür ederim
Kacinci gunu dongunun kuzum?İndirdim şimdi elimde 2 test var birini yapayım zaten bugün itibari ile başlamam lazım testlere
Bak gorseli de bu sekildeİndirdim şimdi elimde 2 test var birini yapayım zaten bugün itibari ile başlamam lazım testlere
Bugün sizin dediğiniz uygulamaya göre 2. Gün yazıyor benim gebelik şansı yüksek diyor ama ben pepaptan takip ediyorum 4. Gün diyor bir test yapayım bakalım belli olur atıcam buraya zatenKacinci gunu dongunun kuzum?
Ay teşekkür ederim hemen halledicem inceledim uygulamayı bayağıBak gorseli de bu sekilde
Ovulasyon testinde t cizgisinin c cizgisiyle ayni koyulukta ya da daha koyu olmasi demek canımPik ne demek
Canim sanki 12. Gunde gormussun piki gibi geldi bana 13.gun catlamis.Ya kizlar bı bakın hele bu testlerine ne zaman pik ne zaman çatladı hiç anlamadım yaaa en sondaki bugün akşam yaptigimEki Görüntüle 3301401
Anladimm cok tesekkur ederimOvulasyon testinde t cizgisinin c cizgisiyle ayni koyulukta ya da daha koyu olmasi demek canım
09092023 bence en koyu onlarYa kizlar bı bakın hele bu testlerine ne zaman pik ne zaman çatladı hiç anlamadım yaaa en sondaki bugün akşam yaptigimEki Görüntüle 3301401
Ben sana orani soyleyim yuzde 200 ama catlama gunu degil siliklestiginde catlama olmus oluyorKızlar uygulamaya çekip atana kadar kanser etti beni o yüzden vazgeçtim size atayım dedim ben bu günü değerlendirdim iyide yapmışım bence çatlama günümmüş doğru muyum sizce de ve erken çatlamışımEki Görüntüle 3301407