- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.041
Kız adamı büyüledin mi naptın maşallah diyelim ikinize de nazar değmesinAnam ben o yöndende şanslıyım ölse hastalıktan yumurtlama olduğunu bilsin gene yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız adamı büyüledin mi naptın maşallah diyelim ikinize de nazar değmesinAnam ben o yöndende şanslıyım ölse hastalıktan yumurtlama olduğunu bilsin gene yapar
Duygusallll çok fazla bende duygusal okudum üfledimKız adamı büyüledin mi naptın maşallah diyelim ikinize de nazar değmesin
Nazlandıkça nazlanıyorlar yahu akıl erdirmek pek mümkün değilValla anlamıyorum He hem derler bir çocuk daha olsun bizi ayaklandırırlar hemde kaçarlar sanki biz atlıyoruz üstlerine Allahtan işte delirtir bu adam beni yav
Dur bende deneyim sürekli okuyup üfleyimDuygusallll çok fazla bende duygusal okudum üfledim
Bence zamanında kız evi naz evi dedik şimdi misilleme yapıyorlarNazlandıkça nazlanıyorlar yahu akıl erdirmek pek mümkün değil
Dene bakalımDur bende deneyim sürekli okuyup üfleyim
Ahahha olabilir ama benimki ilk defa böyle birşey yaptı ben şok o da yumurtlamaya denk geldi işte söylememek en doğrusuymuş öğrenmiş oldumBence zamanında kız evi naz evi dedik şimdi misilleme yapıyorlar
Ya Vedud esmasını zikretmekte evde eşler arasındaki muhabbeti huzuru arttırıyormuşİşe yaramazsa ne önerirsn komutanım Zumruduanka96
Bilgi vermiş yani teşekkür ederim
Ovülasyon testi de deneyebilirsin tabi. Ama o da insanı biraz strese sokan bir şey. Eğer düzenli adet görüyorsan onu da 10. günden itibaren yapmanı öneririm. Adet bitiminde başlamana gerek yokYok bu 2. Olacak inşallah haklısın olmadı arkadaşlar ovilasyon testi dedi bakalım elimde 2 tane var olmadı alıcam
Teşekkür ederim canımm deneyim bunuYa Vedud esmasını zikretmekte evde eşler arasındaki muhabbeti huzuru arttırıyormuş
+1 Hahaha hatırladım sen bi de zorla saldırmıştın adama doğru hatırladım dimiBende de öyle tuttu
Yaaa özletme kendiniiKızçeler 2 gün boyunca çok aktif olmaıcam haberiniz olsun ama ara ara girip bakmaya çalışıcam güzel haberler göreyim girdimde
Arada giricem kuzum ama fazla değil eşim izinli biraz vakit geçirip kafa dağıtayım hem test için günler geçmiyorYaaa özletme kendinii
Bende öyle yapıyorum ama takip önemli ya evet stres yapıyor ama gününü tutturunca cidden gebelik oluyor benim 3 gebeliğimde ovilasyon günüme uyumlu yani yumurta çatlama günüme bence asıl o gün ilişki şart çatlama gününden 3 gün önce günü ve 3 gün sonrası cidden önemli mecbur takip edicem olmadı toplu gider satın alırım yarın veya sipariş bakıcam şimdi yarın elime ulaşırsa veririm hemenOvülasyon testi de deneyebilirsin tabi. Ama o da insanı biraz strese sokan bir şey. Eğer düzenli adet görüyorsan onu da 10. günden itibaren yapmanı öneririm. Adet bitiminde başlamana gerek yok
Aa tamamdır oldu o zaman güzel güzel vakit geçirin inşallah bebeğim mutlu hafta sonlarıArada giricem kuzum ama fazla değil eşim izinli biraz vakit geçirip kafa dağıtayım hem test için günler geçmiyor
Teşekkür ederimm balımmmmmAa tamamdır oldu o zaman güzel güzel vakit geçirin inşallah bebeğim mutlu hafta sonları