8. Gün oldu bende cnm
Sürekli aklım sende yeni üyeyim ama sana içim çok ısındı bence böyle düşünme mutlaka çarşamba günü tekrardan ver. Senin merkezin tahlil gününü 14. gün istedi 12. gün değerin inşallah 50 üstüne çıkacak 14. gün 100 ü. İlaçla alakası yok bence o kadar vurulup ediyoruz öyle olsa ben ilk iki tedavim de 0.01 gördüm.Kızlar bence tutunma deil o, catlatma iğnesinin etkisi, tutsa en azından bugunlerde 30ları görmem lazımdı.Bu 2. Denemeydi. Nasıl toparlanirim bilmiyorum ama ben anne olamıcam galiba
O bende de oldu canım transfer den üç saat sonra. 4.5.6. günleri oldu sadece bir defa peçeteye gelecek kadar. Benim en büyük belirtim buydu. İnşallah seninde öyle olur.Benim dün transferin 2.gunu su gibi akıntım oldu ara ara.
Bugün yokama ikidir lavobaya gidince mendile toplu iğne ucu kadar leke geldi pembe turuncu arası. Bilemedim daha çok erken sanki
Yasmin kullandımne kullandın bilmiyorum ama bittiğinde bir hafta içinde adet olursun
Ahhhhh canımm saolasin desteğin için ağlamaktan başka bisey yapamıyorum bu sefer çok heveslenmiştim inşallah bebeğin benimledirSürekli aklım sende yeni üyeyim ama sana içim çok ısındı bence böyle düşünme mutlaka çarşamba günü tekrardan ver. Senin merkezin tahlil gününü 14. gün istedi 12. gün değerin inşallah 50 üstüne çıkacak 14. gün 100 ü. İlaçla alakası yok bence o kadar vurulup ediyoruz öyle olsa ben ilk iki tedavim de 0.01 gördüm.
Pozitif ol canım 3.gün embriyosu senin minnak ın ilgiye biraz daha fazla ihtiyacı var. Ona sıkı sıkı tutun o sesinle ve güçlü 10. gün o değeri verdiyse ben burdayım anne sende benim kadar güçlü müsün diyor. Lütfen testi yapmamış gibi çarşamba günü tekrardan ver ben çok inanıyorum değerin katlanmış olacak. DuamdasınAhhhhh canımm saolasin desteğin için ağlamaktan başka bisey yapamıyorum bu sefer çok heveslenmiştim inşallah bebeğin benimledir
EvetpS shemsim 8 Kasım mi transfer?
fatmasecret19 senden artık transfer tarihi bekliyoruz hayırlısıyla
@Uzunca hayırlısı olsun. Hoșgeldin bekleyenler kervanına
Canım iyiki warsinPozitif ol canım 3.gün embriyosu senin minnak ın ilgiye biraz daha fazla ihtiyacı var. Ona sıkı sıkı tutun o sesinle ve güçlü 10. gün o değeri verdiyse ben burdayım anne sende benim kadar güçlü müsün diyor. Lütfen testi yapmamış gibi çarşamba günü tekrardan ver ben çok inanıyorum değerin katlanmış olacak. Duamdasın
Erken cnm az önce ıslaklık hissettim çamasırım su gibi kahve rengi akıntı olmuş korktum yaaBenim dün transferin 2.gunu su gibi akıntım oldu ara ara.
Bugün yokama ikidir lavobaya gidince mendile toplu iğne ucu kadar leke geldi pembe turuncu arası. Bilemedim daha çok erken sanki
Erken cnm az önce ıslaklık hissettim çamasırım su gibi kahve rengi akıntı olmuş korktum yaa
Bilmiyorum cnm ya korkuyorum yarın ola hayrola artıkYerleşiyordur hala heralde
Evet canim.gercekten o yuzden canini sikma.iki.gun sonra 30 olmustuGerçekten mi, kızlar nolur duanıza ihtiyacım var, bebeklerim gitmesin benden
Canim benim dondurulacak doktor ohss oldugum icin taze transfer yapmayacakmisS shemsim 8 Kasım mi transfer?
fatmasecret19 senden artık transfer tarihi bekliyoruz hayırlısıyla
@Uzunca hayırlısı olsun. Hoșgeldin bekleyenler kervanına
Canim benim dondurulacak doktor ohss oldugum icin taze transfer yapmayacakmis
Tesekkur ederim ins kaliteli çıkmışlardır bu seferTamam tatlım. Ozaman iyi dinlemeler kendini güzel hazırla büyük kavuşmaya
Bende Ankarada yaşıyorum gurgan klinik tavsiye edildi öngörüsme yaptik ama karar vermedik araştırma aşamasındayım buda kk ilk yorumumAnkara 'da Gürgan klinik canım. Doktorum hastane bünyesindeki bütün doktorlar :) binlerce kez teşekkür etsem azdır. Timur Gürgan merkezin sahibi ve koordinatörü. Bünyesindeki doktorlardan Ziya Kalem ile yol haritamı oluşturduk. İki ay sonrası için kendi İstanbul şubesine geçti zaten. Işın Kocabaş, Fethiye hocam, Baran hocam hepsi tedavimin içinde oldu. Yumurta geliştirmeyi ışın hocam ile yaptık ama Fethiye hocamda takip ediyordu. Yumurta çatlama iğnesi olacağım zaman Fethiye hoca ile ışın hoca birlikte son duruma baktılar. Son ultrasona birlikte baktılar. Rahim dinlendirme kararımı Fethiye hocam verdi ki timur hoca da aynı şekilde düşündü. Rahim dinledi transferimi timur hoca yaptı. Tek bir doktor mantığı yok çok koordineli birlikte çalışma mantığı var.
aa nedenn olmus cnm doktrunu ara hmnErken cnm az önce ıslaklık hissettim çamasırım su gibi kahve rengi akıntı olmuş korktum yaa
ilk denemem ankara başkentte oldu hulisi bulnt zeyneloglunda transfr bile olmdim embryo klmadi .2. denememde yine ankara centrum tup bebek mrkznde recai pabuccu da yptrdim 2 embryo transfer edildi tutmdi bu 3. adana acibdemde yptrdim tek embryo trnsfer pozitif çok şukürBende Ankarada yaşıyorum gurgan klinik tavsiye edildi öngörüsme yaptik ama karar vermedik araştırma aşamasındayım buda kk ilk yorumum
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin inşallah canımilk denemem ankara başkentte oldu hulisi bulnt zeyneloglunda transfr bile olmdim embryo klmadi .2. denememde yine ankara centrum tup bebek mrkznde recai pabuccu da yptrdim 2 embryo transfer edildi tutmdi bu 3. adana acibdemde yptrdim tek embryo trnsfer pozitif çok şukür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?