- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Ben memnun kaldım tek sıkıntı doktorların toplantı saati var akşam üstü 17.00 gibi günün değerlendirmesi olur öyle dönüş yaparlar bu süreçte beklemek çok sıkıntılı. Tek olumsuz diyeceğim bu olur dönüşlerin geç olması. Timur hoca ve klinik bünyesindeki doktorlar mutlaka her hasta için görüş birliği yaparlar. Senin hastan benim hastam mantığı yok. Hepsi işin içinde. Benim yol haritamı ziya hoca yaptı Fethiye ve ışın hocam yumurta geliştirme sürecinde oldu. Fethiye hoca yumurtamı topladı. Timur hoca transferimi yaptı. Hiçbir ihtimali göz ardı etmediler ne dedimse ziya hoca ciddiye aldı her şeye çözüm yolu önerdi. Rabbime şükürler olsunBende Ankarada yaşıyorum gurgan klinik tavsiye edildi öngörüsme yaptik ama karar vermedik araştırma aşamasındayım buda kk ilk yorumum
Ziya hocanin fakulteden sinif arkadasi benim hem doktorum hem aile dostumuz o yonlendirdi ziya kaleme git dedi o surecte biz maddi manevi hazir degildik sonrasindada ziya bey istanbula gitmisBen memnun kaldım tek sıkıntı doktorların toplantı saati var akşam üstü 17.00 gibi günün değerlendirmesi olur öyle dönüş yaparlar bu süreçte beklemek çok sıkıntılı. Tek olumsuz diyeceğim bu olur dönüşlerin geç olması. Timur hoca ve klinik bünyesindeki doktorlar mutlaka her hasta için görüş birliği yaparlar. Senin hastan benim hastam mantığı yok. Hepsi işin içinde. Benim yol haritamı ziya hoca yaptı Fethiye ve ışın hocam yumurta geliştirme sürecinde oldu. Fethiye hoca yumurtamı topladı. Timur hoca transferimi yaptı. Hiçbir ihtimali göz ardı etmediler ne dedimse ziya hoca ciddiye aldı her şeye çözüm yolu önerdi. Rabbime şükürler olsun
Geçende de oldu cnm doktorum dinlen dedi progestan kullanıyorum zaten yarın gideceğim sorarım ama duş aldım ondan mı oldu bilmiyormaa nedenn olmus cnm doktrunu ara hmn
Evet son hastalarından biri ben oldum. Planımı yaptı bir hafta sonra yokum İstanbul a gidiyorum Işın hocaya randevu verin dedi. Onun çizdiği planla ilerledik. Her şeyi yazdı, gerekli gördüğü testlerimi hemen örneğini aldı. 9 maddelik bir plan yaptı. Işın hocam ve Fethiye hocamda o planın üzerine koyarak ilerlediler. O merkezde doktor şüphem hiç olmadı illa timur hoca olsun göreyim demedim. Çünkü haberdar olduğuna emin oldum ve hepsinin tek amacı seni gebe bırakmak olduğunu hissettim. Araştır iyice ilk tedavim havada da gitti ikincisi hiçbir yerde gitmediZiya hocanin fakulteden sinif arkadasi benim hem doktorum hem aile dostumuz o yonlendirdi ziya kaleme git dedi o surecte biz maddi manevi hazir degildik sonrasindada ziya bey istanbula gitmis
merhaba gereksiz yere üzülüyorsun sanki ben çok okudum değeri bu şekilde düşük olupta sonrada yükselen anneler..senin yerinde olsam keşke inan bana..Canım önceki denemede yine yarim doz iğne yaptırmışlardı ve ben yine 10. Gün 4.80 i görmüştüm, bu seferde10.gun 12.40 hiç bir belirtim yok yine aynısı
Insallah dedigin gibi olur arkadasim insallahhhmerhaba gereksiz yere üzülüyorsun sanki ben çok okudum değeri bu şekilde düşük olupta sonrada yükselen anneler..senin yerinde olsam keşke inan bana..
Bak canım bu hcg değeri kişiden kişiye değişiyor bunu öğrendim araştırarak...Yine burda değeri düşük olup hamile kalan okudum ben...keşke benim değerim de böyle çıksaydı hiç üzülmezdim daha yeni çünkü...ben erken yaptım test ama 5.gün embriyosu hemen tutunur o yüZden...doktorum kızdı bana bile...şimdi pişmanmInsallah dedigin gibi olur arkadasim insallahhh
Insallah dedigin gibi olur arkadasim insallahhh
Burda değeri düşük olup sonradan yükselenler var bak...hcg değeri düşük çıkıp sonradan yükselen var mı?
mrb benim asilamanin 12. gunu 8 cikti. iki gun sonra 3.72 ye dustu. crinone jel kullaniyordum. Acaba yukselme olurmu ki bende de....www.kadinlarkulubu.com
Canım çok tesekkur ederim, bu sayfayı görmemiştim okurum simdi bunları, inşallah yükselir, tez zamanda bizde anne oluruz insallahBurda değeri düşük olup sonradan yükselenler var bak...
sanırım bekleyeceğim, arada bir değer çıkarsa kendi kendimi yerim. ama çarşamba sabah hastaneye koşacağımGüzel belirti gibi duruyor korkma cnm test yapsan mı ki
Th1/th2 diye bir test var benden onu yaptırmamı istedi doktorum ve bağışıklığım fazla baskın çıktı embriyoyu kabul etmiyorBagısıklıgınızı nasıl anladılar acaba bende bu konuda doktorumla konusmayı dusunmuyorum
Yoo benim hiç olmadıPozitifi goren arkadaslar tebrikler hayirli olsun..darisi basimiza insallah .benim sorum pozitif goren arkadaslarim kahve ya da pembe leke gormeden pozitif goren varmi ? Sanki poztiflerin hep test gunu oncesi renkli akintilari olmus gibi
yasmin daha önce kullanmıştım ilaç bittikten sonra bi kaç gün içinde başlıyor geneldeYasmin kullandım
Bekleyebilirsen ne mutlu sanasanırım bekleyeceğim, arada bir değer çıkarsa kendi kendimi yerim. ama çarşamba sabah hastaneye koşacağım
Yadee
Selamlar Öncelikle Allah hepimizin duasını kabul etsin demek istiyorum
Tüp bebek tedavisine yeni başladım,1. Denemem doktorum Prof. Tayfun Bağış.
36 yaş , gonol f iğnesi olmaya başladım , bugün kontrole gittim d gonol f dozum artırıldı , 16 tane yumurtam var ( polikistik over değilim sadece yumurta sayım fazla ) yumurtalar ilaca yeterli reaksiyon göstermedi mi yeteri Kadar büyümeyecekler mi diye dünden beri endişeliyim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?