Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende Ankarada yaşıyorum gurgan klinik tavsiye edildi öngörüsme yaptik ama karar vermedik araştırma aşamasındayım buda kk ilk yorumum
Ben memnun kaldım tek sıkıntı doktorların toplantı saati var akşam üstü 17.00 gibi günün değerlendirmesi olur öyle dönüş yaparlar bu süreçte beklemek çok sıkıntılı. Tek olumsuz diyeceğim bu olur dönüşlerin geç olması. Timur hoca ve klinik bünyesindeki doktorlar mutlaka her hasta için görüş birliği yaparlar. Senin hastan benim hastam mantığı yok. Hepsi işin içinde. Benim yol haritamı ziya hoca yaptı Fethiye ve ışın hocam yumurta geliştirme sürecinde oldu. Fethiye hoca yumurtamı topladı. Timur hoca transferimi yaptı. Hiçbir ihtimali göz ardı etmediler ne dedimse ziya hoca ciddiye aldı her şeye çözüm yolu önerdi. Rabbime şükürler olsun

Ziya hocanin fakulteden sinif arkadasi benim hem doktorum hem aile dostumuz o yonlendirdi ziya kaleme git dedi o surecte biz maddi manevi hazir degildik sonrasindada ziya bey istanbula gitmis

Ziya hocanin fakulteden sinif arkadasi benim hem doktorum hem aile dostumuz o yonlendirdi ziya kaleme git dedi o surecte biz maddi manevi hazir degildik sonrasindada ziya bey istanbula gitmis
Evet son hastalarından biri ben oldum. Planımı yaptı bir hafta sonra yokum İstanbul a gidiyorum Işın hocaya randevu verin dedi. Onun çizdiği planla ilerledik. Her şeyi yazdı, gerekli gördüğü testlerimi hemen örneğini aldı. 9 maddelik bir plan yaptı. Işın hocam ve Fethiye hocamda o planın üzerine koyarak ilerlediler. O merkezde doktor şüphem hiç olmadı illa timur hoca olsun göreyim demedim. Çünkü haberdar olduğuna emin oldum ve hepsinin tek amacı seni gebe bırakmak olduğunu hissettim. Araştır iyice ilk tedavim havada da gitti ikincisi hiçbir yerde gitmedi şükür üçüncü de Rabbim vesile kılıp nasip etti

Canım önceki denemede yine yarim doz iğne yaptırmışlardı ve ben yine 10. Gün 4.80 i görmüştüm, bu seferde10.gun 12.40 hiç bir belirtim yok yine aynısı
merhaba gereksiz yere üzülüyorsun sanki ben çok okudum değeri bu şekilde düşük olupta sonrada yükselen anneler..senin yerinde olsam keşke inan bana..

Pozitifi goren arkadaslar tebrikler hayirli olsun.. darisi basimiza insallah .benim sorum pozitif goren arkadaslarim kahve ya da pembe leke gormeden pozitif goren varmi ? Sanki poztiflerin hep test gunu oncesi renkli akintilari olmus gibi

Insallah dedigin gibi olur arkadasim insallahhh
Bak canım bu hcg değeri kişiden kişiye değişiyor bunu öğrendim araştırarak...Yine burda değeri düşük olup hamile kalan okudum ben...keşke benim değerim de böyle çıksaydı hiç üzülmezdim daha yeni çünkü...ben erken yaptım test ama 5.gün embriyosu hemen tutunur o yüZden...doktorum kızdı bana bile...şimdi pişmanm

Hayırlı sabahlar hanımlar

G Gozde09 geçmiş olsun şimdiden opu dan sonra güzel haberler bekliyoruz..

G gizem_ar bugün senin günün hadi hayırlı olsun Transferin.
Sende bekleyenler kervanına şimdiden Hoșgeldin

Pozitifi goren arkadaslar tebrikler hayirli olsun.. darisi basimiza insallah .benim sorum pozitif goren arkadaslarim kahve ya da pembe leke gormeden pozitif goren varmi ? Sanki poztiflerin hep test gunu oncesi renkli akintilari olmus gibi
Yoo benim hiç olmadı

Yadee
Selamlar Öncelikle Allah hepimizin duasını kabul etsin demek istiyorum
Tüp bebek tedavisine yeni başladım,1. Denemem doktorum Prof. Tayfun Bağış.
36 yaş , gonol f iğnesi olmaya başladım , bugün kontrole gittim d gonol f dozum artırıldı , 16 tane yumurtam var ( polikistik over değilim sadece yumurta sayım fazla ) yumurtalar ilaca yeterli reaksiyon göstermedi mi yeteri Kadar büyümeyecekler mi diye dünden beri endişeliyim sadece

Evet saat 2 de transferim var inşallah gönlümüzden geçeni rabbim hayırlı kılsın

Hoșgeldin
Tedavin hayırlı olsun tatlim. Korkma iğnelerin dozu duruma göre yükseltir veya azaltır doktorlar. O yüzden kontrole gidiyoruz, opu ya göre yönetmek için erken çatlamamalari için.
Sayılara takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…